|
|
| נשלח ב-23/4/2010 14:12 |
|
| |
| ורד11 כתב: |  | | רציתי להגיב, על אדם יקר ,שהושמץ לשווא,איש משפחה, אדם ,ישר ,והגון, וחביב שעושה את עבודתו נאמנה, ביושר ,ובמסירות,אדם בעל ערכים, הלא הוא מנהל ההפקות של יובל מר יצחק ראשי שמשתדל להתייחס יפה לכל חזן עם כל המוגבלויות והמורכבות שבמישרתו יצחק היקר יישר כוחך על עמלך אל תיפול רוחך, חזק ואמץ. שבת שלום ורד
אלו ממש מילים כדורבנות... יישר כח ורד . יצחק העם איתך, אל תיתן לכלומניקים להפיל את רוחך,
תוקן על ידי ורד11 ב- 23/04/2010 12:35:43
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/4/2010 14:14 |
|
| |
| איציק9876 כתב: |  | | תגובה לחזן לוין:
כמה עובדות:
1. ד"ר מרדכי סובול הוא המחליט הבלעדי אם תרצה או לא בהחלטה מי יעלה ומי לא יעלה שיקוליו הם מקצועים בלבד ויעידו על כך עשרות שנים של הצלחה.
2 מהיכרותי עם יצחק ראשי אין חזן אחד שלא פנה אליו ולא קיבל סיוע חוסר הצלחה שלו בנוגע אליך נובעת מחוסר ההבנה שלך שאין לך מה למכור!!!!.
3 מהיום הראשון שלך בפורום הפכת להיות מאוס , טורדן עם גישה יומרנית אשר משכה אליה אש ומכאן ההסבר למה תוקפים אותך ולא מעירים לך על קטעי החזנות שלך!
חבל שאתה מכפיש וכפוי טובה מול כל האנשים שתרמו וסייעו לעולם החזנות.
כנראה שאת היחיד שלא הכפשת הוא לוי כנס שגם הוא לא סידר לך שום עבודה מעבר לתרגום מאמרים...
שבת שלום
|
|
אהבתי ביותר... קבל ח"ח ..
|
|
|
|
| נשלח ב-23/4/2010 15:03 |
|
| |
"סובול", מתעסק רק עם חזנים של קונצרטים! אם לא מצאת אף אחד שיעזור לך, אפילו לא חבר אחד, למה לא דחפת את עצמך לבד?
|
|
|
|
| נשלח ב-23/4/2010 15:18 |
|
| |
אני מוחה על השתלחותו הבלתי מרוסנת של לוין במרדכי סובול וביצחק ראשי.
כמי שקרוב לסובול וראשי, עובד בצמוד אליהם ונמצא בקשר יומיומי אתם, אני מצהיר כי כל מה שתאר לוין בכתב הפלסתר שלו לגבי הנ"ל זו השמצה אחת גדולה.
אני מצפה שאדם שמשמש כשליחו של ציבור אנשים ששלחו אותו להיות שליחם, יבין את גודל יראת השמים שהוא נדרש כשהוא מדבר עם קונו. איסור לשון הרע ואפילו אבק לשון הרע, חטא גדול הוא בפרט למי שדוחף עצמו לכל עמוד ברחבי הארץ בחינם, ובסוף מוצא את מקומו בגולה.
אינך מבין בעצמך שלא רוצים אותך בארץ? אתה חושב שסובול וראשי לא ניסו לעזור לך? אינך מבין שלקיים שבת חזנות הדבר תלוי בעיקר בגבאים המשלמים עבור זה ולא במפיק של יובל.
תעשה טובה לעצמך ובעיקר לנו, ותשחרר אותנו מנוכחותך, אינך רצוי פה, במיוחד משום שכולם ובני דודם אשמים ורק אתה צודק.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/4/2010 15:21 |
|
| |
החזן לוין אחלה יח"צ עשית לסבול וראשי . אולי תעביר את הדיון לבחדרי הכללי , שהם יקבלו יותר פרסום ,,
|
|
|
|
| נשלח ב-23/4/2010 15:25 |
|
| |
שכחתי לציין שהחזן שמואל לוין
פגע גם באנשים אשר עשו ועושים רבות לעולם החזנות
עם במוסיקה ועם בהפקה כמו למשל המנצח הדגול אלי יפה
שאני מכיר אותי אישית וזה ממש לא נכון מה שכתבת עליו
ועם בשמואל יהלומי אשר עשה עושה ויעשה רבות למען החזנות .....
אתה צריך להבין שאף אחד לא חייב לך כלום ........
שבת שלום
תוקן על ידי איציק9876 ב- 23/04/2010 15:28:08
|
|
|
|
| נשלח ב-23/4/2010 15:28 |
|
| |
| efratiha כתב: |  | אני מוחה על השתלחותו הבלתי מרוסנת של לוין במרדכי סובול וביצחק ראשי.
כמי שקרוב לסובול וראשי, עובד בצמוד אליהם ונמצא בקשר יומיומי אתם, אני מצהיר כי כל מה שתאר לוין בכתב הפלסתר שלו לגבי הנ"ל זו השמצה אחת גדולה.
אני מצפה שאדם שמשמש כשליחו של ציבור אנשים ששלחו אותו להיות שליחם, יבין את גודל יראת השמים שהוא נדרש כשהוא מדבר עם קונו. איסור לשון הרע ואפילו אבק לשון הרע, חטא גדול הוא בפרט למי שדוחף עצמו לכל עמוד ברחבי הארץ בחינם, ובסוף מוצא את מקומו בגולה.
אינך מבין בעצמך שלא רוצים אותך בארץ? אתה חושב שסובול וראשי לא ניסו לעזור לך? אינך מבין שלקיים שבת חזנות הדבר תלוי בעיקר בגבאים המשלמים עבור זה ולא במפיק של יובל.
תעשה טובה לעצמך ובעיקר לנו, ותשחרר אותנו מנוכחותך, אינך רצוי פה, במיוחד משום שכולם ובני דודם אשמים ורק אתה צודק. |
|
כל הכבוד !!!
מסכים עם כל מילה !!!
|
|
|
|
| נשלח ב-23/4/2010 15:29 |
|
| |
חזן לוין
בושה וחרפה האם כאלו חזנים אנחנו צריכים בעולם החזנות
תתביש לך !
אגב, את שורות אלו אני כותב תוך כדי שמיעת התוכנית של סובול בעת השמעת היצירה "אשמנו מכל עם בשנו מכל דור"זה כ"כ מתאים.
תוקן על ידי מנהלוביץ ב- 23/04/2010 15:31:36
|
|
|
|
| נשלח ב-23/4/2010 15:33 |
|
| |
שימו לב לכותרת האשכול !!!
אגב, מהכותרת שנתן פותח האשכול (אבישי לוין)
ניתן להבין שהוא מתחיל לשמש בקודש בתפקיד החזן הראשי של קנדה ....
|
|
|
|
| נשלח ב-23/4/2010 15:35 |
|
| |
לענ"ד, לאחר יחצ"נות כזאת לסובול ( ולגורמים נוספים ), בהתנדבות וללא תמורה גשמית כלשהי, אולי סובול ישקול לחסוך כמה שקלים ויוציא לשנת שבתון את יצחק ראשי...
|
|
|
|
| נשלח ב-23/4/2010 15:38 |
|
| |
האם זהו המצב היום שסובול/יפה מנהלים את עולם החזנות פה בארץ?!
תוקן על ידי ניוטרל ב- 23/04/2010 15:40:25
|
|
|
|
| נשלח ב-23/4/2010 15:50 |
|
| |
ניוטרל, בהחלט כן!!! ומי שלא במעגל שלהם - אין לו כמעט שום סיכוי. לגבי כל שאר המגיבים - אני עתיד לשלוח תשובה כוללת לכולכם, שתהיה ההודעה האחרונה שלי בפורום. תתחילו לשמוח כבר עכשיו... בכלל, אני שמח שאני יכול לשמח אתכם בזה שאני עוזב וכו'. מסתבר שבכל-זאת הצלחתי לעשות דבר טוב אחד היום...
|
|
|
|
| נשלח ב-23/4/2010 16:12 |
|
| |
אוי אוי אוי!!
כמה צדקו חכמינו זכרונם לברכה!
הקנאה - למה ההוא כן ואני לא, למה קיבלתי כזאת התייחחסות ולא אחרת, וכו' וכו', כידוע לכל אנשי הפורום
והתאווה - "היכל התרבות", לא פחות! יובל! סובול, ראשי, ההוא וההוא! קצת צניעות אדון לוין. יש כאן אנשים שעובדים קשה מאד כדי לקבל במה או עמוד בבית כנסת. מה אתה נדחף?
והכבוד- כל מילה מיותרת!
מוציאים את האדם מן העולם!!!
"והחי יתן אל ליבו!!!"
רב תודות לך מר לוין, ("מר" על שום מה? על שום המרירות והתסכול...) על שהוכחת לנו מי כבודו.
אינני מבין מדוע לא הלכת להתפרנס מן הרבנות???
אם כוחך כה גדול בפסיקה הלכתית, כנגד רוב או כל מאורי וגדולי ישראל, מדוע לא הגשת מועמדות לבית הדין העליון, לפחות?
האמת היא שבעוד כשנתיים מתפנה תפקיד הרב הראשי לישראל. בתור אחד שמגיע אחרי היעדרות של שנים רבות וחפש מיד להגיע לפסגה, מדוע לא תרוץ למשרה זו? תמיכת הרפורמים והקונסרבטיבים מובטחת לך.
