|
|
| נשלח ב-25/5/2010 18:55 |
|
| |
במקהלה יש 40 ילדים (ואולי יותר) בכול אופן זה בערך מספר הילדים במקהלה
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2010 21:27 |
|
| |
באלבום האחרון (שמו של מלך) השתתפו 43 ילדים. בהתחלה הם היו 50. אני חושב שהם חייבים לצמצם בדחיפות.. לא שאני אומר שצריך להעיף ילדים מהמקהלה, אבל כשילדים יוצאים עקב הגיל ותחילת שינוי הקול - שלא ימהרו להכניס חדשים במקומם. בכלל אני חושב שכדאי להם להביא סולנים קצת יותר בוגרים בגילאי 12-14
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2010 22:00 |
|
| |
מה הם משוגעים 3 4 ילדים זה מטורף!?!?
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2010 23:29 |
|
| |
ואוו 43 זה מדהים מזכיר לי את מאמי בתקופה של עודד...
|
|
| נשלח ב-26/5/2010 23:48 |
|
| |
מנוחה, החברה, דוד שטיין ואלי גרסטנר בעצמו (שירת סולו) לא יופיעו? לא חבל שעד שמגיעים לארץ ומשקיעים כ"כ הרבה אז לא ישקיעו עוד קצת בשביל כולם? מישהו יודע איזו תזמורת תנגן וכמה כלים יהיו?
|
|
| נשלח ב-27/5/2010 02:07 |
|
| |
| ישz כתב: |  | מנוחה, החברה, דוד שטיין ואלי גרסטנר בעצמו (שירת סולו) לא יופיעו? לא חבל שעד שמגיעים לארץ ומשקיעים כ"כ הרבה אז לא ישקיעו עוד קצת בשביל כולם? מישהו יודע איזו תזמורת תנגן וכמה כלים יהיו? |
|
יש לך מושג איזה מבצע לוגיסטי זה להביא 25 ילדים להופיע בארץ?!
אי אפשר לדרוש מעבר לזה. במידה והמופע יצליח, זה יהווה פתח להופעות הבאות.
בכל אופן - סביר להניח שאלי יופיע בסולו. הייתי אומר שאין סיכוי שלא. למה לא? הוא מגיע איתם בכל מקרה.
לגבי תזמורת - אין פרטים. כשיהיו כאלו, נעדכן. סמוך עלי.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/5/2010 02:11 |
|
| |
סקר חדש בשלאגר.
אני מציאותי ואני יודע שהאופציה השלישית לא תהיה מקום ראשון בדירוגים, אבל בכל זאת:
http://www.shlager.net/
|
|
|
| נשלח ב-28/5/2010 12:28 |
|
| |
אלי אמר בפייסבוק שהוא יופיע אי"ה.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/6/2010 17:28 |
|
| |
חבר'ה מישהו כבר יודע איפה ומתי תהא ההופעה????
|
|
| נשלח ב-10/6/2010 00:57 |
|
| |
אין עדיין פרטים נוספים. כשיהיו - נעדכן. לפי מה שהבנתי אלי נמצא כרגע בארץ אז כנראה שממש בקרוב נדע יותר פרטים.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2010 20:46 |
|
| |
| Illuminate כתב: |  |
יש לך מושג איזה מבצע לוגיסטי זה להביא 25 ילדים להופיע בארץ?
|
|
אז בעדכון נוסף זה 20. ככה אלי כתב בפייס...
|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2010 22:56 |
|
| |
קודם כל, ברוכה הבאה לפורומנו הקט! אולי תספרי לנו קצת על הקשר שלך לגרסטנר ושות' ואיך הגעת אלינו?
לגבי מס' הילדים - אני שאלתי במייל שפורסם במודעה וענו לי ש-25 ילדים, אז אלי תיקן ואמר שזה יותר קרוב ל-20, אז כנראה משהו כמו 21,22 לא קריטי.... העיקר שיעקב מרדכי גרסטנר מגיע.
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2010 10:09 |
|
| |
לא כזה נורא יותר ממיאמי זה בטוח, לפחות שהבמה תראה יותר מלאה..
|
|
| נשלח ב-18/6/2010 13:29 |
|
| |
קבלו דיווח נוסף בעקבות שאלה שאני ועט שאלנו את אלי בפייס: the kogen twins are coming iyh. we r making all the final info public this week.
שזה אומר: תאומי מש' קוגן מגיעים אי"ה, כל המידע הנוסף יפורסם השבוע.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/6/2010 00:22 |
|
| |
נו, מה קורה? מיאמי כבר מפרסמים פריד כבר מפרסם שוואקי כבר מפרסם, מישהו צריך להודיע למר גרסטנר שהוא מפגר אחרי כולם בכל הסיקורים התקשורתיים!!!
|
|
|
|
|