שבוע טוב חברים מישהו חכם שאל אותי השבוע למה מפריע לי דברים שלא קשורים ישירות אליאו בלשונו "עזובותך תחיה את החיים שלך ושיאכלו אלו את אלו.. "ייתכן שהוא צודק וייתכן שלא.. עדיין ההגיון האנושי שלי בכ"א .נזעק למעשה עוולות כאלו לא יודע מה איתכם. אני את מחאתי העברתי בצורה כלשהיא לרה"ע ירצה יקבל לא ירצה לא יקבל.. את העיר הוא מנווט!!מה שנשאר זה לתת לרה"ע עצה קטנה ומועילה.. (למרות שהוא פוליטיקאי ומשופשף כשלעצמו..)טעות הכי קטנה מוישה שתעשה מול הקנאים הוונדליסטים, וכל הוויתורים שלך אליהם יעלמו כלא היו.. ברגע אחד תיהפך להיות רש"ע משה אבוטבול הציוני הרשע ולוחם הדת.. אולי כדאי לך מראש לבחור להיות בצד היותר שפוי בבית שמש? מאחל לך עדיין הצלחה רבה בתפקידך ושלא תבוש חלילה מהסיקיריקים ומאותם קנאים מזוייפים ושתדאג כל חייך באמת לעיר בית שמש שפויה מתוך ריבוי אהבת חינם ולא חלילה ההיפך באמונתו
באמונתובאמונה אתה מפגין תמימותראש העיר הוא קנאי בעצמו הוא נפגע מכך שקראו לעברו ציויני רח"לחושש ללכת עם דגל המדינה ביום העצמאות מפני הקנאים אז הוא הלך עם דגל של בית שמש אפי' בגן ילדים יודעים לעבוד על הגננת ברמה גבוהה יותרתקלוט עם מי יש לנו עסק
כולנו חוששים מקנאים ביריונים, אפי' גאב"ד העדה החרדית, והגרי"ש אלישיב פוחדים להתעסק איתם.אתם רוצים אבנים בבבית ובראש ? השמצות ? רדו לו מהווריד, הוא מיטיב ויטיב עם החרדים. ולגבי עיתון חדש, הערה קטנה. מזמן לא "עילגון" תרענן את הלקסיקון שלך.