בית פורומים עצור כאן חושבים

חיוב משתתפים חדשים לקבלת אישור לאשכול: האם מיימוני צודק בבקשתו ?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-30/5/2010 17:40 לינק ישיר 

לעולם לא ארצה לאחוז בשום תואר מעין זה כיון שאיכות לא נמדדת בכמות. יכול להיות אדם שיבוא לפה ויכתוב הודעה אחת והודעה זו שלו תעלה על אלפי הודעות של אדם אחר. אתה משום מה דובק בסגנון של אני רב סמל בכיר ואתה טירון מושתן אז אל תהיה פעור. ובכן מעולם לא התיימרתי לתת יותר מדעה וממילא אין לי הכוח לעשות כן אז לא מבין מה נתכוונת להדגיש זאת. הדיון עוד לא תם. יש דעות לכאן ולכאן וזכותי להביע את דעתי חרף כך שיש כאלו שהם לא בדיוק אברהם אבינו בקבלת אורחים, גם אם הם אורחים עם דעה. אז בוא נשאיר את הדיון ענייני בסדר? כבוד לא לוקחים בכוח אלא מקבלים ומי שיכתוב יפה יקבל ממני כבוד ללא קשר לפז"ם שלו.
אם תרומתך כה נכבדה ואתה כה נעלה מדוע אינך משיב על ארבעת הסעיפים שהעליתי כאן במקום ל...
אין לי כוונה לעבור שום זובור כדי להביע דעה. די לי שהיא אמיתית בעיניי וזהו. אם לא יהיו לה מאזינים אז לא צריך. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/5/2010 17:46 לינק ישיר 

לא חושב שיש כאן פחד וטרור. דווקא מיימוני מצטייר כליברל. לצערי הרב הוא היחיד (כמעט) שעונה לי עניינית. (כמעט) כל השאר הופכים את הדיון הזה ללא רציני - או שאינם מסוגלים לענות או שאינם רוצים לענות ומעדיפים להתבדח על חשבון הנושא. ועם כל זאת אני מזכיר שוב שהדיון הוא לא על הדברים בפועל אלא על מה שמשתמע מן החוקים (וזה פעם אחרונה שאני אומר את זה כי אמרתי מספיק).

תוקן על ידי יתגבר ב- 30/05/2010 17:47:30

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/5/2010 21:03 לינק ישיר 
בקשה לכ' הר"ר מיימוני יצ"ו

.

ותיקי הפורום וזקניו, וכל עם המלך יודעים, כי בפורום שמותר להזכיר את שמו, יש כמה שהיו שמחים לראות כיצד פורום זה, שאין להזכיר את שמו, קורס, קמל, ייבש ומתפוגג.

וזה לא שהם לא ניסו. בטוב, ברע, באיומים ובחרמות.

וכעת מתחיל להתגנב חשש לליבי, שמצאו דרך חדשה, טובה מן הקודמות. עם המיימוני לא נרתע מאיומים, הבה נתיש אותו עד שיהיה לו לזרא, וסבלנותו תפילו חלל.

אני מפציר בך, הרף. נעל את הדיון המיותר הזה. כל התשובות כבר סופקו, נשנו ונשלשו, נלעסו עד לזרא ונטחנו עד דק.

לא מספיק?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/5/2010 21:36 לינק ישיר 

טוב עושה רושם שאני לא כל כך שייך לפורום הזה. מכיון שהדברים מונחים פה לפני כולם לשפוט לא אוסיף פרשנות משלי על מה שקורה כאן. על מנת למנוע לשון הרע מלהתיז אש לכל עבר אכריז קבל עם ועדה שאיני שליח של אף פורום ולא של אף אחד אחר אלא של עצמי בלבד. קונספירציות? לא ממנו ולא מקצתו!  ובכ"ז אשמח להשלים שיחה זאת עם כל מי שחפץ ובייחוד מיימוני שדווקא אני שבע רצון מהתייחסותו העניינית על אף חילוקי הדעות בינינו.
כבודי מחול בפני כל מי שמרגיש שחטא כלפי וגם יתנצל או לפחות יתחרט בליבו אם לא אהיה בסביבה אך כל המגביה עצמו מעל התורה ... 
נער הייתי וגם זקנתי ואני יודע שהתרבות באינטרנט היא לא תמיד איי איי איי אבל בכנות - בגסות רוח כזו מעולם לא נתקלתי. באמת שלא לזה ציפיתי מיהודים דתיים אבל כנראה שהייתי תמים. 
מפני סכנות שבחוץ אתם מתגוננים? מה לגבי מה שקורה בפנים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/5/2010 21:37 לינק ישיר 

יתגבר
כמדומני - וסליחה עם המנהלים אם אני מתערב בסמכותם - שכבר פרסמת מספיק הודעות המתירות לך לפתוח אשכול. אז פתח כרצונך אא"כ אתה רוצה ללכת על הפרינציפ.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/5/2010 22:06 לינק ישיר 

יתגבר

דומני שמה שכתבתי בו היה מספיק לדעתי.

אני מזכיר: הטענה שלך היא נגד התביעה שכותבים חדשים יתאמו פתיחת אשכול ראשון (או ראשונים) עם אחד המנהלים.

בעיני זה סביר. בעיני רבים כאן זה סביר. בעיניך זה לא. הצעת טעמים שונים מדוע. נראה לי שהכללים שיש בפורום עדיפים, מה גם שבפועל מקילים יותר.

