שלום חברים אני רוצה לשתף אותכם עם הבעיה שלי ואני נורא ישמח אם תנסו לעזור
סיפור המעשה, לפני 3 חודש יצאתי עם הבחורה הראשונה שלי קיצור בחורה מושלמת ממש מושלמת
רק פגישה אחת יצאנו ולי מה שהיה נראה נחמד בהתחלה מהר מאד הפך להרבה יותר
והבנתי שזה משו נדיר של פעם בחיים.
אלא מה, שכנראה לא הייתי ככ מוכן ואפילו שהיה אחלה ונהנתי ולדעתי גם היא נתנה לי הרגשה מזה טובה ולא היה נראה שום בעיה של התאמה להיפך.
וזהו שאחרי כמה זמן היא מחזירה שלילי
ופה זה מתחיל, היא לאא יוצאת לי מהראש עד עכשיו, אין אני מטורף עליה
מוכן ללכת אחריה לאלסקה לחטוף כדור בשבילה אני מוכן לעשות הכל אבל תכלס לא יכול לעשות כלוםם אבל חייב להיות משו חייב
וזה הורג אותי ואין לי חשק לצאת עם אחרות וזה מזה מדאיג אותי
מה שאני שואל עד כמה אני חריג כאילו דברים כאלה קורים?
יכול להיות שזה בגלל שלא יצאתי אחריה עם עוד בנות אז היא השאירה לי חתימה חזקה?
אבל עזבו מה שבאמת חשוב לי זה מה אני יכול לעשות בשבילה?(בשבילי?)
מהנסיון ומהידע שלכם או סתם עצות
ובנות הייתי רוצה לדעת במיוחד מה אתם חושבות שיכול להועיל מהצד שלכם
אם לא הייתי ברור או משו פשוט תשאלו תודה
נשלח ב-16/5/2010 15:50
היי מיג,ברוך הבא!!
דבר ראשון אני ממש ממש מבינה אותך!! אני לוידעת אם זה עוזר...אבל תדע שזה מצוי,וקורה כמעט לכל אחד/ת מאיתנו....
דבר שני,תנסה לברר אולי מה היתה הסיבה שבגללה היא החזירה תשובה שלילית. ואולי דרך זה תדע אם זה אפשרי בכלל להחזיר את השידוך,וכיצד לעשות זאת.
בכל מקרה אל תראה התלהבות ממש ממש גדולה,לפעמים זה מלחיץ את הצד השני.
דבר נוסף,קרה לי מקרה ממש ממש ממש דומה...רק שלצערי נאלצתי להיות הצד ה"פוגע". וב"ה השבוע התבשרתי שהוא התארס. כך שאם אין סיכוי להחזיר,תמשיך הלאה!!!!!!!!!!!! חבל על הזמן והכאב לב שלך.
בהצלחה.
תוקן על ידי נאות ב- 16/05/2010 15:52:00
נשלח ב-16/5/2010 15:58
בס"ד
אין מה לעשות!!!
הרי לא תכריח אותה להתחתן איתך,לא כך??
לדעתי אתה מרגיש כך כיוון שזאת היתה הבחורה הראשונה שלך.
עבור הלאה והמשך במרוצת החיים.
אין טעם להמשיך להרהר עליה כל עוד היא לא רוצה.
בהצלחה!!
נשלח ב-16/5/2010 16:37
תודה נאות הסיבה היא שזה פגישה ראשונה ולא בדיוק הוצאתי את כל הקלפים שלי והיא חשבה שאני משו אחד שבעצם אני משו אחר וזה דבר שברגע אני מסוגל להבהיר אותו. ומה, אפשר לנג'ס עוד פעם? והלואי שאני יגיע לשלב של ההיתלהבות אבל אני יזכור את זה ופוגע זה דבר מאד משתנה זתומרת אם התברר לך שזה לא מתאים זה עובר אבל מה כבר ביקשתי? עוד פגישה אחת?זה יותר מדי? נו מה אוףף וטיע אף אחד לא דיבר על להכריח אני לא כזה חמור וזה לא שלא ראיתי בחורות קודם היא לא פתחה לי תעיניים אולי את צודקת ואין מה לעשות אבל אנני לא ממש בוחר 'להרהר' עליה תמיד אפשר לנסות להדחיק אבל אין עליה וחבל לי
נשלח ב-16/5/2010 17:06
תלך לאלסקה. לגופו של עניין, אם היא לא רוצה, היא לא רוצה. שכח מזה.
מיג,אם אתה יודע כמעט בוודאות שזו הסיבה. שהיא חושבת שאתה משו אחד כשאתה בעצם משו אחר. אז אני חושבת שבאמת כדאי ש"תלחץ" לפגישה נוספת.. ו...כן זה ממש לא מוזר!! אני מכירה 3 מיקרים מקרוב ממש שחזרו לשידוך,והתארסו. זה לא כזה "נורא". צריך להוריד טיפה ת'אגו ולעשות את זה. תנסה להסביר למי ששידך בדיוק את מה שאתה אומר לנו כאן. ושהוא ינסה להסביר את הדברים בעדינות ובחכמה לבחורה,ואולי היא תסכים פגישה נוספת.
אם היא כ"כ חשובה לך,אל תוותר!! חבל!! כמובן שאם אתה רואה שאתה כבר מתחיל לחפור בקיצוני והבחורה לא רוצה,תפסיק!
עשית ת'השתדלות שלך וכרגע תן לענינים להתגלגל כפי שנקבע מעלה
נשלח ב-17/5/2010 10:11
מקרה קלאסי של תסביך בחורה ראשונה.
עצה, תמשיך הלאה, ותראה שיש בחורות הרבה יותר... בכל המובנים. ו..אל תנסה להחזיר.
נשלח ב-18/5/2010 14:03
תכלס אין כמו לשמוע את האמת ותורנית אמרה את זה הכי טוב .תודה ושה' יעזור לי
נשלח ב-18/5/2010 14:40
לא רוצה לבלבל אותך אבל בתור "מיג" אתה חייב להפציץ זתומרת אם אתה נעול עליה? וחושב שאין כמוה? ולא תהיה.. אתה חייב לעשות מקסי השתדלות ולא לבחול בשום אמצעי ולא לחכות לאיזה גורם שמימי שיעשה בשבילך תעבודה כי ה"מיראז" יבוא ויקטוף לך אותה... נחיתה רכה.. ואל תתבעס אם לא.. זו בסכל הראשונה יבואו עוד הרבה..
נשלח ב-20/5/2010 02:42
א. תסמונת ראשונה. ב. מה תפציץ היא ממילא עוד חודש תתארס עם איזה בנאדם אחר. ג. גם אתה תתארס עם מישהי אחרת. ה. תחזור לאשכול הזה שוב ולראות איזה אידיוט היית... ו. אין ד' ז. חזרת ובדקת שאין ח. _____________________ (ניתן למלאות בכתב ברור..)
נשלח ב-20/5/2010 15:46
בס"ד ברבי, הכל טוב?????
נשלח ב-20/5/2010 15:55
טוב מאד!
ברבה צודק. (כרגיל...)
נשלח ב-20/5/2010 15:57
תכל'ס ברבי צודק...
נשלח ב-20/5/2010 16:08
בס"ד
ברור שהוא צודק,אלא מה??
רק אמרתי שחסרה שורה יא...