שלום לכולם אני קצת מתרגיישת זה פעם ראשונה..
רציתי לשאול אותכם אחיי ואחיותיי מה אתם הייתם עושים במצב הזה..
אז ככה יצאתי עם מישי תקופה והיא לא הייתה הכי חכמה\יפה\מצחיקה\מעניינת היו טובות ממנה בכל תחום..
אבל איתה זה היה שונה.. לא מהרגע ה1 [כי כמעט דרסתי מישו..] לאט וטוב שנינו נכנסנו לקצב והעסק פרח ולבלב שנינו הבנו לקראת מה צועדים והמשכנו.. עד ש
עוד יום בנאלי קם בבוקר שוטף פנים ומרים צלצול וטראאח נשימתי נעצרה עד לאותה שיחה לא הבנתי תמשפט הזה "נעתקה נשימה מפיו".. הכל נעצר.. אפילו הציפורים סתמו תפה.. היא לא ניסתה להסביר ואמרה את הדבר הכי מעצבן זה בכלל לא קשור אליך.. אז למיכן?
טוב ממשיכים בחיים.. נפגשתי עם אחרת ומי מופיע שם? נכון היא.. הזוי כבר אמרתי?... ישר ההכל צף ועולה חתכתי משם ולמחרת קיבלתי שיחה מההורים שלה כמה שהיא מבולבלת ומסכנה.. כאילו שאני הורדתי אותה או פגעתי..הסברתי להם שמבחינתי היום אפשר לחזור זה לא אני זו היא שלא רצתה וכך זה נגמר
מאז כולי בחירפון הבחורה הצליחה לשגע אותי.. היא רוצה אבל קשה לה עם זה כנראה..
השאלה היא פשוטה... איך להחזיר אותה?
בנות [וגם בנים יכולים לענות] איך אתן אוהבות שחוזרים אליכן ברמז בגלוי דרך צד ג? עם פרחים על ארבע או עם סכין על שתיים....
ולא איכפת לי לצאת מושפל האגו שלי מת מזמן.. העיקר לדעת שניסיתי אבל איייך?
נשלח ב-6/5/2010 00:38
כנראה מפאת השעה המאוחרת התקשיתי בהבנת הסיפור והדילמה..
נשלח ב-6/5/2010 00:42
תקנה לך שוטנשטיין
נשלח ב-6/5/2010 00:55
נראה לי... שאם אתה מתאר את היום שהיא הודיעה לך "לא" כיום שבו הציפורים סגרו את הפה... ואם היא רוצה לחזור. והיא גם שביטלה... וגם לא אכפת לך מהאגו... זה מתכון מוצלח להתקשר אליה... לשאול למה היא החליטה שהיא לא רוצה... הסיבה מוצאת חן בעינייך? אז למה לא? נראה לי ששווה לנסות... בהצלחה!
נשלח ב-6/5/2010 01:10
מחקתי בזמן האבל.. כל פרט ממנה וזה סרט להשיג תנמבר שלה..
נשלח ב-6/5/2010 01:46
אתה רוצה אותה? תהיה רציני. אני חושבת שהיא מתנדנדת כי אולי היא לא מרגישה לידך מספיק בטוח. תשדר לה שאתה הכי רוצה אותה בעולם. ותנסה להשיג מס' טל, זה לא ביג דיל. או תנסה להגיע אליה ישירות בדרכים אחרות. הכי טוב- שתדבר איתה גלויות, מה איתה? מה מפריע לה? ותאמר שאתה בענין.. שיהיה בהצלחה!
אה.. ולגבי שאלתך- אני הייתי מעדיפה גלויות ואפילו עם פרח.. השאלה מה היה בינכם.
נשלח ב-6/5/2010 10:01
דבר איתה, תשאל אותה מה קרה למה היא ביטלה תיהיה הכי ישיר בעולם (גם ככה כבר נרמס כל האגו). וגם אם היא תגיד לא, כבר לא יהיו לך ספקות אם להחזיר את זה שוב.
נשלח ב-6/5/2010 10:13
אור_לגויים כתב:
כנראה מפאת השעה המאוחרת התקשיתי בהבנת הסיפור והדילמה..
כנ"ל!!
הניסוח קצת לא ברור!!!! קצת הרבה...=)
נשלח ב-6/5/2010 12:23
אתם צודקים.. אבל דוגרי אני מפחד מזה שנידבר איתה והיא עדיין תגיד לא!!! זה אוכל אותי.. אני רוצה שזה יבוא ממנה וכל זמן שהיא לא יוזמת את הקמבק אני אומר לעצמי שבטח היא לא בקטע.. או שהיא יושבת ומחכה לצלצול הגואל.. אוף איזה מילכוד
נשלח ב-6/5/2010 13:15
הכתיבה על זה משחררת אותי אז אל תעופו עלי ביציאות שאתם לא מבינים... אפחד לא מכריח אותכם לקרוא והנה משו קטן ופואטי
זה הגעגוע שלא נותן מנוח תופס לו מקום של כבוד בראשי ומנקר לו.. וחופר וממשיך כאילו הוא יישות עצמאית כבר למדתי להכיר בו.. בהתחלה הדחקתי אך היום נתתי לו יד ואמרתי בא נתחיל מבראשית אנחנו חברים אמרתי לו אבל הוא דחה אותי
עשה את המוטל עלייך בטל אותי כי לגעגוע אף פעם אין חברים הוא תמיד בודד כך אמר לי געגועי שלי
כי לכל געגוע יש סוף.....
אינששאללה ויהיו דברי ברורים כדבעי ויכנסו לליבה ותסכים לקבל את געגועי אליה
נשלח ב-6/5/2010 13:19
תשלח לה לינק.
נשלח ב-6/5/2010 13:19
איך היא תדע שאתה מתגעגע?? תתקשר.
נשלח ב-6/5/2010 13:20
בס"ד תבקש ממי שהפגיש בניכם בפעם הראשונה לחזור. בהצלחה!
נשלח ב-6/5/2010 13:23
הערב יש לי חתונה של חבר נראלי שim gonna drunk and call her אני לא מסוגל לבוא ולדבר איתה ככה ברגיל קשה לי מדי אני שפן פחדן..