|
|
| נשלח ב-5/7/2011 01:13 |
|
| |
| שווה_גרוש כתב: |  | גם לך יש אח כמו לנוח?... |
|
?
כתבתי מספיק ברור!
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2011 08:53 |
|
| |
אלוקים עדי כמה אני מתאפק לא להיגרר אחרי סטיגמות בפורום הזה :) האמירה נכונה גם לאשכול הסמוך.
מזדקן, עצה טובה קמ"ל: תקרא שוב את מה שכתבתי.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2011 17:00 |
|
| |
בנים-אם המשכורת של גננת\מורה הייתה בגובה של מתכנתת או כל עבודה אחרת מכניסה בתגובות פה היו אחרות
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2011 23:46 |
|
| |
| בלנדר5 כתב: |  | בנים-אם המשכורת של גננת\מורה הייתה בגובה של מתכנתת או כל עבודה אחרת מכניסה
בתגובות פה היו אחרות |
|
אני לא חושבת שזה תלוי רק במשכורת, בחירה של מקצוע מראה על האישיות וגם על האינטלגנציה של הבחורה.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2011 10:22 |
|
| |
הקשר בין בחירת מקצוע לבין אינטליגנציה ואישיות לא עובר את ה50% מה שכן, לפי האישיות בוחרים אם ללכת כמו כולם, העיקר לא להיות שונה ומוזרה, או לבחור במקצוע כי יותר מתאים לי. יכול להיות אותו מקצוע, שהסיבה לבחירה שלו שונה. הדוגמה הכי נפוצה של סמינר- מורה, גננת וכו', יש מי שתלך ללמוד את זה כי כולם הולכות לסמינר, ובגלל השידוך, אפילו שלא מתאים לה בכלל, ויש מי שתלך ללמוד כי מתאים לה, וזה מה שהיא רוצה לעשות. זה 2 האופציות הקיצוניות. כמובן שיש את האמצע..
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2011 10:30 |
|
| |
| Lorein כתב: |  | | הקשר בין בחירת מקצוע לבין אינטליגנציה ואישיות לא עובר את ה50% |
|
יכלת לקצר ולומר שאין קשר וזהו..
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2011 11:16 |
|
| |
| Lorein כתב: |  |
מה שכן, לפי האישיות בוחרים אם ללכת כמו כולם, העיקר לא להיות שונה ומוזרה, או לבחור במקצוע כי יותר מתאים לי. יכול להיות אותו מקצוע, שהסיבה לבחירה שלו שונה.
הדוגמה הכי נפוצה של סמינר- מורה, גננת וכו', יש מי שתלך ללמוד את זה כי כולם הולכות לסמינר, ובגלל השידוך, אפילו שלא מתאים לה בכלל, ויש מי שתלך ללמוד כי מתאים לה, וזה מה שהיא רוצה לעשות. זה 2 האופציות הקיצוניות. כמובן שיש את האמצע.. |
|
את בדיוק מסבירה למה זה מראה על אישיות..
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2011 11:26 |
|
| |
א. זה לא שאין קשר לגמריי, אלא לא בהכרח. לכן זה 50% יכול להיות שכן ויכול להיות שלא. ב. במילים אחרות, אמרתי שהבחירה הספציפית עצמה לא מראה על אישיות אלא המניעים שגרמו לה.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2011 12:05 |
|
| |
תראה, אני מדברת יפה עד שעוברים לציניות.. ואז אני מצטרפת. זה בדיוק 50% כי אין שום עיקרון שלפיו זה הולך. איך שאומרים הכל יכול להיות..
מעניין באמת מי צריך ללכת ללמוד סטטיסטיקה..
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2011 12:08 |
|
| |
הכל יכול להיות = יכול להיות שיש קשר ויכול להיות שאין קשר.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2011 14:42 |
|
| |
היינו מסבירים לך אבל לפי המקצוע שלך (גמלאית) כנראה אין לך מספיק אינטלגנציה כדי להבין.. 
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2011 14:45 |
|
| |
לא אמרת פעם כשמסבירים לה (= כמעט_חדשה) לאט היא מבינה....?
|
|
|
|
|