הר הגעש באיסלנד הוא פתחו של גיהנום, דברי היעב"ץ * וידאו ותמונות
הר הגעש באיסלנד הוא פתחו של גיהנום, דברי היעב"ץ * וידאו ותמונות
דברי רבינו היעב"ץ זצוק"ל בספר מגדל עוז על הר הגעש באיסלנד, אם הוא פיתחו של גיהנם ■ וידאו ותמונות מדהימית מהתפרצות הר הגעש והעשן הענק שנהפך לענן על פני שטחים עצומים ■ מיוחד
בס"ד! לדעתי כל שונאי ישראל צריכים ללכת לשם לדבר עם החבר'ה ואולי באותה ההזדמנות לתת להם דחיפה קלה
נשלח ב-25/4/2010 16:44
כן מתאים מתאים שיילכו לשם כל שונאי ישראל
נשלח ב-27/4/2010 18:48
אדם שלא מניח תפילין נמנה עם "פושעי ישראל" , הזכות שניתן ללמד שאף על פי שהוא פושע, נמנה עם ישראל. יפה. לעומת "שונאי ישראל" המדוברים לא מגיע להם שילמדו עליהם זכות, כי הם לא מקרב ישראל יש לקרוא לכלבים הללו בשמם : אנטישמים!! ממשפחת הערב רב. אין יותר גרוע מאחד שמדבר שפת הקודש ומוכר את העם היהודי ומורשתו במחיר נפש הגוי הנאצי, הבהמית והמכוערת.
נשלח ב-27/4/2010 22:47
הרב רפאל זר שלי"טא הקדיש את כל השיעור בפרשת אמור לשדרני הערב רב על הפצת השנאה והפלגנות מה שהיה בשבועיים האחרונים קריאות הסתה שבגרמניה יושבים על זה בכלא היה משהו שלא ידעתי עליו את הדגל היה בו הרעיון של הרצל לא סתם צבעו כחול ולבן השומר הצעיר שהביא עולים דתיים לארץ אמר להם שבגלות היו להם סממנים יהודים לשמור על יהדותם בארץ לא צריך לקיים אותם כי זו ארץ קדושה ושיכנעו אותם לזרוק את תורת אבותם ואת צבעי הציצית והמגן דוד שמו בדגל כי בארץ לא צריך ללכת עם ציצית יש את זה בדגל
נשלח ב-28/4/2010 04:37
בס"ד! ואני עוד חשבתי בליבי שהדגל יהיה טוב גם בשלטון המשיח
נשלח ב-28/4/2010 07:01
noamzaig כתב:
היה משהו שלא ידעתי עליו את הדגל היה בו הרעיון של הרצל לא סתם צבעו כחול ולבן השומר הצעיר שהביא עולים דתיים לארץ אמר להם שבגלות היו להם סממנים יהודים לשמור על יהדותם בארץ לא צריך לקיים אותם כי זו ארץ קדושה ושיכנעו אותם לזרוק את תורת אבותם ואת צבעי הציצית והמגן דוד שמו בדגל כי בארץ לא צריך ללכת עם ציצית יש את זה בדגל
ברור ככה עקרו את כל העולים החדשים מארצות ספרד ואירופה, אמרו להם מה אתם צריכים תפילין - יש דגל... מה אתם צריכים טלית/ציצית יש את הפסים בדגל....
ימח שמך חרצל אתה וכל יוצאי חלציך מבטן או/ו מאידאולוגיה השותפים להשחתת השורש היהודי! נוצרי בן נוצרי.
אין דבר הזיפת הזה כמו שהוא, בנהפה על השחתה בלי ערכים, הוא וזרעו גם יעזבו את הארץ הזו בגלל חוסר ערכים. גזית יהיה הסמרטוט הראשון, יצא נגד ציבור דתי שלם, לא נותן לו הרבה מאמין שיקבל איזה מחלה ממארת בלשון, בדיוק כמו הזקן האשמאי זכרונו לקללה "לפיד הטומאה", הכל עניין של זמן רק נמשיך אנו להתחזק ולחזק ביהדות, נקוה שהשם ילחם בשונאים הללו, ולא בני אדם, זהו כבודו האבוד של אב נעלב ובן מושפל, נקוה שלא לעוד הרבה זמן.
נשלח ב-28/4/2010 07:45
דרך אגב הליצן הקודם זהבי שמרבה להכפיש את הדתיים התוכניתו ובעלי תחנת הרדיו היו כל הזמן משמיעים איך הוא מגדף את החרדים הוא חטף סרטן בשפתיים לפני מספר שנים ואני זוכר שפעם הייתי באיזה מקום ושודרה התכנית שלו הוא התנצל שהוא שם מוזיקה מפני ששרף לו מכאבים הפה והוא לא יכל לדבר. אבל הם לא מבינים רמזים עבים
גבי גזית תכנן הכל איך שסיים עם דבריו השטניים הוא ברח לחו"ל עד יעבור זעם יהי רצון שלא יחזור
נשלח ב-28/4/2010 15:49
noamzaig כתב:
גבי גזית תכנן הכל איך שסיים עם דבריו השטניים הוא ברח לחו"ל עד יעבור זעם יהי רצון שלא יחזור
הארץ מקיאה חלאות כמוהו, זה נראה טבעי שבא לו לברוח לחו"ל אבל זה לא, אין לו זכות להיות כאן, הוא מדבר על אהבת הארץ החרטטן הזה והוא בורח לבית הטיבעי שלו יחד עם שונאי ישראל מחוץ. אבל ככה זה, לא שאני מצדיק אותו בגלל זבלאות כמותו יהודים חוזרים בתשובה, הרי ברור לבר דעת שזו שנאה בלי שורשים, מספיק שיהודי אחד יתעורר לחקור דברי הנאצה שלו, ויראה את ההיפך הגמור, שלא כן היה כשקורה שמנסים לקרב בעבותות של אהבה...
נשלח ב-28/4/2010 17:02
אם אינני טועה גבי גזית בא מרק דתי אולי אפילו חרדי. הם הכי גרועים.
נשלח ב-28/4/2010 20:50
נכון אני שמעתי שהוא היה בחור ישיבה שפרק עול אבל לא מצאתי משהו על זה ברשת. כל אבות הציונות הכופרים היו בוגרי ישיבה פורקי עול אם זה ביאליק אחד העם בן גוריון למד בחיידר ולאן הגיעו עד באר שחת מכולם לא נשאר זכר ליהדות הם התבוללו.