|
|
| נשלח ב-27/4/2010 13:57 |
|
| |
אני לא כ"כ יפה אך נאה (מותר להשוויץ...אתם לא מכירים אותי...)
וכן, אני צ'כה שיהיה לו מראה גברי וחתיכי, אבף סולד ובלונדיני. הנסיך על הסוס הלבן....
|
|
|
|
| נשלח ב-27/4/2010 14:01 |
|
| |
| במבוני כתב: |  | | אני לא כ"כ יפה אך נאה (מותר להשוויץ...אתם לא מכירים אותי...)
וכן, אני צ'כה שיהיה לו מראה גברי וחתיכי, אבף סולד ובלונדיני. הנסיך על הסוס הלבן.... |
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
עוד משו? אולי קוביות בבטן?
|
|
|
|
| נשלח ב-27/4/2010 14:04 |
|
| |
בס"ד אבל את שוכחת שאותו אחד גם דורש אחת שהיא קצת יותר מ"נאה" משהו כמו בלונדינית יפיפיה עם אף סולד מהמם ומטריף ו---כן עוד דבר שהוא לא לקח בחשבון גם קצת טיפשה.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/4/2010 14:05 |
|
| |
| טיע כתב: |  | בס"ד
אבל את שוכחת שאותו אחד גם דורש אחת שהיא
קצת יותר מ"נאה"
משהו כמו בלונדינית יפיפיה עם אף סולד מהמם ומטריף
ו---כן עוד דבר שהוא לא לקח בחשבון גם קצת טיפשה. |
|
איזה סטיגמה!!!!!
כ"כ לא נכון!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-27/4/2010 14:08 |
|
| |
בס"ד כל כך נכון!!
שמעתי בדיחה שפעם אחת ראיינו דוגמנית אחת,היא סיפרה שהיא צימחונית שאלו אותה מה את אוכלת? והיא ענתה:פרגיות.....
|
|
|
|
| נשלח ב-27/4/2010 14:10 |
|
| |
יש לי חברה מהממת אף סולד בלונדינית רזה גבוהה עונה על כל הדרישות של בחורה יפה. והיא חכמה מאוד!! הכלל שלך לא תופס במקרה הזה.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/4/2010 14:11 |
|
| |
| טיע כתב: |  | | אני אוריד על חיצוניות.
מאוד חשוב לי המראה.
סליחה שאני שואלת אותך.
אבל את כ"כ יפה עד כדי כך שאת לא מוכנה
להתפשר על בחור שנראה "רק נחמד"
ולא "חתיך"?? |
|
למה היא צריכה להיות יפה כדי לרצות בחור יפה?
|
|
|
|
| נשלח ב-27/4/2010 14:27 |
|
| |
| תרי_זוזי כתב: |  |
למה היא צריכה להיות יפה כדי לרצות בחור יפה? |
|
לא, אבל בחור יפה לא ירצה אחת 'חביבה'
|
|
|
|
|
| נשלח ב-27/4/2010 14:38 |
|
| |
ואין מצב שבחור יפה ירצה אחת שלא, אבל מאד חכמה, או מאד נחמדה? כלומר, האם הפרמטר של מראה הוא עצמאי מכל שאר התכונות, וחובה להתאים חתיך ליפָה, נאֶה לחביבה, וקופיף לפרצוף תאונה?
|
|
|
|
| נשלח ב-27/4/2010 14:45 |
|
| |
| תרי_זוזי כתב: |  | ואין מצב שבחור יפה ירצה אחת שלא, אבל מאד חכמה, או מאד נחמדה? כלומר, האם הפרמטר של מראה הוא עצמאי מכל שאר התכונות, וחובה להתאים חתיך ליפָה, נאֶה לחביבה, וקופיף לפרצוף תאונה? |
|
לפי דעתי, לא, אבל אני נמצאת בצד של הבנות, אולי תפתח אשכול בנושא?
|
|
|
|
| נשלח ב-27/4/2010 14:49 |
|
| |
נראה לי שכאן זה בדיוק האשכול לשאלה הזאת..
|
|
|
|
| נשלח ב-27/4/2010 14:56 |
|
| |
בעצם, למה זה פרמטר עצמאי? הרי חכם ירצה חכמה, טיפש יקח טיפשה וערמומי יקבל ערמומית!
|
|
|
|
| נשלח ב-27/4/2010 15:13 |
|
| |
אולי לגבי אינטלגנציה יש רצון הדדי בהתאמה, אבל אם ניקח משהו כמו מידות טובות, כולם יעדיפו שבן הזוג יהיה בעל חסד גם אם הם עצמם לא כל כך, לא? בדיוק כמו לגבי מראה.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/4/2010 15:20 |
|
| |
אני לא חושבת ככה, ברור שכולם רוצים מידות טובות, אבל מי שנניח חשוב לו החסד, ירצה משהי שגם בה טבועה מידת החסד, והוא לא יחפש כ"כ משהי שעבדה על מידת הקנאה לדוגמא. (ואני אומרת את זה גם על עצמי, יש לי מידות שעבדתי עליהם, וחשוב לי שבבן זוגי גם יהיו את המידות האלו, לעומת מידות אחרות שאני אשמח מאוד, אבל לא מאוד חשוב לי)
|
|
|
|
| נשלח ב-27/4/2010 15:41 |
|
| |
| תרי_זוזי כתב: |  | ואין מצב שבחור יפה ירצה אחת שלא, אבל מאד חכמה, או מאד נחמדה?
כלומר, האם הפרמטר של מראה הוא עצמאי מכל שאר התכונות, וחובה להתאים חתיך ליפָה, נאֶה לחביבה, וקופיף לפרצוף תאונה? |
|
לא,אין מצב כזה!!
הרי גם בחורים מכוערים טיכו פוזלים לבחורות יפות
אם כך למה שהבחורים היפים לא ירצו בחורות כמוהם יפות???
|
|
|
|
|