בית פורומים החרדים והאינטרנט

פקה"ס מאיימת "אם לא תורידי את הפרסומים נגד העוסי"ם לא תראי את ילדייך לעולם "

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-17/5/2010 00:50 לינק ישיר 
פקה"ס מאיימת "אם לא תורידי את הפרסומים נגד העוסי"ם לא תראי את ילדייך לעולם "

בס"ד אור ליום ב ד סיון התש"ע
הודעה לתקשורת

היום בשעה 14:38, בהיותי במקום עבודתי, כשלקוחות יושבים מולי, אני מקבלת שיחת טלפון מחנה סלוצקי, פקידת סעד ארצית לחוק הנוער.

בשיחה זו, אומרת לי חנה סלוצקי: "תגידי, מי נתן לך את הטלפון הסלולרי שלי?" השבתי לה שהטלפון שלה, איננו חסוי, והוא מפורסם בכל מקום. הטלפון של חנה סלוצקי: 050-6223377.

אומרת לי חנה סלוצקי: "חשבתי על זה הרבה. אם את רוצה לראות את הילדים שלך, אז תורידי את הפרסומים שלך נגד אתי דור ולילי שמי, (פקידות סעד לחוק הנוער, מלשכת הסעד רמת גן) ואל תכתבי נגד העובדים הסוציאליים".

עניתי לחנה סלוצקי שהפרסומים שלי על פקידות הסעד, לגיטימיים, נכונים ומשקפים מציאות כואבת וקשה, ונכתבים מתוקף היותי עיתונאית.

אמרה לי חנה סלוצקי: "אם לא תורידי את הפרסומים שלך נגד העובדים הסוציאליים, לא תראי את ילדייך לעולם!".

עניתי לה: את זה בית משפט יחליט. אמרה לי גב' חנה סלוצקי: "תמשיכי בשלך, ואנחנו לא ניתן לך לראות את ילדייך".

הילדים שלי בני ערובה בידיה של הפושעת חנה סלוצקי. ילדיי בני ערובה של כת המוגדרים כעובדים סוציאליים. הפושעים הללו שמשמשים כבית דין שדה לכל דבר וענין, חוטפים ילדים, מבצעים ועדות החלטה, מוציאים לפועל וקוברים את הילדים שלנו במוסדות שלהם.

חרף העובדה, כי הוכחתי בראיות ובעובדות את פשעיהם של פקידי הסעד שחטפו את ילדיי מגן הילדים ומבית הספר ביום 06.01.09,כי ביצעו מחטף זה בצורה בלתי חוקית, ללא סמכות וללא שהיתה להם סיבה לחטוף את ילדיי, לא הושבו אלי ילדיי. ומזה שנה לא ראיתי אותם.

חנה סלוצקי, אשפה מצחינה שכמותך, הטבע חזק יותר מכל דבר.

חנה סלוצקי - מאחר ואני עובדת קופת חולים - כל שיחות הטלפון שלנו מוקלטות, לצורך בקרת איכות.

מנהלת המשרד שלי, נכחה ושמעה את איומייך נגדי. 

4 לקוחות שישבו מולי, יתנו עדות על איומייך נגדי.

חנה סלוצקי חתיכת בריונית, פושעת, עבריינית דרדקית.

תלונה על איומייך תוגש למשטרת ישראל.

לורי שם טוב
אמא של אורם ואריאל

תוקן על ידי shay98 ב- 17/05/2010 01:01:43

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/5/2010 00:59 לינק ישיר 

בס"ד
הגיע הזמן לתבוע את פקידי הסעד בביה"ד הבינלאומי בהאג משרד "הרווחה החוטף את ילדינו בשם "טובת הילד"
גם שופטי הנוער מגבים על פשעי המימסד ויודעים שהם משקרות במצח נחושה !!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/5/2010 21:21 לינק ישיר 

בס"ד אור ליום ג ה סיון התש"ע
ילדינו אינם "בני ערובה" של פקידי הסעד הפושעים בילדינו בשם החוק ומנצלים את סמכויות החוק לרעה הגיע הזמן שעובדות סוציאליות יפסיקו את עקירת ילדים מהוריהם הביולוגיים וישקיעו משאבים בתוך הקהילה הם משקיעים את מירב המשאבים מחוץ לקהילה מוסדות הסעד פנימיות משפחות אומנה .

תוקן על ידי shay98 ב- 17/05/2010 21:27:30

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/5/2010 10:44 לינק ישיר 

בס"ד יום ה ז סיון התש"ע
נמשיך לפרסם כאן את פשעי משרד הסעד החוטף ילדים מהוריהם בשם החוק הנוער "טובת הילד"
פקידי הסעד לא דואגים לילדים יותר מהוריהם הביולוגיים מעבירים לשמד ילדי ישראל !!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/5/2010 17:54 לינק ישיר 

בס"ד יום ה ז סיון התש"ע
מיום ליום אני מגלה את פשעי משרד הסעד יותר ויותר ובאיזה תרגילים מכוערים הם פשוט חוטפים ילדים מהוריהם
לזה הם קוראים "טובת הילד" זה פשוט פשע מתועב בדלתיים סגורות הם לא דואגים לילדינו הם דואגות לשמם שלא ידעו הציבור כמה הם פושעות אותם פקידי הסעד והם צריכים לשבת על ספסל הנאשמים בביה"ד הבילאומי בהאג ביחד עם השופטים שמשמשים "חותמת גומי" לפשעי פקידי הסעד והעובדות סוציאליות זה "עבודה סוציאלית" לחטוף ילדים מהוריהם זאת פשוט השואה השקטה שעושים פקידי הסעד ובית המשפט במדינת הערב רב "ישראל" !!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/5/2010 15:59 לינק ישיר 

חבל שאתם מגיבים ככה, מבלי לשמוע את הצד השני.
אני עובדת סוציאלית (לא פקידת סעד, אמנם, אך עם רשיון המקנה לי התערבות חוקית במקרים סוציאליים), ויכולה לספר לכל המעוניין (באופן פרטי בלבד, תוך השמטת פרטים מזהים) המון מקרים מורכבים שנתקלתי בהם. נכון שלפעמים ישנן טעויות בהחלטה, אבל אף אחד לא הלך לאוניברסיטה ולמד 3-4 שנים כדי לגזול להורים את הילדים שלהם..
מי שבאמת רוצה לדעת את האמת, יכול לפנות אליי בפרטי ואני אשתף אותו בסיפורים שחוויתי באופן אישי.
לטובתכם האישית, אל תכלילו לפני שאתם שומעים את שני הצדדים. חבל על האנרגיות והארס..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/5/2010 18:34 לינק ישיר 

למרות שאני לא מכיר את המקרה של שי לעומק...
אני יכול להגיד לך שגם אם את עוסקת במה שאת עוסקת
מתוך "כוונות טובות"...לא תעשי כן! את נמצאת במקום לא
טוב מיסודו, וידועה האימרה "הדרך לגיהנום רצופה כוונות טובות"...

לכן גברת בת-יה, תהיי בתו של הקב"ה באמת ותצאי ממאורת הנחשים
שאת נמצאת בה, קרי לשכת "הסעד", ותעבדי בעבודה אחרת, חבל שתלכי
לאבדון גשמי ורוחני בגלל "פרנסה"...
הזמן קצר...שבת שלום.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/5/2010 23:02 לינק ישיר 

בס"ד אור ליום א יז סיון התש"ע
אני מכיר את שירותי הסעד הרבה מאד שנים ואל תספרו מי זה הפושעות בילדינו וחוטפות ילדים מקום המדינה ועד ימינו מהאוניברסיטה לא יוצאים יראי שמים שכתוב בתורה "לא תגנוב" בגונב נפשות הכתוב מדבר "טובת הילד" זה מושג אירואי שמשתמשות בו אותם פקידי הסעד הפושעות ומנתקות ילדים מהוריהם בחותמת גומי של בית המשפט לנוער ומי שיראי שמים אמיתי לא עובד במקומות כאלו "כונתך רצויה אך מעשיך אינם רצוים" נאמר למלך הכוזרי בספר הכוזרי לרבנו יהודה הלוי זצ"ל אני שמעתי את שני הצדדים מה שבית המשפט במדינת "ישראל" לא עושה ושומע באופן חד צדדי רק את גרסת פקידי הסעד .אני לא מאמין בכונות טובות בלי מעשים טובים לעשות שואה שקטה לילדים ולנתקם מהוריהם זה בפירוש לא "טובת הילד", יש בידי הקלטה שפקידת סעד אומרת ש"היא מקבלת 5000 $ על כל ילד" זה פשע מתועב לא יעזור שום תאר ושום אוניברסיטה לפשעים החמורים שעושים משרד הסעד ואין להם כפרה עולמית !!!