אגב, לפני שאתה עוזב, הייתי מציע לך לגשת לאיזו סימטה במאה שערים- רחוב חנן, שם בבית מספר 10 יושב יהודי ישיש בשם הרב אלישיב. (שמעת עליו במסגרת מחקריך?), והראה לו את תכריך חידושיך ומקורותיך. לשיטתך, העלמת מקורות אלו מעמודי ההוראה בדורנו, גורמת במישרין לעיוות הדין וההלכה!
כלך לך בדרך זו. וכבר אמר מי שאמר במקורותינו- ניתן למצוא ק"נ טעמים להכשרת השרץ, אך מה לעשות והשרץ נשאר שרץ, גם אם משלמים לך הרבה כסף.
ילך זרזיר אצל עורב, ותשקוט הארץ.
גוט שבת,
הק' מעניש
תוקן על ידי מניש ב- 23/04/2010 16:14:22
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-23/4/2010 16:33 |
|
| |
אתה הרבה יותר פתטי ממה שחשבתי שיגעון גדלות כזה הרבה זמן לא ראיתי
לא הגיע זמן שתביט לעצמך במראה ותגיד למה אנשים לא באים לשמוע אותך
|
|
|
|
| נשלח ב-23/4/2010 16:34 |
|
| |
עד כה נסית להצטייר כיהודי שומר מצוות, מקפיד על קלה כחמורה לשם שמים, ואף מודה שהוא לא פוסק הלכות, כלשונך. היום אתה מצטייר כאדם מריר,נקמני, וחסר מעצורים, שבצר לו זורק את כל היקר והקדוש, ועוד מאשים את כולם במציאות שהכריח אותו לחצות את הקווים. אם היית ער למצבך, היית מבין שאתה חזן טוב לבית כנסת ולא יותר מזה. קונצרטים בינוניים מידי פעם. אי אפשר לצפות ליותר מזה. לקונצרטים הגדולים מזמינים את החזנים הגדולים, ואם לא מזמינים אותך, סימן שאתה לא כזה. אך במקום להסתכל על עצמך ולהבין שכל האנשים הרבים שהיו רוצים לעזור לך אינם יכולים, כי אלי יפה לא יסתפק בחזן פחות מליגה א', וכן מרדכי סובול ויצחק ראשי. אז מה הם יעשו כשחזן לא מפסיק לבקש? אומרים בעזרת השם...פשוט לא נעים להם. ואתה כמובן, לוקח את זה כהבטחה ומאד נפגע כשלא יוצא מזה כלום... כל זה אינו מתיר אף אחד מההשתלחויות החמורות שלך כאן היום- לא נגד אלי יפה (שפירסמת אותו בקורות חיים שלך כמוריך לחזנות), לא נגד יצחק ראשי, ולא נגד מרדכי סובול. דרך הילדים הקטנים להצטדק בזה שהשני עוד יותר גרוע. אם עזי שוורץ ומשה שולהוף חטאו זה מזכה אותך? דיברו נגד המעשים שלהם בפורום ג"כ, אבל בשינוי קטן. הם לא צבועים כמוך. לפחות מכבדים את עצמם מספיק כדי לשתוק. ישראל רנד מודה שטעה, ולא מצדיק את זה. אף אחד לא טען שאסור לשמוע את קולו של חזן קונסרבטיבי, ושאסור להביא אותו לקונצרטים, חוץ ממך ברוב צביעותך. לכן חדל מלהעלות את ישיני עפר מקבריהם. אם חטאו, כל אחד קיבל את דינו ועונשו, וזה לא עניינך. לא קוורטין ולא קצ'קו יכולים להתיר את השרץ, וכאן מגיעים לנקודה המרכזית: לפני 80 שנה, לא ידעו להבחין בשוני הגדול שבין התנועות הכפרניות למיניהם, לבין התנועות הנאמנות לתורה. מהרגע שפסק רבי משה פיינשטיין זצ"ל את פסקו, והסכימו עימו כל גדולי ישראל מאז ועד עתה, נאסר להתפלל במקומות האלה. זה לא איסור ברמה של אמירת "אדושם", או חזרה על מילה פעמיים בתפילה. זהו מעיקרי הדת והאמונה, ומי שעובר על זה כופר באלוקי ישראל, ועונו גדול מנשוא. לא כל אחד מסוגל להתייחס לנושא הזה בחומרתו. חזן אשר בא מבית חילוני לגמרי, וחוזר ליהדותו ומתפלל בבית כנסת קונסרבטיבי, שונה בתכלית ממי שיודע את ריבונו ומתכוין למרוד בו. בשביל הראשון כולם יהודים טובים. בטוחני שרב ביהכ"נ הוא יהודי יקר, אבל הוא עומד בראש מוסד שמחלל שם שמים בעצם השתייכותו לתנועה שאינה מקבלת על עצמה תורה מסיני. בשבילך, זהו חציית קווים מודעת, וכל הטענות שלך לא יעזרו לך ביום הדין.
כי ה' ישפוט אותך לפי מי שאתה, ולא לפי מישהו אחר.
 |
|
|
|
|
|