חחחחחחחחח........אני מקבללת צמרמורת רק מלראות אותן..... קראתי יותר מדי ספרי דרמה כנראה! _________________ כל המגלה זהותו באינטרנט הוא אדיוט מושלם........
את המורות??חח אני קולטת אותך כל השיעור "שינייך נוקשות שערותייך עומדות (מחושמלות) פיק ברכיים אממ והידיים - אין אפשרות לסכם.." _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)
חחחחחחחח.........יותר נכון לומר:" שינהן נוקשות, והן מקבלות פיק ברכיים, ופאותיהן עומדות מחושמלות, מרב חלחלה ובהלה" _________________ כל המגלה זהותו באינטרנט הוא אדיוט מושלם........
מדוע ולמה דיברה הבחורה בלשום נסתר? _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)
אהההה...... התחשק לי להיות מסתורית, זה לשון הנסתר??? _________________ כל המגלה זהותו באינטרנט הוא אדיוט מושלם........
היא הוא הן הם כמדומני שזה לשון הנסתר (עד כמה שאני זוכרת חחח) _________________ מי שאינו רואה את המקום בכל מקום אינו רואהו בשום מקום. (הרבי מקוצק)
חחחחחחחחח..... _________________ כל המגלה זהותו באינטרנט הוא אדיוט מושלם........