תוקן על ידי shay98 ב- 29/05/2010 23:39:09

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/5/2010 00:05 לינק ישיר 

שי, במקום להשמיץ את פקידות הסעד, אתה מוכן להיפגש איתי ולהשמיע לי את ההקלטה הזו????
עם כל האמפטיה שלי כלפיך וכלפי המקרה, אין לי שמץ של ספק שזה לא נכון...
אני, באופן אישי, התערבתי פעם כדי להוציא ילד מחזקת הוריו, כשהיו לכך סיבות מוצדקות. רוצים פירוט? בבקשה:
טיפלתי בזוג הורים אלימים אחד כלפי השני, אינם מודעים לצרכיו הרגשיים של הילד (בן שנה!!!!), ואחד מהוריו היה מאושפז במחלקה פיסיכיאטרית לאחר ניסיון התאבדות. הייתם משאירים ילד כזה אצל הוריו? אני לא, ולא משנה כמה הם יטענו שהם אוהבים את ילדם.
צריך להפעיל את הראש ולא רק את הלב, ועדיף לפעול ביתר זהירות מאשר ברשלנות וחוסר אחריות. כשחושפים בתקשורת מקרה של התעללות בקטין או חסר ישע, מיד מופנית אצבע מאשימה לרשויות הרווחה ותוהים היכן הם היו, נכון? אז הם מעדיפים לנקוט בעודף זהירות מאשר להיאשם בחוסר אחריות. הם טועים לפעמים? ללא ספק, אבל כולכם תסכימו איתי שטעות לכיוון השני גרועה הרבה יותר..
בכל מקרה שההורים מתנגדים להוצאת ילדם מהבית הם מקבלים עו"ד, שמסביר לבית המשפט את טענתם על הצד הטוב ביותר. אם בית המשפט פסק לרעתם, הם יכולים לערער בבית המשפט העליון.
אגב, תמיד אתם יכולים להביא את הרב שלכם לועדת ההחלטה, הוא יכול לעזור ולתווך בין שני הצדדים.
בהצלחה לכולנו, ושנשמע רק בשורות טובות..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/5/2010 00:31 לינק ישיר 

אני לא משמיץ סתם יש בידי הרבה הוכחות שפקידי הסעד עוסקים בפלילים חמורים ולא יעזור שום ועדות ההחלטה שאין להם תוקף חוקי כפי שקבע דו"ח ועדת גילת ועדת רוט-לוי מה שאת מדברת על מקרים מסויימים צריך שיקום גוף אובייקטיבי שיבדוק את פעילות פקידי הסעד מי בודק את התלנות נגד פקידי הסעד ? מי דואג לסגור את התלונות נגד פקידי הסעד במשטרת ישמעאל ? 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/5/2010 00:38 לינק ישיר 

אני אשמח לשמוע את ההוכחות שלך אחת לאחת. אם אפילו אחת מהן נכונה, מדוע אינך פונה לבג"ץ???
מה שאתה מציע הוא, שבמקום פקידות סעד יהיו אנשי מקצוע אחרים שיחליטו אם להפקיע את הילד מחזקת הוריו? ובכן, מי הם אנשי המקצוע הללו? איזו השכלה תהיה להם?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/5/2010 00:48 לינק ישיר 

בס"ד
אני צריך לפגוש אותך פנים אל פנים לא ניתן בפורום לפרט את כל הטענות המוצדקות דרושים אנשי מקצוע עם השכלה רחבה כולל בעבודה סוציאלית עם גוף בקורת חיצונית לא מטעם משרד הסעד ומומחים חיצוניים לא מטעם פקידי הסעד והמערכת הגשתי הרבה עתירות לבג"ץ ובגלל שאין לי יצוג משפטי אם לא מתייחסים לעתירות ברצינות !! עו"ד מהסיוע משפטי זה כמו כוסות רוח למת מה הם עושים בדיוק מסכימים עם פקידי הסעד

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/5/2010 01:07 לינק ישיר 

במילים אחרות, אתה בעצם אומר שאתה הצדיק היחיד בסדום.
מבלי להמעיט בערכך (ובכלל אינני מכירה אותך ) אני חוששת שהגזמת מעט. יכול להיות שנעשה לך עוול, אך איזו סיבה יש לרשויות החוק לפעול נגדך בכוונה תחילה? לו יצויר ואכן יש לפקידות הסעד רווח אישי מהרחקתך מילדיך, למי יש אינטרס לעודד אותן לכך? מהי טובת המערכת? הרי כל ילד שהורחק מהוריו עולה לנו הון רב מידי חודש, מדוע לשלם זאת ללא סיבה מוצדקת?

