בית פורומים בית שמש

שמועות: משרד סופר בוס, ובהמשך? תחנה מרכזית?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-28/4/2010 14:58 לינק ישיר 
שמועות: משרד סופר בוס, ובהמשך? תחנה מרכזית?

אמש הוצב בחניון "פארק איילון"  קרוון משרדים גדול (ומכוער..).

(חניון פארק איילון: למי שלא יודע, מדובר בחניון בו התקיימו ה"מכירות" של קרן לב ישראל וקופה של צדקה בתחילת נחל איילון  / צומת קישון/איילון/נועם)

לשאלות התושבים וכפי שהתברר עד כה, מדובר בקרוון שישמש את משרדי חברת "סופרבוס".

השאלות המתבקשות הן:
    א. לכמה זמן?
    ב. תוך כמה זמן יהפוך "קרוון משרדים" לחניון אוטובוסים ובעצם לתחנה מרכזית בזעיר אנפין?
    ג. כבר עכשיו בקישון המקביל לפארק קיימת "מיני תחנה מרכזית", שם סופר בוס מסיימים ומתחילים מסלול. לעיתים תוך הפרעה ברורה לתושבים הסמוכים "סאן הילס" ועוד..
    ד. מהיכן הגיע ההיתר להפוך את הייעוד של המקום (חניה לתושבים הבאים להנות ממרגוע בפארק איילון) לתחנה מרכזית בית שמש?

האם וכיצד ניתן לבדוק לאן פני הדברים?

האם וכיצד ניתן למנוע את התופעה , בעיקר את ההמשך וההתרחבות?

האם מישהו מהחברים כאן בפורום יכול לאשר (או להכחיש) את ייעוד הקרוון ותוכניות העיריה/סופרבוס בנושא?

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/4/2010 18:17 לינק ישיר 

תכריז שזה בית כנסת ו..... ידאג לפרק את זה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/5/2010 08:55 לינק ישיר 

ניק ללא אישור כתיבה שלח לי את המכתב הבא בפרטי:

שלום לך

אין לי אישור כתיבה, אבל הנה לך.

דיברתי היום עם מנהל הלשכה החדש של מונטג, הוא אמר לי שכבר בבוקר שלחו את הפקח להוציא צו הפסקת עבודה, ובמקביל יוצא צו הריסה. אם תוך מספר שעות (אולי מחר) זה לא יפונה טרקטור של העירייה תדרוס את המבנה.

הוא אמר שזה הונחת ללא ידיעתו של מונטג, וכאשר הוא הזעיק את מונטג הקראוון כבר היה מונח. סופרבוס טענו שקיבלו אישור מיעל היימן ודני צרפתי, אבל מונטג לא הסכים לשמוע והבוקר ישר שלח פקח..

תפרסם שאנשים ידעו. 

אין לי מושג לגבי אמיתות הדברים הנ"ל, אבל , נכון להבוקר יום א' 09-05-2010 הקרוון  (המכוער, יש לציין..) עדיין על מקומו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/5/2010 10:47 לינק ישיר 

בענין הקרוון המכוער אני מסכים

אבל בענין הפקחים העיר הזאת קומוניסטית.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בית שמש > שמועות: משרד סופר בוס, ובהמשך? תחנה מרכזית?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext