|
|
| נשלח ב-5/5/2010 15:48 |
|
| |
מה יכול להיות כ"כ קריטי, שהוא גם מאוד אמין בברורים? הגובה של הבחור? המשקל? סגנון? משפחה? ישיבה? את זה שומעים בפרטים הראשונים...
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2010 15:58 |
|
| |
כן אבל שומעים על מה השאיפות של הבחור, איזה סגנון הבחור, מה הגיל האמיתי של הבחור. זה נותן תמונה יותר ברורה על הבחור.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2010 16:01 |
|
| |
גיל אמיתי וסגנון, זה שומעים בפרטים הראשונים מהשדכן/נית, שאיפות זה הכל בלה בלה, את זה אפשר לבדוק בפגישה עצמה!
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2010 16:12 |
|
| |
בס"ד שטטטטטטטטטטטוווווווווייייייייווותתת!!!!!!!! ברורים זה הכל בלוף אחד גדול!!! תכל'ס רק המפגש קובע .
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2010 16:16 |
|
| |
הורדתי כ"כ הרבה הצעות ע"פ בירורים. חבל סתם להיפגש לדעתי. נכון זה לא הכל אמת, ואומרים רק דברים טובים אבל אפשר לשמוע את זה בטון הדיבור של מי שמבררים אצלו.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2010 16:17 |
|
| |
גיח! את לא מכירה שחקנים?
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2010 16:25 |
|
| |
בס"ד תבררי ואני אפגש בלי לברר ואלוקים יעזור כבר.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2010 16:27 |
|
| |
צריך לדעת למי לתת לברר. צריך לדעת אצל מי לברר. (ולא רק לא לפי הטלפונים שנותנים לבירור) מוצאים חברים של חברים של חברים
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2010 16:35 |
|
| |
מידת הנעליים שלו תשנה לך אם להפגש איתו או לא? אם הוא ישן ליד החלון או בצד הנגדי לו?
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2010 16:38 |
|
| |
מידת נעליים לא תשנה. אבל מידות כן.
אפשר לשמוע על תחומי פעילות שלו, על העבר שלו, מוסדות לימוד שהוא עבר ולא תמיד נותנים את הפרטים האלה
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2010 16:41 |
|
| |
מידות, את יכולה לברר את זה???
אוקי, לכן צריך להתקשר לחבר, שניים, שכן אחד ואלי איזה מכר, וזה מספיק!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2010 16:47 |
|
| |
לא אמרתי לחפור על הבחור ולדבר עם חברים שלו מהגן. כן לדבר עם 2-3 חברים ורבנים, עדיף לא לדבר איתם כי הם יגידו אותו הדבר.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2010 16:51 |
|
| |
אוקי, 2 חברים זה נשמע סביר, אבל לא להשתגע... (וכמובן לא 40 שאלות... )
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2010 16:56 |
|
| |
ברור שלא 40 שאלות! וגם לא לברר אצל כל הישיבה.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2010 17:56 |
|
| |
| shira88 כתב: |  | תני למישו אחר לעשות את זה במקומך, מישו אובייקטיבי שרוצה בטובתך. |
|
רעיון שלא חשבתי עליו :]
אממ... לדעתי כ-ן צריך לברר לפני הפגישה ולא סתם להפגש לחינם~ ברור שאני אברר על מידות! אבל חשובה לי גם החיצוניות, אומנם לא קריטי, אבל חשוב לי שהוא יהיה גבוה ממני... ועוד...
ה-40 שאלות זה שאלות שנועדו לכוון את האנשים שאותם אני שואלת על המיועד. נגיד אני לא יכולה לבוא למישהוא ולהגיד לו- "מה המידות של פלוני?" אני צריכה לנתב אותו, כמו שאלות של- "האם הוא קם לתפילה בזמן?" "הוא לא מחמיץ סדרים?" "איך הוא בחברה? בדרן? מארגן? דברן? שקט?..." כאלה שאלות שמנתבות~
ומשהו שלח לי הודעה פרטית, הוא ביקש ממני לצטט את דעתו לכאן- "אלת מה צריך לברר.אז לפני שאת עושה רשימה עם 40 שאלות,תשבי עם עצמך,ותחשבי מה את רוצה למצוא בבעלך לעתיד.מה את חושבת שמתאים ויהיה לך טוב. אם חשוב לך אדם מוחצן וקולני,אוהב חברה ויציאות,או שאת נוטה יותר לטיפוס המופנם שחי את העולם הפנימי העשיר שלו,שיעדיף לשהות בבית ולהנות מהאוירה החמה,מאשר לצאת אל העולם שבחוץ,הרועש וחסר הפרטיות. אם את צריכה בחור שכלתן ומחושב החותך ענינים בקור רוח מפליא,או אחד רגשן ורומנטי. אם את אוהבת את הטיפוסים הקונקרטיים שפועלים לפי השכל ועושים רק מה שצריך כי כך הם חושבים שצריך,או את הטיפוס העיוני האוהב להתעמק בכל ענין ולא לקחת כל דבר כמובן מאליו. לאחר שיהיה ברורו ומחוור לך אופי הבנאדם-כולל תחומי ענין וידע,אז תדעי במה להתמקד. וחוצמזה-למה לך לשבור את הראש,אין לך הורים? ומעל הכל-סיעתא דשמייא מופלאה מלווה את כל ענין השידוכים.הרב''ה מוביל אותך לאט אבל בטוח,אל האחד היחיד והמיועד לך. בהצלחה."
תודה טיע, אני באמת חדשה בתחום :]
|
|
|
|
|