תוקן על ידי shay98 ב- 30/05/2010 04:36:14

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/5/2010 01:14 לינק ישיר 

בס"ד
גב' אני לא צדיק בסדום אני מכיר טוב מאד את הנושא מקרוב מדובר בחטיפת ילדים מהוריהם כמו שחטפו את ילדי תימן בזמנו ,מדובר בתקציבי ענק שמקבלים פקידי הסעד לכיסם הפרטי כולל 5000 $ על כל ילד ברור לי  שבית המשפט הוא חותמת גומי של פקידי הסעד ולא יותר מזה .  

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/5/2010 04:21 לינק ישיר 

הייתי עוד מרחיק לכת ואומר שגם לבית המשפט לנוער יש טובות הנאה מזה ושופטת שמחפשת שפקידת הסעד תגבה על פשעיה מראה בעליל שיש כאן פשע מגובה בחסות בית המשפט לא ייתכן שכל תסקיר שקרי ומגמתי שנכתב מתוך רשעות ואטימות לב איני מדבר על מקרים קיצוניים כלל ועיקר אני מדבר על השיטה שחורצים גורלות בדיני נפשות  על סמך ועדות תכנון טיפול ילדים ללא שום הסכמת ההורים הביולוגיים חוטפים ילדים למרכזי חירום חסויים למשפחות אומנה חסויים
זה מקום המדינה מתקופת דוד בן גוריון יוסף בורג ויצחק בן צבי שר"י יש אינטרס מובהק להוציא ילדים במירמה
לא מתוך שיקול דעת מקצועי טהור "טובת הילד" האם  השופט נוער בכלל יודע מה קורה באותם פנימיות ומשפחות אומנה
הוא חוקר את פקידי הסעד "שוכנעתי כי טבות הילד להוציאו מחיק הוריו ולנתקו " איך בדיוק הוא משוכנע מה מכריע
תסקיר פקידי הסעד הילד בסיכון מייצרים תמונת מצב שהילד בסיכון ואז פשוט חוטפים את הילד מידי הוריו בסיוע משטרת ישמעאל לא ישראל בושה וחרפה למדינה הזאת ש-62 שנה שום דבר לא השתנה ובמקום לסייע למשפחות קשות יום
משרד הסעד חוטף מהם את הילדים וטוען טענות חסרות כל בסיס " אי מסולות הורית" למה המדינה אישרה דרך הרבנות לאותו זוג להתחתן להביא ילדים לעולם ואח"כ טוענים שאינם כשירים לגדל את ילדיהם ??

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/5/2010 04:47 לינק ישיר 

בס"ד
בג"ץ מתח ביקורת חריפה על תיפקוד פקידי הסעד שגורמים נזקים נפשיים לילדים אז מדוע ממשיכים הם לחטוף ילדים מהוריהם?מדוע בג"ץ לא ביטל את חוק הנוער לעתים רחוקות בג"ץ מבטל החלטות של ערכאות קודמות 
בית המשפט העליון מחזיר אותך לביהמ"ש המחוזי המחוזי לנוער וחוזר חלילה פקידת הסעד מגובה ע"י בית המשפט פקידת הסעד מגבה על השופטת אחת מגבה על חברתה ובלשון הערב רב "יד לוחצת יד"
ככה מתנהל המשפט השקרי במערכת המשפט בישראל ואין צדק במדינת הערב רב הקרויה "ישראל"
בטח שיש ריוח אחרת לא היו מוציאים כל כך הרבה ילדים מהוריהם איני מגזים אני יודע מה שקורה זה פשע
מימסדי בחסות "חותמת גומי של בית המשפט "!!

תוקן על ידי shay98 ב- 30/05/2010 16:49:11

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > החרדים והאינטרנט > פקה"ס מאיימת "אם לא תורידי את הפרסומים נגד העוסי"ם לא תראי את ילדייך לעולם "
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext