בית פורומים בית שמש

מי שמע מי ראה את העיתון השבוע בבית שמש

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-4/5/2010 17:21 לינק ישיר 
מי שמע מי ראה את העיתון השבוע בבית שמש

מי שראה את העיתון השבוע יכול לשים לב שהשלב השני של המלחמה נגד העיתון מצליחה בגדול העיתון כמעט ריק ממפרסמים מקומים לאחר עבודה מאומצת של העסקנים המסורים שהסבירו בדרכי נועם למפרסמים שאין דעת רבני העיר נוחה מהעיתון ומוטב שימצאו להם אמצעי מדיה אחרים והפרסום בעיתון זה יביא להם רק נזק.
כעת מגיע השלב הבא לרוקן את העיתון ממפרסמים ארציים גדולים ובדרך אגב גם להסביר למפרסמים את השווי של הסחורה הנקראת קו עיתונות דתית בכללה כך שהקבוצה כולה תינזק מצעד זה שגם אם יהיו מפרסמים שיסכימו בכל זאת להכניס פירסום לעיתונים אלו זה יתפוס נתח קטן יותר בעוגת הפרסום וידרשו גם מחימרים יותר זולים.

בית שמש היא לא בני ברק או ירושלים ששם יכולים להכנס בכוחניות ללא ועדה רוחנית וסוף האמת לנצח.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/5/2010 17:40 לינק ישיר 

אני עדיין לא מבין מה הבעיה בעיתון השבוע, ומה איכפת לעסקנים שיהיה עוד עיתון חרדי...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/5/2010 19:03 לינק ישיר 

רשעים ארורים , חולי נפש , זה מה שיש לרבנים שלכם להציע ? מה נגמרו המלחמות עם הספרדים או שגם וגם?
ממתי איכפת לכם מטוהר המחנה .

עיתון השבוע צריך להראות איך העסקנים בוכשים ויראה הציבור וישפוט....

השקעה בידע מניבה את התוצאות הטובות ביותר.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/5/2010 00:36 לינק ישיר 

ממה שאני הבנתי ממספר אנשים שקשורים לעיתון. שישנם רבנים שלא עמדו בסיכומים שלהם עם מנהלי העיתון.

עיתון 'השבוע בבית שמש' כן שומע לרבנים, והרי לכם שהם קיבלו את דעתם לרדת מהתיבות דואר, ולחלק בריכוזים

החרדים כמו 'שפע שוק' 'ברכל' וכדו'.

אלא שהרבנים ותלמידיהם כנראה שבתורה שלהם כתוב "לא, תגנוב." "לא, תגזול" "לא, תעשוק" הוצאת שם רע???

מי מדבר בכלל...

ואם הם (אותם עסקנים עלובים שרוצים כסף) לא עומדים בסיכום שלהם, אז גם מנהלי העיתון נקראים מעל במה זו

לא לעמוד בהסכם ולחזור ולחלק בכל תיבות הדואר ולא לפחד מהם.

אני כאחד שרואה כל שבוע את העיתון בחניות ונהנה ממנו ומהכתבות שם מבקש לא להכנע לרשע...

המשיכו, עלו והצליחו.

"וכאשר יענו אותו, כן ירבה וכן יפרוץ".  

לא ראיתילא שמעתילא אמרתי.תן חיוך הכל לטובה 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/5/2010 13:14 לינק ישיר 

הבעיה של הרבנים היא שכווווולם יודעים שהם מובלים באף ע"י עסקנים סוג...........וד"ל!!!
אני עדיין לא מצליח להבין מה ההבדל בין "חדש" לבין "השבוע בירושלים" ...
מידיעה ברורה אני אומר שיש מכתב של הרב מרדכי גרוס (הרב של העיתון) בעד העיתון רק משום מה לא מעוניינים לפרסם אותו. דבר אחד ברור לכווווולם שבשניה שזה יפורסם כל אותם עסקנים/רבנים יחזרו לכתה א' אחר כבוד.
לכל אחד ברור מה המשקלו של הרב גרוס כנגד כל אחד מרבני (עאלק) השכונה!!! 

מי שלא טועה, לא עושה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/5/2010 16:56 לינק ישיר 

לא השליתי את עצמי ידעתי שיהיה עלי כזה עליהום בסה"כ זה פורום של תנועת טוב.

לעצם העניין הפסקת החלוקה בתיבות הדואר לא נעשתה בגלל בקשה של רב זה או אחר מכיוון שהרבנים דורשים להפסיק לחלק אותו בכלל (אנו לא מתנועת המזרחי שבנויה על פשרות) ובכלל אודה לך אם תסביר לי מה ההבדל הגדול בין חלוקה בתיבות לחלוקה במרכזי השכונות.

הסיבה האמיתית שהם הפסיקו לחלק בתיבות הינה כלכלית חיסכון בכח אדם ואי יכולת לעמוד במשימה בגלל הפגנות שחוסמות את דרכם של המחלקים יותר קל להניח וללכת נכון.

לא יעזור כלום העיתון הזה יסגר במוקדם או במאוחר השאלה רק כמה הפסדים העיתון יכול לסבול עד שיגיע למסקנה שכדאי לו להיפטר מהגיבנת הזאת וכמו שאמרתי השלב השני במלחמה נגד העיתון הושלם וכמעט אין בו מפרסמים מקומיים ואתם מוזמנים לבדוק את זה ועכשיו התחילו בשלב השלישי שהוא להוציא את המפרסמים הגדולים מהעיתון והשלב הרביעי יהיה להוציא אותם גם מכל העיתונים של קו עיתונות דתית.

צוחק מי שצוחק אחרון.    

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/5/2010 17:35 לינק ישיר 

אתה צוחק על זה שהרסת פרנסת כמה אנשים ?!? באמת?

(אין לי קשר לשום עיתון, ב"ה)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/5/2010 17:40 לינק ישיר 

ואף אחד עדיין לא כתב (ואני מניח לא יודעים) מה הבעיה בעיתון הזה ומה הבדל בינו לבין העיתון הקיים כבר...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/5/2010 22:24 לינק ישיר 

שמש אולי חטפת מכת שמש או שתמיד היית כזה שקרן או בור בכ"א לך תתעדכן.

חלוקת העיתון בתיבות הדואר הופסקה בהסכם הפסקת אש בין העיתון לחצר הרב קופשיץ.
בהסכם דובר כי העיתון לא יחולק כחינמון בתיבות הדואר אלא יופץ רק במרכזי קניות כמו משפחה ובקהילה, לכן גן מודפס עליו תג מחיר,
בתמורה העסקנים ושולחיהם ראשי החצר היון אמורים לא לצאת יותר נגד העיתון ולא לאיים על מפרסמים.
בפועל העיתון אכן ולמרות הנזק שנגרם לו מחולק רק במרכזי קניות אבל שליחי החצר המדוברת עדיין מאיימים על מפרסמים שיזיקו להם אם ימשיכו וכן מסתובבים מדי יום שישי במרכזים ומנסים להעלים את העיתונים.

לא יעזור להם והעיתון גם אם ניזוק לא ייסגר, מדובר ברשת שלא יכולה להרשות לעצמה לא להיות בבית שמש ובטח לא להפסיד במערכה, מהיכרות עם הנהלת העיתון אני יודע שהם בלעים את הנזקים לא מפחד אלא מכבוד לרבנים למרות העוול שנגרם להם,
זה לא סוד שהרב גרוס יצא בעד העיתון וכן הרב גולדשטיין שגם השתיק את כלבי השמירה בחצרו, אולם יש מי שלא השלימו עם העובדה שהם לא משמשים כרבני העיר ומנסים לנעוץ טלפים בכל מה שזז ועושה להם במה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/5/2010 23:25 לינק ישיר 

מה לנו כי נלין...

ראשי הפורום כאן נכנעו ללחצים שהפעילו עליהם כלבי השמירה של הדיקטטורה והסירו את האשכול שעסק בצביעותם של הגזלנים...

אם אותם עסקנים צבועים הצליחו להכניע מנהלי "תחנות" חרדיות, מדוע שלא ישלו את עצמן שהם יצליחו להכניע גם את עיתון השבוע? האמת שאני ממש לא בטוח שהם רק משלים את עצמם בעניין.. מסתבר שהם בטוחים שהם יסגרו את העיתון.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/5/2010 23:47 לינק ישיר 

סימפל, זה מאוד פשוט, כמו שימך.

אז ככה, אתה כבר הרבה זמן שואל מה ההבדל בין העיתון 'השבוע בבית שמש' לבין המקומון 'חדש בבית שמש'

להלן מס' קטן של ההבדלים:

1- בעיתון 'השבוע' אין שגיאות כתיב.
2- בעיתון 'השבוע' יש כתבות נוספות ולא רק על העיר.
3- עיתון 'השבוע' הוא בעל מוניתין אדיר ועם שם עולמי.
4- את עיתון 'השבוע' אוהבים לקרא מכל גווני הקשת הרחבה. גם חסידים, גם ליטאים וגם ספרדים.
5- עיתון 'השבוע' הוא לא מגמתי, ותבדקו אותם.
6- עיתון 'השבוע' הוא לא עיתון של העירייה,(תראה את כמות המודעות מהעירייה)
7- לעיתון 'השבוע' יש וועדה רוחנית של הרב גרוס.
8- בעיתון 'השבוע' לא מביעים דעה על נושאים כואבים, אלא כותבים, וכל אחד יפרש לפי ראות עניו.
9- את עיתון 'השבוע' מנסים להחליש כי יודעים כמה שהוא חזק, דבר שיכול להחליש את המקומון....
10- תזכרו את מה שכתב 'שמש' על 'השבוע' "צוחק מי שצוחק אחרון" ימים יגידו. 
11- עיתון 'השבוע' לא נכנע לאיומים וסחטנות.

למנהלי עיתון 'השבוע בבית שמש' הנפלא: אנו תושבי השכונה מחזקים את ידיכם, עלו והצליחו.

ולך שמש, אל תשכח כי בסוף היום, השמש שוקעת עמוק ומשאירה חושך מסביב.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/5/2010 22:23 לינק ישיר 

השבוע בבית שמש?

אין חיה כזאת

אי אפשר להשחג את זה בשום מקום

אני מנסה מידי שבוע כי באמת נמאס כבר מהילדותון "חדש"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/5/2010 21:00 לינק ישיר 

ביום שישי היה את עיתון השבוע לחלוקה ברמה א' במרכז המסחרי.

לפני שנה עיתון חדש פרסם בטעות פרסומת של סופר פארם (שעד כמה שידוע לי מחללי שבת ואני מקוה

שהמידע שגוי) עם תמונה של אישה בפריצות נוראה ואף אחד לא צפצף.

וגם לא הייתה התנצלות.

תוקן על ידי אהבה_רבה1 ב- 08/05/2010 21:03:11

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/5/2010 23:00 לינק ישיר 

שמשברמה

אני ראיתי את עיתון 'השבוע' ביום שישי האחרון והיו בו הרבה פרסומות.

אני מתאר לעצמי שיש לך כובע (מגבעת) על הראש כי אתה הולך לאכול אותו (את הכובע).

או שתוריד אותו בפני עיתון 'השבוע בבית שמש' ותתנצל על מה שכתבתה.

על זה נאמר "ניצחוני בניי"

תהנה....

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בית שמש > מי שמע מי ראה את העיתון השבוע בבית שמש
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext