את מי שהוא... אין דבר כזה מה שהוא רוצה להיות... כולם יכולים להבטיח הבטחות, אבל לא כולם עומדים בהם. את צריכה לבדוק אם מי שהוא טוב בשבילך, ולא איך שהוא יהיה בעתיד! אבל טוב לדעת מה שאיפותיו....
נשלח ב-30/4/2010 13:53
מחפשים? מזה מחבואים??
נשלח ב-30/4/2010 13:57
נכון, לא מחפשים.
מדברים.
אח"כ מנתחים אם גילינו את הבחור שאני רוצה.....
נשלח ב-30/4/2010 14:09
מיטל, מרמתוק,ובמבוני...שלושתכם התייחסתם לשאלה,אך לא עניתם עליה...
אני חושבת שהרבה פעמים קורה שאנחנו מחפשים את מה שאנחנו רוצים להיות,ולאו דווקא את מי שאנחנו...
כי לכולנו יש משו שאנחנו לא אוהבים בעצמינו,והיינו מתים לשנות,אך לא מצליחים...אז מחפשים את זה אצל בן-הזוג בתקוה שזה ישפיע עלינו....=)
תוקן על ידי נאות ב- 30/04/2010 14:10:24
נשלח ב-30/4/2010 14:23
נאות כתב:
אני חושבת שהרבה פעמים קורה שאנחנו מחפשים את מה שאנחנו רוצים להיות,ולאו דווקא את מי שאנחנו...
כי לכולנו יש משו שאנחנו לא אוהבים בעצמינו,והיינו מתים לשנות,אך לא מצליחים...אז מחפשים את זה אצל בן-הזוג בתקוה שזה ישפיע עלינו....=)
אם את בעצמך לא מסוגלת לשנות אז איך לבן הזוג תהיה השפעה?
נשלח ב-30/4/2010 14:58
מרמתוק, לא כל התהליכים אצלנו רציונליים..
נשלח ב-30/4/2010 15:35
על זה בדיוק מקונן הנביא..
נשלח ב-30/4/2010 17:56
נאות כתב:
מיטל, מרמתוק,ובמבוני...שלושתכם התייחסתם לשאלה,אך לא עניתם עליה...
קצת יותר בדיוק... לפי דברי הפסיכולוגיה, אדם מחפש בבן זוג השני את מה שמודחק ומוכחש אצלו, וכאשר זה מוחצן אצל בן הזוג השני, קיימת ביניהם כימיה.
קצת יותר בדיוק... לפי דברי הפסיכולוגיה, אדם מחפש בבן זוג השני את מה שמודחק ומוכחש אצלו, וכאשר זה מוחצן אצל בן הזוג השני, קיימת ביניהם כימיה.
[/quote]
לדברייך כנראה שלא הייתה לי אף פעם כימיה...
ברשותך אציין מקרה שדי מפריך.. אבי הוא טיפוס רגוע ושליו והעצבים אצלו מודחקים והוא משתמש בהם לעיתים נדירות אם בכלל.. יפגוש בריקי בת טובים אך בעלת פיוז קצר.. תהיה כימיה? מקסי פיצוץ כימי..
זיגמונד מתהפך בקברו לשמע הדברים הללו..
נשלח ב-3/5/2010 15:31
טוב חלאס דיונים פילוסופיים שלא מקדמים אותנו לשומקום.
שאלתי שאלה ברורה וקונקרטית - למה לתת יותר משקל בפגישה? לכיוון ולשאיפה או לחומר הגלם?
נשלח ב-3/5/2010 15:41
את מתחתנת עם שאיפות? אני שלעצמי מייחס חשיבות למה שמונח לפניי..
נשלח ב-3/5/2010 15:46
חשוב לראות את מה שכאן ועכשיו, עם מבט קדימה לשאיפות.
כלומר, העיקר הוא הבנאדם איתו את נפגשת, אבל גם חשוב השאיפות שלו, כי אולי הוא בחור מתמיד עכשיו, אבל הוא שואף לצאת לעבוד? (זה סתם דוגמא)
את לא יכולה להסתכל רק על מה שמולך, אבל גם לא לתת משקל יתר לשאיפות.
(במספרים, נניח 60% חומר גלם, 40% שאיפות, בערך, זו דעתי)
נשלח ב-3/5/2010 16:11
מנסגר חומר גלם שאיפות מה זה פורום של מרכז גמילה? חחח
רוב הפעמים השאיפות פורחות באוויר ונשאר החומר לכן מן הסתם הוא מקבל משקל סגולי.. השאיפות לעומת זאת רק נפח - אוויר ולזה אין משקל כלל וכלל...
תכלס צריך ליהות ריאליים ולקחת הבטחות של בן הזוג בפורפורציה ולא לבנות על זה את הקשר..