בית פורומים בית שמש

טומבק שום מאיים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-26/4/2010 10:49 לינק ישיר 
טומבק שום מאיים

מישהו שהיה שנוכחות ג'קי עדרי אתמול סיפר לי שהטומבק התקשר אליו כמה פעמים לומר שאם הציבור שלו לא מפסיק את פעילותו למין שמירת הסטטוס קוו במקוואות  אז הוא  "יבעיר את השטח".

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/4/2010 19:48 לינק ישיר 

הרב טוקבק מעליב את ההגיון .

גזרת המקואות בהמשך לשונאי ישראל שבכל הדורות אשר גזרו על הטבילה היא גופה מבעירה את השטח והוא מאיים שיבעיר .

המקוואות זה ערקתא דמסנא כפשוטו גזרה על שמירת תורה ומצוות .

חוץ מזה הרב טוקבק חייב להבין שיש לו ולהרבה עסקנים חרדיים אשליה אופטית לגבי הציבור הדתי לאומי .

המאפיין הבולט החינוך לאהבת ישראל ושמירת ההלכה ללא פשרות של התרים מפוקפקים של איסורי דאורייתא כגון : הכאה , לשה"ר ועוד יוצר אשליה כאילו לא ילחמו . ואמת נכון הדבר לגבי הרבה מאבקים שאין אנרגיה בציבור הדת"ל להכנס עד הסוף .

הגזרות האחרונת מחמירות את המצב הבערה נוספת של הטוקבק תהפוך את השכונה לגיהונם לכולם .

שכן טוקבק וחבריו המגלים פנים בתורה יפגשו ציבור נחוש ומלוכד שאם ידחק לפינה הציבור החרדי עשוי להנזק מכך בצורה איומה וחבל .

אוי לי אם אגיד ( שאז חלילה אתן רעיונות ) אוי לי אם לא אגיד (ואז עושי עוולה יאמרו שלום יהיה לי )

רק חומר למחשבה בדברים שממילא קיימים בציבור .

1. מי שהוריד בסדיר ובמילואים עמודי טלפון בסוריה יכול להעלים עמודים מיותרים מבחינה הלכתית המהווים בור ברשות הרבים  .
2. עשרות עורכי דין  וסתם מושכם בעט יכולים במסגרת השקפת עולמם הממלכתית לעשות מה שהחרדים מכנים "מסירה " על שורה ארוכה של דברים שיודעם כל דרדק זב חוטם ברמב"ש .
3. שיעורי השקפה לצעירי הצאן בדרכים שונות .
4. התנגדויות וסחבת לכל תהליך שחשוב לציבור החרדי .

יש דברים גרועים הרבה יותר אבל אני לא רוצה לתת רעיונות חלילה לקיצונים אותם יש צורך להרגיע .

בקיצור מי שיבעיר את השטח ילכד את הציבור הדתי לאומי ויכניס אותו ממצב של הנח להם לישראל למצב מלחמה .

אוי לנו שבדור עני ואביון הגענו למצב כזה בין פסח לעצרת . אולם יש גבול לרשעה .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/4/2010 23:44 לינק ישיר 

kמה החרדים כל הזמן צועקים "סטטוס קואו" כשאחרים מנסים דברים, כאילו הכל חייב להישאר כמו שהוא לתמיד, אבל אין להם בעיה לשנות סטטוס קואו לטובתם? אם הכל צריך להתנהל לפי סטטוס קואו, זה הולך ככה לשני הכיוונים - גם לטובתם וגם לרעתם. לא?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/4/2010 01:04 לינק ישיר 

מישהו יכול להגיד לי אחת ולתמיד מי זה טומבק ואיך הוא נראה?

ואם הבנתי נכון הוא גר בקריה? אם כן מה הוא קשור לרמה?

לא ראיתילא שמעתילא אמרתי.תן חיוך הכל לטובה 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/4/2010 08:08 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בית שמש > טומבק שום מאיים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext