|
|
| נשלח ב-11/7/2010 08:44 |
|
| |
אל תסכימו. תרי זוזי לא אמרתי שזה ככה תמיד, אבל ברור שיש מה לשפר. איפה עובר הגבול? כשאנשים באים רק לשפוך את הלב והתמיכה שנותנים להם בחזרנ זה "איך הגעת למצב הזה? אני אישית בכלל נגד מה שעשית". זה מה שאדם רוצה לשמוע כשקשה לו? אז פעם אחת לא תביע את הדיעה שלך רק תתמוך ותכיל מה יקרה?
|
|
|
|
| נשלח ב-13/7/2010 22:17 |
|
| |
אינסופית, בחיים האמיתיים, אפשר אבל בפורום את לא תמיד יכולה לזגזג בין דעה לדעה.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/8/2010 09:07 |
|
| |
טוב, אולי ההערה הבאה שלי היא לא טעויות דיקדוקיות, אבל תחבריות בהחלט.
רבים וטובים חברים בפורום, משקיעים מחשבה בגיגיהם שנכתבים כאן, משכתבים, ומביעים דעה. אולם, דא עקא, דבר אחד קטן וחביב הם שוכחים, את מקש ה-Enter.
חברים! לפעמים ההודעות שלכם נראות כמו בלוק מילים, שזה בלתי קריא בעליל, וחבל. אולי אתם כותבים דברים חכמים שאנחנו פשוט מפספסים? אני, ועוד הרבה כמוני, פשוט מעדיפים לדלג על הודעות 'בלוק' שכאלה, כל האותיות קפצות מול העיניים במסך ויוצאות במחול שובב, ואל תשכחו שלפעמים קוראים הודעות אחרי חצות, שאז (מחקרים מוכיחים!) כושר הראיה בשפל..
אז כמה כללים חשובים: אחרי נקודה במשפט יש לעבור לשורה הבאה. כשמתחילים פיסקה חדשה להפריד בין הפסקאות עם רווח של שורה ריקה אחת לפחות. כשמתחילים נושא חדש, או פסקת הדגש עניין, יש להפריד עם רווח של שתי שורות.
אם לא תעשו כן, ההפסד הוא שלכם, ואולי גם שלנו, אבל את זה לא נוכל לדעת...
תוקן על ידי פווווווווו ב- 05/08/2010 09:07:51
|
|
|
|
| נשלח ב-5/8/2010 09:09 |
|
| |
הנה דוגמא מוחשית לכך, ההודעה שלי, הנ"ל, היתה ארוכה במיוחד אבל קריאה להפליא!
(נו, איך אני בתור מורה? לא רע בכלל ;) )
|
|
|
|
| נשלח ב-5/8/2010 09:47 |
|
| |
| פווווווווו כתב: |  | טוב, אולי ההערה הבאה שלי היא לא טעויות דיקדוקיות, אבל תחבריות בהחלט.
רבים וטובים חברים בפורום, משקיעים מחשבה בגיגיהם שנכתבים כאן, משכתבים, ומביעים דעה.
אולם, דא עקא, דבר אחד קטן וחביב הם שוכחים, את מקש ה-Enter.
חברים! לפעמים ההודעות שלכם נראות כמו בלוק מילים, שזה בלתי קריא בעליל, וחבל.
אולי אתם כותבים דברים חכמים שאנחנו פשוט מפספסים?
אני, ועוד הרבה כמוני, פשוט מעדיפים לדלג על הודעות 'בלוק' שכאלה, כל האותיות קפצות מול העיניים במסך ויוצאות במחול שובב, ואל תשכחו שלפעמים קוראים הודעות אחרי חצות, שאז (מחקרים מוכיחים!) כושר הראיה בשפל..
אז כמה כללים חשובים:
אחרי נקודה במשפט יש לעבור לשורה הבאה.
כשמתחילים פיסקה חדשה להפריד בין הפסקאות עם רווח של שורה ריקה אחת לפחות.
כשמתחילים נושא חדש, או פסקת הדגש עניין, יש להפריד עם רווח של שתי שורות.
תוקן על ידי פווווווווו ב- 05/08/2010 09:07:51 |
|

|
|
|
|
| נשלח ב-5/8/2010 13:49 |
|
| |
| פווווווווו כתב: |  | טוב, אולי ההערה הבאה שלי היא לא טעויות דיקדוקיות, אבל תחבריות בהחלט.
