|
|
| נשלח ב-25/5/2010 12:57 |
|
| |
לי אין את הדיסק MIAMI IN YERUSHALAYIM. מצד שני יש עוד דיסקים שאין לי:)
לוידעת אם אקנה את הדיסק הזה, בכולפון יש לי רשימה ארוכה של דיסקים שאני רוצה לקנות וזה לא קרוב לעשרייה הפותחת.
( סתם אגב, ללא קשר, רכשתי לאחרונה את ה- ENGLISH COLLECTION A של מב"ד לאחר זמן רב שרציתי ) - היה שווה כל דולר ששילמתי. ונכון יושר, מב"ד שינה, עשה שינויים, הוסיף שיר חדש ושיפץ את את השירים. והכי חשוב, יש שם את השיר DADDY DEAR עם עודד:)
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2010 13:52 |
|
| |
איזה שיר חדש מ.ב.ד הוסיף? <חור באינטלגנציה>
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2010 14:01 |
|
| |
מודה ועוזב ירוחם
לא זוכרת, האזנתי לו רק כמה פעמים מערב שבועות.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2010 09:03 |
|
| |
שמועה שמעתי שהדיסק ULTIMATE MIAMI כלל לא אמור לצאת בארץ בשלב זה, ולא ידוע אם בכלל... (משום מה, אני לא שומעת אנחות מקרב הציבור אחרי הבשורה הזאת  )
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2010 09:23 |
|
| |
מאיזו סיבה זה לא ייצא?
(לי זה נראה חישוב כלכלי כלשהו, כי הרי הם יודעים שהצרכנים בארץ לא באמת טיפשים והם לא יקנו במחיר מלא אלבומים מסוג כזה..)
והאמת- מצידי שלא ייצא בארץ כלל. זה נשמע קצת... יודעת. אבל זה מה שאני מרגישה..
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2010 22:58 |
|
| |
וואו! מי היה מאמין שיושר וריבי מייחלות לכך שאלבום כלשהו של פרחי מיאמי לא יצא בארץ.... לא יודע מה יש לכם נגד האלבום הזה. אני חושב שזה דבר נכון להוציא אוסף שירים באנגלית, כמעט כל שיר כזה היה להיט. יש מצב שאני אקנה את האלבום הזה מתישהו...
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2010 01:14 |
|
| |
אני אישי קניתי את הדיסק ואני מאוד נהנה
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2010 07:50 |
|
| |
אבל יש לנו את כל השירים, אז בשביל מה צריך את זה???????????????
|
|
| נשלח ב-3/6/2010 16:54 |
|
| |
פסנתר, זה ממש לא ייחול ובודאי לא איחול. אדרבה, שיגיע לארץ. כולנו נשמח מאוד, לא כך?
בכל מקרה, קיבלתי היום את האלבום. לא. לא קניתי אותו. חברה שלי קנתה והעבירה לי לשמוע ולעבור על העטיפה. אבל כמובן, עדין לא הספקתי לעשות זאת.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2010 22:42 |
|
| |
איך החוברת, שווה באמת???
|
|
|
|
| נשלח ב-4/6/2010 16:15 |
|
| |
יושר, את בטוחה שהדיסק לא יצא בארץ???
כי לפי מה שהבנתי, הוא דווקא כבר נמצא.
תוקן על ידי ריבי10 ב- 04/06/2010 16:16:55
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/6/2010 23:07 |
|
| |
אני לא בטוחה בשום דבר. אמרתי ששמעתי שמועה.
מצד שני, בעלי אמר שהוא ראה מודעות ברחוב, אבל לא כ"כ הבנתי מה בדיוק כתוב בהן, ואני אישית לא זכיתי לראותן...
|
|
|
|
| נשלח ב-5/6/2010 23:49 |
|
| |
כנראה שהשמועה באמת לא נכונה כי מישהי אמרה לי שהיא קנתה השבוע את הדיסק בגל פז.
דווקא השבוע עברתי שם ולא נכנסתי לשאול כי הייתי כ"כ בטוחה שלא יצא. ולצערי אני לא רואה את עצמי בשבוע הקרוב הולכת להיות בכיוון הזה שם בכלל.
אבל גם עדיין לא החלטתי אם הוא שווה קניה, אז לא נורא.. (החוברת! איך היא???)
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2010 10:04 |
|
| |
החוברת? נחמדה.
יש שם את המילים לכמה שירים שלא היה לי עד עכשיו. וזה נחמד דווקא.
יש שם תמונות מההופעה שיצאה ב-DVD "יבא", אבל חוצמיזה לא משו מיוחד.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2010 10:07 |
|
| |
וד"א, שבי טוב ותחזיקי חזק, כי האלבום המהולל עולה 80 שקלים חדשים ( ! ! ! ! ! ) טיבין וטקילין.
קייצר, שווה רכישה???
|
|
|
|
|