|
|
| נשלח ב-27/4/2013 20:53 |
|
| |
ההר החליט לשבור מסורת - בער במשך כל השבת, לכבוד ל"ג בעומר כנראה
תמונות מעכשיו: עוצמות התפרצות גדולות במיוחד נמדדות שם, באמת קשה שלא לראות את הקשר לל"ג בעומר

דירות במחיר מציאה של ממש בכפר שמול ההר - מישהו מעוניין? כל הדר מול ההר מובטח לו שאינו רואה פני גיהנם

תוקן על ידי המיייחל ב- 27/04/2013 21:07:37
|
|
|
|
| נשלח ב-27/4/2013 21:22 |
|
| |
מפחיד: רק לחשוב שזה בסה"כ הלובי הנחמד והמנומס של הגיהנם
אז איך נראה הגיהנם עצמו עם שלל מלאכי החבלה שבו וצווחות האימה שקורעות את האוזניים בדציבלים שלא מהעולם הזה.. ה' ירחם. איזה כיף לפתוח ת'שבוע בנימה כ"כ אופטימית.. 

תוקן על ידי המיייחל ב- 27/04/2013 21:26:26
|
|
|
|
| נשלח ב-27/4/2013 21:48 |
|
| |
במחשבה שנייה . .. . .
באמת קשה לחשוב על רפרטואר יותר מפואר מאשר דייליי הגהנום עם שאר חדרי האירוח, המאסאג' ושאר אולמות הסעודה והטעימה מבית היוצר של כף הקלע, המלביש נשמות בגוף אדם רק על מנת שתהה תואמת חוויית העינוי בשפה ובתחושה של בני אדם .אההההההההיייייייי אין ספק אפליקציית הגהנום חזקה ביותר !!
ופרט חשוב ביותר- שם אין בעיית מקום או שביתות .. .. .יא חביבי יא חלאוולאוו !!
חייבים להודות -החיים, פה בעולם השקר והחושך, מעולם לא היו מתוקים וחביבים כל כך אחרי פתיחת שערי מפעל התיקון והנקם של מלכות הרשעה !
אשריך המייחל שבזכותך ראו עינינו כל אלה . . .!!
|
|
|
|
| נשלח ב-7/5/2013 10:11 |
|
| |
חדשות מתפרצות: והפעם עם בחור העונה לשם Mayon volcano
וזה כבר סיפור מהסרטים, הר פילפיני מצוי, פעיל מאוד, אבל רדום כבר 3 שנים, החליט פתאום ללא כל התראה מוקדמת להתפרץ לשידור ולחסל על הדרך 5 מטפסים שהיו בראשו וללכוד עשרות נוספים שהיו בקירבת אי שם למעלה. בכתבה מצויין שהם נהרגו בגלל סלעים ענקיים שנפלו עליהם שנפלטו בהתפרצות. איזה קטע זה.. "כל הנוגע בהר סקול ייסקל או ירה יירה" נאמר במתן תורה.

|
|
|
|
| נשלח ב-10/5/2013 09:32 |
|
| |
המביט לארץ ותרעד יגע בהרים ויעשנו
עשרות רבות של רעידות באיסלנד רק ביממה האחרונה, רבות מהן אף חזקות מעל 4.0 צמוד לחוף לא רחוק מהאזור המועד לפורענות בו הרי הגעש הגדולים והפעילים. בד"כ לפני התפרצות וולקנית גדולה האדמה רועדת בגלל לחץ המגמה המטפס מבטן האדמה כלפי מעלה, וכבר אמרתי שיתכן שהדבר רמוז בפסוק הנ"ל הנמצא במזמור של ר"ח.

אם לשפוט לפי מספר הרעידות ועוצמתם סיכוי טוב שהתפרצות גדולה מתקרבת ואיתה האירועים עליהם מדובר באשכולות האחרים. ברכת חודש טוב ומבורך לכולם ובשורות טובות !
תוקן על ידי המיייחל ב- 10/05/2013 09:35:47
|
|
|
|
| נשלח ב-10/5/2013 14:54 |
|
| |
האדמה סביב איסלנד משתוללת: שוב רעש והפעם חזק במיוחד 6.8

כל הסימנים מצביעים על פיצוץ וולקני גדול המתקרב לאזור הזה. אל תחשדוני, לא סתם אני מתעקש על המקום הזה, יש לי סיבות טובות להאמין שמצפון תיפתח הטובה שתספק לנו את התפאורה המתאימה לאירועים המלווים את התגלות המשיח. וכולי תקווה שהרעידות האלה מלמדות על התפרצות וולקנית גדולה המתקרבת לאזור. יש בי תחושה טובה שזה קרוב.
תוקן על ידי המיייחל ב- 10/05/2013 14:58:34
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2013 10:14 |
|
| |
הנה עוד היתפרצות ...
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2013 13:53 |
|
| |
לא הייתי קורא לזה התפרצות אלא פעילות מינורית שתמיד קיימת בהר כזה או אחר. אנחנו מחכים למשהו הרבה הרבה יותר גדול משהו בקנה מידה סופר עולמי. אבל יפה שהגעת לאתר הזה גם אני מתעדכן בו יום יום. 
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/8/2014 10:43 |
|
| |
 אתה בסדר גמור ואנחנו אוהבים אותך ככה דיר בלאק להשתנות לנו פתאום..
דנדוש אוהבים אותך!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-21/8/2014 16:10 |
|
| |
נו באמת  כבר הכנו את הפופקורן !! 
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2014 13:20 |
|
| |
מה זה השקט הזה?? ההר משמיע סימני התפרצות...
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2014 13:38 |
|
| |
זה בסדר נשמה אני עם יד על הדופק ועוקב כל הזמן
הדיווחים בשלב זה מוגזמים מדי, עדיין לא מדובר על התפרצות. מי שמחפש את המידע האמיתי לא מוצא אותו באתרי החדשות הרגילים, בשביל זה יש את האתרים המקצועיים שם מובאת האינפורמציה המדוייקת.
מה שכן בינתיים התפרץ לו ביממה האחרונה הר אחר אי שם בסוף העולם ממש בפפואה גינאה החדשה התפרצות יפה ומרשימה רק חבל שכ"כ רחוקה.

תוקן על ידי המיייחל ב- 29/08/2014 13:42:48
|
|
|
|
|