| נשלח ב-14/5/2010 01:15 |
|
| |
לתת צ'אנס לדייט נוסף
בס"ד
"מה איכפת לך, תני לבחור צ'אנס פעם שניה"
אז כן, אני רוצה להצהיר פורמלית, שאיכפת לי!
אפילו איכפת לי נורא!!!
לא היה לי טוב איתו, אני יודעת שהוא לא מתאים, אז מה נראה לכם?
שאני אביא את עצמי לעוד שעתיים במחיצת מישהו, שברור לי שהוא לא מתאים, רק כדי שתפסיקו לחשוב שאני בררנית, מתנשאת או לא החלטית?!
ודווקא ההפך, דווקא בגלל שאני יודעת מה אני רוצה מהחיים שלי, אני לא מוכנה להתפשר!
ואיתו, זה בכלל לא פשרה כי בשניה הראשונה הבנתי שזה לא מתאים.
אבל מה?
אתם חייבים להראות שאיכפת לכם ממני אז למה לא לזרוק לי משפטים ברוח האמפתיה, שאני לא נותנת מספיק הזדמנות, שאני צריכה יותר לנסות..
ובכלל, למה לאמלל בחור שיגרר מהחור ממנו הוא גר, עד לאיזה לובי של מלון עלום, רק כדי להיות עם בחורה שמלכתחילה לא מולהבת עליו?! מילא אני, אבל מה עם הרגשות שלו?! על זה מישהו גם חושב?!
מסקנה:
לא כל דבר נכון להגיד למישהו אחרי פגישה גרועה - אבל ת'משפט שכתבתי דלעיל הוא הדבר הכי מעולה שאפשר להגיד כדי לגרום לרווק מיואש להיות עוד יותר מתוסכל!
אז בבקשה, NEXT TIME תחסכו ממני ..
תודה!
תוקן על ידי תרי_זוזי ב- 14/05/2010 01:55:50
|
|
|
|
| נשלח ב-14/5/2010 01:39 |
|
| |
*דייט נ-ו-ס-ף!
|
|
|
|
| נשלח ב-14/5/2010 01:41 |
|
| |
חמודה...
.כותרת לא מתאימה. אם הבנתי נכון את בכלל לא שואלת...
ילדונת!
כן תזכי לפגישות כיפיות מלאות בעומק בחוויה בתורה באכפתיות וברגשות חיוביים.
ואל עוד הרבה פגישות, כן?...
(אבל מותר לי להזכיר שוב שאחותי התחתנה עם בחור שדחה אותה בדייט ראשון?)
(וואו בטעות יצא כל הסגנון הזה אין לי מושג איך משנים...)
תוקן על ידי אינסופית ב- 14/05/2010 01:51:50
|
|
|
|
| נשלח ב-14/5/2010 01:46 |
|
| |
דייט נוסף פגישה נוספת
בחור נוסף בחורה נוספת
מה? קשה, אין ספק!
|
|
|
|
| נשלח ב-14/5/2010 01:46 |
|
| |
בס"ד
אסיק אוהב לתקן ולשפצר ת'הודעות שלי פה אז ניתן לו לערוך ת'אשכול שלי.. אין לי כח הלילה - מותר לי, עברתי דייט..
|
|
|
|
| נשלח ב-14/5/2010 01:48 |
|
| |
סתם ככה,די צורם לי לשמוע שאומרים "דייט"! זה מושג שלא בא מהעולם שלנו... יש לו קונטציה מאוד פתוחה,ומשמעות די ברורה...
