|
|
| נשלח ב-23/4/2010 17:15 |
|
| |
פסק זמן בשידוכים, מועיל?
בתקופה האחרונה אני מרגיש מיצוי ובנוסף לכך סחוט, וזה מפריע לי ללמוד. רציתי לברר אצלכם חברי הפורום שעברו תקופה דומה, האם זה כדאי?
ואגב, שלום לכולם, התגעגעתי!
|
|
|
|
| נשלח ב-23/4/2010 17:21 |
|
| |
בס"ד
מועיל?
לא יודעת..
אתה צריך לעשות את מה שאתה מרגיש.
לפי כוחות הנפש שלך.
אבל אם יש לך הצעה שווה חבל שתפספס בטוענה שאתה ב"פסק זמן".
אז אני פשוט מציעה שתקח את ה"פסק זמן" הזה והכל יהיה בסדר בעז"ה!
תוקן על ידי אסיק_good ב- 24/04/2010 21:51:00
|
|
|
|
| נשלח ב-24/4/2010 21:13 |
|
| |
כמו כוסות רוח למת
|
| נשלח ב-24/4/2010 21:46 |
|
| |
מסיפורים ששמעתי דווקא כשהחליטו על פסק זמן הגיעה המיועדת. אין ספק שלפסק זמן יש מעלות וצריך את זה לפעמים.
|
| נשלח ב-24/4/2010 21:59 |
|
| |
לדעתי, תלוי ממה נובעת הסיבה לפסק הזמן.הכוונה, האם זה בגלל משבר מסוים שקרה בעקבות שידוך מסוים שירד, ואז פשוט אתה מרגיש שאתה לא פנוי רגשית עכשיו לצאת עם מישהי אחרת, ואתה צריך את הזמן הזה בשביל לשכוח, להתנקות, להיות עם עצמך ולהסיק מסקנות, או שהסיבה מקורה מרפיון ידיים, מיאוש, מחוסר אונים, ולאו דווקא בגלל מקרה ספציפי. במקרה כזה, אולי הנזק יהיה גדול יותר, כי אז בעצם אין לך כלום... ואתה חושב על אלה שאולי אתה מפספס בגלל ההפסקה הזאת וזה יכול לתסכל עוד יותר...
|
|
|
|
| נשלח ב-24/4/2010 22:34 |
|
| |
תרי זוזי, יש צדק בדבריך. לדעתי העניין נאוץ מלכתחילה בניהול כל העניין של שידוכים. אפשר למנוע מלהגיע למצב של שחיקה ואיבוד עניין, אם הסינון הראשוני הוא בר תוקף. ז"א, אם בחור יוצא עם כל בחורה מוצעת, בלי לברר סיכויי התאמה מראש, והשידוך יורד בגלל חוסר התאמה, וזה חוזר על עצמו שוב ושוב, זה אכן מייאש ומביא לחידלון ולקהות חושים. אבל, אם בחור עושה בדיקה מעמיקה לפני שהוא יוצא, והוא בוחר לצאת עם מי שמתאימה לקריטריונים שלו, כמובן שתהיה קצת יותר התלהבות ראשונית, וקצת יותר סדר בראש והרבה פחות בלאגן...
|
|
|
|
| נשלח ב-25/4/2010 00:56 |
|
| |
לענ"ד אל תעשה הפסקה אבל תתיעץ עם הרבנים שלך . והעיקר להתחזק ולהתפלל ולא להתייאש חלילה כי ב"ה הכל טוב !!! ויהיה עוד יותר טוב !!!
תוקן על ידי ישיבאיש ב- 25/04/2010 01:01:22
|
|
|
|
| נשלח ב-28/4/2010 17:38 |
|
| |
תיזהר אם ההפסקה מגיעה מיאוש יהיה לך קשה לחזור אם זה לסדר את הראש מחדש מה חשוב לך אתה לא צריך להגיד שאתה בהפסקה וחודש על תיפגש ותחזור אח"כ
|
|
|
|
|
| נשלח ב-29/4/2010 00:29 |
|
| |
ברור שלקחת כאילו תיקח פסק זמן ואחרי זה יהיה לך כיפכייף.. אל תאכל כאפות על עצמך זה לא אתה זה כולם ככה ומשתחררים מדי פעם ואולי כדאי שתסנן יותר?!
|
|
|
|
| נשלח ב-29/4/2010 01:08 |
|
| |
בהצלחה, בכל דרך שתבחר. תבחר מה שהכי נכון והכי חכם. מאמינה שכל אדם יודע לעצמו מה נכון למקום שהוא נמצא בו, ומה המינון הנכון
|
|
|
|
| נשלח ב-29/4/2010 17:22 |
|
| |
למה שיועיל לעתיד פסק זמן ? יכול להועיל רק בזמן, הפסק זמן עצמו..
|
|
|
|
| נשלח ב-29/4/2010 22:32 |
|
| |
לדעתי לא מועיל אבל גם לא פוגע... לפעמים יכול להיות טוב להתאורר קצת...
|
|
|
|
| נשלח ב-30/4/2010 00:58 |
|
| |
מי שצריך את זה זה טוב וגם מועיל, זה מוריד משקעים שנצברו במהלך השידוכים הקודמים ונותן ציפיה לעתיד טוב יותר.
הזמן שבדרך כלל עושים הפסקה כזו היא שבועימים (שמעתי מפי ראש הישיבה שלי)
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|