אם נראה לך ותרצה להישאר, בבקשה. נשמח. אני בטוח שיש לך מה לתרום לכולנו.

אם לא נראה לך, תוכל לפרוש, בין בהודעה רשמית, בין בהיעלמות. נראה לי שהנידון שלנו אינו מצדיק פרישה, אבל אתה המחליט.

כיון שהאשכול הזה מתארך, אקבל את עצת מואדיב. נא לא לכתוב יותר בנושא אם אין שום דבר חדש מהותי לומר. אם יכבדו זאת מוטב. אם לא אז אנעל. אני נגד נעילות כי אפשר שבכל זאת ייאמר דבר חדש...

שומר פיו ולשונו - שומר מצרות נפשו < language="">

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/5/2010 22:18 לינק ישיר 

במחילה ממיימוני אם מאן דהו העלה את ההצעה, קשה לי לעבור על כל התגובות.

אולי אפשר להרחיב את האפשרות לבקשת אישור גם מכותבים וותיקים, וכמובן שאפשר להגיע להסכם כמה וותיקים מבחינת תגובות וזמן, לטובת כל הצדדים.

כך שהרווחנו שיש פיקוח אך לא דיקטטורה. וגם לפעמים המנהלים אינם מקוונים ואפשר לבקש אישור/הסכמה מניק שהגיב לאחרונה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/5/2010 22:23 לינק ישיר 

בעבר היה כאן מספר גדול של כותבים ותיקים שאחזו בסיסמת מנהלי משנה.

רובם נעלמו. אם הם כאן, הם מוזמנים לגלות אות חיים לכל הפחות בתיבה האישית שלי.

אפנה אל כותבים שנראים לי מתאימים לאשר אשכולות, אם כי אני צריך לציין שמספר הפונים קטן למדי ואין לחץ...

שומר פיו ולשונו - שומר מצרות נפשו < language="">

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/5/2010 22:29 לינק ישיר 

לא התכוונתי דווקא תחת סיסמת מנהל משנה.
אלא באפשרות לפתוח אשכול פלוני באישורו של ניק אלמוני.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/5/2010 23:22 לינק ישיר 

יתגבר כתב:
טוב עושה רושם שאני לא כל כך שייך לפורום הזה. מכיון שהדברים מונחים פה לפני כולם לשפוט לא אוסיף פרשנות משלי על מה שקורה כאן. על מנת למנוע לשון הרע מלהתיז אש לכל עבר אכריז קבל עם ועדה שאיני שליח של אף פורום ולא של אף אחד אחר אלא של עצמי בלבד. קונספירציות? לא ממנו ולא מקצתו!  ובכ"ז אשמח להשלים שיחה זאת עם כל מי שחפץ ובייחוד מיימוני שדווקא אני שבע רצון מהתייחסותו העניינית על אף חילוקי הדעות בינינו.
כבודי מחול בפני כל מי שמרגיש שחטא כלפי וגם יתנצל או לפחות יתחרט בליבו אם לא אהיה בסביבה אך כל המגביה עצמו מעל התורה ... 
נער הייתי וגם זקנתי ואני יודע שהתרבות באינטרנט היא לא תמיד איי איי איי אבל בכנות - בגסות רוח כזו מעולם לא נתקלתי. באמת שלא לזה ציפיתי מיהודים דתיים אבל כנראה שהייתי תמים. 
מפני סכנות שבחוץ אתם מתגוננים? מה לגבי מה שקורה בפנים?

פעמים שהגמל אינו מודע לדבשת שהוא נושא על גבו שלו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/5/2010 08:13 לינק ישיר 

האשכול נעול. אין להוסיף עליו. הייד פארק מסרב לאפשר לנעול אותו ממש, אך נא להתייחס אליו בתור כזה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/5/2010 08:26 לינק ישיר 

אני רוצה להודות לבעלבעמיו ולמרכא טפחא שרוח טובה עולה מדבריהם.
אני חושב שמדינם של דיונים מעמיקים שהם ... מעמיקים כלומר יש צורך במחויבות לדיון ובהשקעה של משאבים. השקעה שכזו יכולה לבוא רק למי שאכפת לו מהנושא וכך גם לא יפחד להכנס לעובי הקורה.
אני חושב שמרגע שהגדרנו את מטרת הפורום הדיון הפך לכמעט לוגי כלומר ניסיתי להוכיח שישנה סתירה פנימית במעשים כאן, ועל כך רק נעניתי ש"נאמר די".
אני מודה לכל מי שטרח לקרוא אותי, וכן לכל מי שהגיב תגובות ענייניות (אפילו אם לצד זה היו תגובות לא ענייניות).
מאחל לכולם כל טוב, לרשעים לשוב מרשעם ולטובים להיטיב.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/5/2010 08:28 לינק ישיר 

אה סליחה לא ראיתי שהאשכול נעול (נכתב כנראה בו זמנית). אפשר למחוק את ההודעה שלי אם רוצים.

תוקן על ידי יתגבר ב- 31/05/2010 08:36:07

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/7/2010 18:44 לינק ישיר 

לדעתי אין הסכמה לגבי שאלתי ולכן ראוי להציע הצעות חדשות .

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > עצור כאן חושבים > חיוב משתתפים חדשים לקבלת אישור לאשכול: האם מיימוני צודק בבקשתו ?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 7 8 9 סך הכל 9 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.