|
|
| נשלח ב-24/5/2011 00:11 |
|
| |
אכן תמונות יפות תודה שהבאת:)
|
|
|
|
| נשלח ב-24/5/2011 21:28 |
|
| |
אני נוטה להאמין שהסיפור הוולקני הנוכחי הוא הוא הדבר האמיתי שחיכינו לו בשנה שעברה וחשבנו ורצינו להאמין שזה זה אך נכזבה תוחלתנו וזה נדחה בשנה.
ולמה אני נוטה להאמין שעכשיו זה כן זה?
משום ששנה שעברה הפרשה התחילה ביום חמישי בבוקר בר"ח אייר. אז פרצה הפרשה לעולם והתחילו שמיה של בריטניה להיסגר. לקח לי יומיים למצוא את ענן האפר בזוהר ויצאתי בהכרזה שזה אמור להימשך כחודשיים. ולאחר מכן אמורה לפרוץ מלחמה. בזמנו האמנתי שזה התקיפה באיראן היום זה כנראה משהו אחר, אולי מלחמת מצרים.
אבל כיום.. שההר התפרץ ביום שבת י"ז באייר ערב ל"ג בעומר! מצא לו אחלה תיזמון שבעולם. כאילו בא לרמוז לנו.. "ח'ברה לא לזלזל בי! אני מופיע בזוהר של רשב"י!"
מה גם שההתפרצות הזאת הרבה יותר גדולה ועוצמתית מזו של שנה שעברה! לא לשכוח את העובדה הזאת. השבתת התעופה אינה העיקר בסיפור הזה. ממש לא. זה מס-ערך מוסף בסה"כ.
אז אם נקח חודשיים קדימה זה מביא אותנו לי"ז בתמוז. האם זה יימשך עד אז? נחיה ונראה בע"ה.
תוקן על ידי המיייחל ב- 24/05/2011 21:33:35
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2011 10:04 |
|
| |
האפר בדרך לגרמניה: אין טיסות בערי הצפון
ttp://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4073594,00.html
התפרצות הר הגעש באיסלנד ממשיכה לשתק את אירופה. אחרי שבוטלו מאות טיסות ברחבי בריטניה, האפר הוולקני מתפשט גם למרכז היבשת. מהבוקר ייסגרו נמלי התעופה בהמבורג ובעיר ברמן. "ייתכנו גם שיבושים בברלין"
המייחל ידידי
נראה לי שההר מתחיל לא רק להתעורר אלא לחלץ עצמות ,תרתי משמע , ויותר ויותר מדינות מכוסות בשמיכה של מכת החושך או השחין המודרנית.נראה שהעישון של ההר הולך ומתעצם -למרות שהעשן והעישון מזיקים לבריאות. . .
תוקן על ידי danmash ב- 25/05/2011 10:04:52
מֵאֵת ה', הָיְתָה זֹּאת; הִיא נִפְלָאת בְּעֵינֵינוּ.
זֶה-הַיּוֹם, עָשָׂה ה'; נָגִילָה וְנִשְׂמְחָה בוֹ.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2011 13:42 |
|
| |
כתב אישום נגד מובארק: הורה להרוג מפגינים
התובע הכללי המצרי הגיש כתב אישום נגד מובארק באשמה כי "קשר קשר" עם מנגנוני הביטחון כדי להרוג את המפגינים נגד משטרו אישום אחר נגדו, נגד בניו ונגד שותף עסקי קרוב קובע: ניצלו כוחם הרב כדי לצבור הון לא-חוקי/
http://www.news1.co.il/Archive/001-D-269080-00.html
האם הז מרמז על כך שיהייה לו עונש מוות?
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2011 16:38 |
|
| |
נמתין ונראה בע"ה. לעסוק בכותרות ביניים וחדשות זמניות? ודאי שאין טעם.
בינתיים התחילו לזרום דיווחים על כך שהר-הגעש נרגע והפסיק לפלוט אפר. נראה מה ילד יום.
|
| נשלח ב-25/5/2011 16:47 |
|
| |
מה זה ?!
ההר מסתלבט עליינו ?!?!
אנחנו יש לנו תוכניות מוכנות !!
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2011 17:13 |
|
| |

דיווח מסקיי ניוז.
|
|
| נשלח ב-26/5/2011 08:54 |
|
| |
אז כמו שזה נראה עכשיו ההר נרגע והפסיק לפלוט אפר ועשן. עם זאת המומחים עדיין לא מוכנים להכריז שהפעילות פסקה לחלוטין וזאת משום שבכל רגע נתון הוא יכול להתעורר מחדש. כך עפ"י כתבה שראיתי.
ה' יעזור נמתין ונראה מה ילד יום בתקווה שההר לא יעזבנו ולא יטשנו..
תוקן על ידי המיייחל ב- 26/05/2011 08:55:18
|
|
|
|
| נשלח ב-26/5/2011 10:03 |
|
| |
"
יגע בהרים ויעשנו"
ועוד איך יעשנו . .. .עם הרבה ענני עפר ואפר בגוונים מרהיבים של. . . ..אפור ונגיעות של אסטמה ומחנק 
אין לי אוויר כבר !!
תוקן על ידי danmash ב- 26/05/2011 10:08:24
מֵאֵת ה', הָיְתָה זֹּאת; הִיא נִפְלָאת בְּעֵינֵינוּ.
זֶה-הַיּוֹם, עָשָׂה ה'; נָגִילָה וְנִשְׂמְחָה בוֹ.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/5/2011 09:06 |
|
| |
לא שולל את האפשרות שההר יחזור להתפרץ לקראת משפטו של מובראק בו הוא ככל הנראה יורשע וגם יוצא להורג אני מאמין, כפי שכבר אמרתי בעבר.
|
| נשלח ב-7/7/2011 10:40 |
|
| |
המייחל. . .. . רחמנות העצבים פה בפורום בלאו הכי רופפים. שחרר איזה מאמר מהזוהר או דברי חכמים רק בשביל להרגיע אל האקסטזה הממושכת כאורך הגלות 
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2011 15:59 |
|
| |
אתה בטוח לגבי העצבים הרופפים?? 
לא יודע, דווקא היה נראה רגוע השטח שעד שכבודו שאג את שאגתו..
(בסדר בסדר..לקחתי תדברים לתשומת ליבי, אשתדל לעדכן מתישהו בקרוב)
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2011 17:09 |
|
| |
לזה אתה קורא תגובה אנשוית פשוטה??! במחילה מכבודו אבל מדובר בתגובה אנושית מוסרית כלל וכלל לא פשוטה! אשריך אחי היקר. יהא חלקי עם חלקך. נתינה לשם נתינה, הקרבה למען המשפחה. אשריך.
|
|
|
|
|