|
|
| נשלח ב-13/7/2016 17:04 |
|
| |
מה פתאום להחמיא? אפילו ביום יום לא מקובל אצלי להחמיא. לא רוצה ליצור רושם מוטעה.  חח..סתם..אני גם חושבת שלהחמיא זה לא קשור. לא בפגישות הראשונות בכל מקרה. לומר 'היה לי נעים לשוחח' או משהו כזה, זה סתם משהו שאומרים בגלל בין אדם לחברו, בבחינת: "משנים מן האמת מפני השלום..."
|
|
|
|
| נשלח ב-13/7/2016 17:32 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-13/7/2016 17:51 |
|
| |
זה מסובך, כי מצד אחד רוצים לשמור על העניין אוביקטיבי בלי כל העניין של הוא מחמיייייאאאאא לייייי איזה מותקמצד שני, רוצים שיהיה איזהשהוא רגש חם שם, שיראה שאכפת לו, שהוא שם לב למעלות שלך. איפה האיזון? פעם שמעתי שאסור להגיד להתראות בסוף הפגישה, כי זה מראה שנהנית ואז הצד השני יצפה לפגישה שניה וזה נחשב לגורם משפיע בהחלטה, דבר לא מומלץ.
אל תחמיא. לא באנו כאן לחזר, באנו למצוא שותף מתאים לחיים, את כל הרומנטיקה תשמרו לאחרי האירוסין, או הכי טוב, אחרי החתונה
|
|
|
|
| נשלח ב-13/7/2016 18:31 |
|
| |
| פשוט_וטוב כתבה: |  | זה מסובך, כי מצד אחד רוצים לשמור על העניין אוביקטיבי בלי כל העניין של הוא מחמיייייאאאאא לייייי איזה מותקמצד שני, רוצים שיהיה איזהשהוא רגש חם שם, שיראה שאכפת לו, שהוא שם לב למעלות שלך. איפה האיזון? פעם שמעתי שאסור להגיד להתראות בסוף הפגישה, כי זה מראה שנהנית ואז הצד השני יצפה לפגישה שניה וזה נחשב לגורם משפיע בהחלטה, דבר לא מומלץ.
אל תחמיא. לא באנו כאן לחזר, באנו למצוא שותף מתאים לחיים, את כל הרומנטיקה תשמרו לאחרי האירוסין, או הכי טוב, אחרי החתונה |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2016 18:32 |
|
| |
אל תגיד להתראות. קח זמן לחשוב על כל האספקטים של הפגישה, גם אם מאוד התלהבת, קח ת'זמן כדי להיות בטוח שבאמת שווה או לא שווה להשאיר\להוריד. להתראות סתם יעלה ציפיות.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2016 22:47 |
|
| |
| פשוט_וטוב כתבה: |  | אל תגיד להתראות. קח זמן לחשוב על כל האספקטים של הפגישה, גם אם מאוד התלהבת, קח ת'זמן כדי להיות בטוח שבאמת שווה או לא שווה להשאיר\להוריד. להתראות סתם יעלה ציפיות. |
|
"להתראות" לא בהכרח מעיד שמבקשים עוד פגישה. אנשים רגילים להגיד "להתראות". לפעמים זה נפלט להם "להתראות". ב רוררר שעדיף לא להגיד "להתראות" נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/7/2016 10:54 |
|
| |
לא יודעת מה איתם..אני בסוף פגישה אומרת 'כל טוב' בקול מאנפף כזה. ככה 100% אני לא מעלה ציפיות. :)
|
|
|
|
| נשלח ב-17/7/2016 10:52 |
|
| |
| Debie כתבה: |  | לא יודעת מה איתם..אני בסוף פגישה אומרת 'כל טוב' בקול מאנפף כזה. ככה 100% אני לא מעלה ציפיות. :) |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/7/2016 14:53 |
|
| |
אבל בפגישות זה דבר אחר. מנתחים כל מילה כדי להכיר את הזר הזה שעומד לפני. אז להתראות או "כל טוב" עושה הבדל. דבי למה בקול מאנפף?
|
|
|
|
| נשלח ב-18/7/2016 00:36 |
|
| |
לפשוט וטוב: אני לא ממש יודעת מה זה קול מאנפף..פשוט חיפשתי הזדמנות לתקוע את המילה הזאת... :) ולרציף... עכשיו אני ממש מבואסת..הייתי בטוחה שאני מה זה מסתורית, אבל קלטת אותי על הרגע
|
|
|
|
| נשלח ב-18/7/2016 10:15 |
|
| |
| Debie כתבה: |  | לפשוט וטוב: אני לא ממש יודעת מה זה קול מאנפף..פשוט חיפשתי הזדמנות לתקוע את המילה הזאת... :) ולרציף... עכשיו אני ממש מבואסת..הייתי בטוחה שאני מה זה מסתורית, אבל קלטת אותי על הרגע |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-18/7/2016 11:14 |
|
| |
| פשוט_וטוב כתב: |  | | אל תגיד להתראות. קח זמן לחשוב על כל האספקטים של הפגישה, גם אם מאוד התלהבת, קח ת'זמן כדי להיות בטוח שבאמת שווה או לא שווה להשאיר\להוריד. להתראות סתם יעלה ציפיות. |
| עזבי את הלהתראות, נפגשתי עם בחור שדווקא ידע יפה מאד להגיד "שיהיו בשורות טובות" בסוף... אבל במהלך הפגישה הוא קצת חפר על מה אחי שראה אותו שבוע שעבר מוסר איזה משהו בישיבה חשב עליו - ואמר לי : "מה, לא שאלת אותו מה דעתו? תשאלי, הוא בטח התרשם כי היה כך וכך..." למה כל כך חשוב לבן אדם שאשמע עליו מחמאות אם הוא מוריד אותי גם ככה?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-18/7/2016 15:16 |
|
| |
שלום לכולם! חדש כאן בפורום. לדעתי מחמאות הן דבר נהדר. הן צריכות לבוא באופן טבעי ולא מאולץ. צריך באמת לראות משהו חיובי בשני ולהביע את זה.
אני באופן אישי לצערי קצת מתקשה להחמיא. כשבחורה מחמיאה אני רואה את זה כסימן לכך שהיא רואה את הטוב בשני וזה רק יגרום לי להעריך אותה.
יש הרבה דברים שאפשר להחמיא עליהם בלי להיכנס לבעיות צניעות. אם מישהו חושש להלכה תמיד אפשר לשאול מישהו מוסמך הלכתית (אם יש קשר אם אחד כזה) בכל אופן אני חושב שלפעמים אנשים שלא מקפידים על קוצה של יוד בהלכה נעשים פרומערים גדולים בשידוכים כדי להצדיק את הביישנות וחוסר הביטחון שלהם.
בענין הלהתראות: מישהו מכיר סיפור על בחור/ה שאמרו להתראות ויצרו ציפיות אצל הצד השני? אני חושב שהבעיה האמיתית היא (מהצד של הבנים) בחורות שהן נחמדות בטבען ויוצרות אצל הבחור תחושה שגויה שהן נהנות.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/7/2016 15:31 |
|
| |
| פרומערית כתב: |  | | אל תגיד להתראות. קח זמן לחשוב על כל האספקטים של הפגישה, גם אם מאוד התלהבת, קח ת'זמן כדי להיות בטוח שבאמת שווה או לא שווה להשאיר\להוריד. להתראות סתם יעלה ציפיות.עזבי את הלהתראות,נפגשתי עם בחור שדווקא ידע יפה מאד להגיד "שיהיו בשורות טובות" בסוף...אבל במהלך הפגישה הוא קצת חפר על מה אחי שראה אותו שבוע שעבר מוסר איזה משהו בישיבה חשב עליו - ואמר לי : "מה, לא שאלת אותו מה דעתו? תשאלי, הוא בטח התרשם כי היה כך וכך..."למה כל כך חשוב לבן אדם שאשמע עליו מחמאות אם הוא מוריד אותי גם ככה? |
|
אגוווווווווווווווווווווווווווווו
|
|
|
|
|