מה הבעיה במילה "פגישה"?
|
|
|
|
| נשלח ב-14/5/2010 01:50 |
|
| |
בס"ד
"פגישה" זו מילה כבדה - כמו פגישת עסקים.. "דייט" זה קליל.. יאללה חפיף.. שעה עם בחור ומסיימים עם זה...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/5/2010 01:54 |
|
| |
אכן, אם ברור שלא. וסתם לידיעתך, יש קטע כזה ששדכנים\מציעים אומרים את כל הסיסמאות האלה בלי מחשבה, פשוט מתוך הרגל. כלומר, הם הציעו, הבחורה יצאה לפגישה, חזרה ואמרה שלא נראה לה – אוטומטית נשלף המשפט מהמחסנית: "אולי בכל אופן?" \ "אולי כדאי לנסות שוב". סתם בלי קשר, התקשרה אלי פעם איזו אחת, חברה של המשפחה, די מבוגרת, להציע לי מישהי. בירור קצר העלה שהמדוברת גדולה ממני בשנתיים אז התקשרתי לומר לה שאני לא מעוניין. ידעתי שהיא תבלבל לי את המוח, אבל מה לעשות, אישה מבוגרת, מכירים כבר שנים וכו אז נאזרתי בסבלנות. כצפוי, היא התחילה בהרצאה על כמה שהגיל לא משנה, ואיך שבארה"ב לאחרונה יש מגמה בחתונות שהבחורה מבוגרת יותר וכו וכו, כאשר אני מקשיב בסבלנות ואומר כן כן כן. פתאום אני שומע אצלה ברקע את בעלה אומר לה שהם כבר צריכים לצאת כי הם מאחרים לאיזה אירוע, ושניה אחרי זה, היא אומרת לי: "טוב, אז אני מבינה שאתה לא מעוניין? אוקיי, נמשיך לחשוב עליך, ביייי..", ואני נותרתי בשוק, מביט בטלפון בתדהמה. עד עכשיו הנחתי שהיא מבלבלת לי את המוח כי היא קצת מבוגרת, קצת מעופפת, עם הרבה רצון טוב, ומבחינתה, כמה שנים לכאן ולכאן בכלל לא משמעותיים - היא לא מבינה מה הבעיה שלי. עכשיו ירד לי האסימון, שהיא הבינה טוב מאד את מה אמרתי לה, וגם מובן לה שזו בעיה, (ואולי היא אפילו לא מאמינה בעצמה למה שהיא אומרת) אלא מה, יש לה תגובה אוטומטית כזאת: לבחור יש בעיה עם הגיל? מייד מהמחסנית נשלפת ההרצאה המוכנה בנושא הגיל, ואיך בארה"ב יש מגמה וכו.
תוקן על ידי תרי_זוזי ב- 14/05/2010 01:58:19
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-14/5/2010 01:55 |
|
| |
| נאות כתב: |  | סתם ככה,די צורם לי לשמוע שאומרים "דייט"! זה מושג שלא בא מהעולם שלנו... יש לו קונטציה מאוד פתוחה,ומשמעות די ברורה...
מה הבעיה במילה "פגישה"? |
|
אין עליך...
|
|
|
|
| נשלח ב-14/5/2010 01:56 |
|
| |
תוקן על ידי תרי_זוזי ב- 14/05/2010 01:58:48
|
|
|
|
| נשלח ב-14/5/2010 01:58 |
|
| |
תרי, איזה סיפור.. חחחח
זה כך לגמרי!
כולנו די צפויים בתגובות הלא הגיוניות שלנו.. (סתם הכללה של שעת לילה מאוחרת..)
|
|
|
|
| נשלח ב-14/5/2010 15:05 |
|
| |
עדיף לתת עוד נסיון, מאשר להצטער על זה אח"כ
|
|
|
|
| נשלח ב-15/5/2010 22:03 |
|
| |
בס"ד
יש מקרים שאת תצטערי אם תלכי, מאשר אם לא תלכי...
|
|
|
|
| נשלח ב-15/5/2010 22:06 |
|
| |
שב ואל תעשה- עדיף. זה חז"ל אומרים. לא אני.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/5/2010 22:07 |
|
| |
ב"ה לא יצא לי להצטער שהלכתי.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/5/2010 13:42 |
|
| |
אם ברור לך לגמרי שזה שונה לחלוטין ממה שאת מחפשת אז באמת אין טעם לפגישה נוספת. בכל מקרה, אם אנשים אומרים לך שאת "בררנית, מתנשאת או לא החלטית", אז תחשבי טוב למה הם אומרים את זה. בד"כ הם צודקים. (אני לא אומרת את זה מהיכרות אישית איתך, כמובן)
|
|
|
|
|