רבים וטובים חברים בפורום, משקיעים מחשבה בגיגיהם שנכתבים כאן, משכתבים, ומביעים דעה.
אולם, דא עקא, דבר אחד קטן וחביב הם שוכחים, את מקש ה-Enter.
חברים! לפעמים ההודעות שלכם נראות כמו בלוק מילים, שזה בלתי קריא בעליל, וחבל.
אולי אתם כותבים דברים חכמים שאנחנו פשוט מפספסים?
אני, ועוד הרבה כמוני, פשוט מעדיפים לדלג על הודעות 'בלוק' שכאלה, כל האותיות קפצות מול העיניים במסך ויוצאות במחול שובב, ואל תשכחו שלפעמים קוראים הודעות אחרי חצות, שאז (מחקרים מוכיחים!) כושר הראיה בשפל..
אז כמה כללים חשובים:
אחרי נקודה במשפט יש לעבור לשורה הבאה.
כשמתחילים פיסקה חדשה להפריד בין הפסקאות עם רווח של שורה ריקה אחת לפחות.
כשמתחילים נושא חדש, או פסקת הדגש עניין, יש להפריד עם רווח של שתי שורות.
תוקן על ידי פווווווווו ב- 05/08/2010 09:07:51 |
|
בס"ד
*הגיגיהם...
יפה פווו שאפו
|
|
|
|
| נשלח ב-5/8/2010 13:53 |
|
| |
מי קבע שאחרי נקודה במשפט יש לעבור לשורה הבא? אם תרצי נכתוב תמיד בdavid12 וניתן הזחות כל תחילת פסקה. =]
|
|
|
|
| נשלח ב-5/8/2010 19:30 |
|
| |
יוני, קבל האמת ממי שאמרה. בשבילך וגם בשבילנו.
אגב. אני אישית מאוד נהנה מהגיגים ושירים
פעם היה יותר. חלק הלכו (אופק למשל) וחלק הפסיקו (תמי. מנגינה. רוחלה) וחבל
|
|
|
|
| נשלח ב-5/8/2010 21:51 |
|
| |
אומר לך את האמת, כל פעם שאני לוחץ על אנטר נוצרת לי בעיה שהחלון נפתח מחדש [איזה באג במחשב], אני מסכים איתך שאכן נוח להפריד באנטרים!
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2010 00:03 |
|
| |
ננחנחנח,אם אתה עוד זוכר את אופק ותמי וכאלה...אז אתה צופה פה כבר הרבה זמן,אה?
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2010 00:59 |
|
| |
נא לא להפוך את האשכול לסמול! (מרגישה לפחות מנהלת משנה...)
|
|
|
|
| נשלח ב-8/8/2010 08:07 |
|
| |
| יהונתן22 כתב: |  | | אומר לך את האמת, כל פעם שאני לוחץ על אנטר נוצרת לי בעיה שהחלון נפתח מחדש [איזה באג במחשב], אני מסכים איתך שאכן נוח להפריד באנטרים! |
|
יש באג בתוכנה, בהחלט.
אני למשל, כותבת הכל, ואחרכך מפרידה באנטרים, ככה הוא לא עושה צרות. אפשר גם לכתוב הכל לפני איפשהו, ואז רק להעתיק לחלון של ההודעה.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/8/2010 23:15 |
|
| |
פוו, מחילה, קשה לי לעשות זאת, כל פעם מחדש לפתוח וורד וכל פעם מחדש להעתיק, אלא אם כן זה נושא רציני וחשוב. אבל תודה על הטיפ הראשון עזר לי!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/8/2010 00:51 |
|
| |
משו קצת זניח, אבל לי זה מציק... (לא לצחוק עלי...)
כשניק/ית באים לביקור אחרי זמן שלא היו פה ורוצים ככה להגיב על כל האשכולות... עדיף להתחיל להגיב באשכולות מלמטה, אחד אחד עד למעלה כך סדר האשכולות נשאר פחות או יותר אותו דבר.
אם מתחילים מלמעלה קורה שאשכולות חדשים יורדים לתהום הנשיה...
שימו לב...
חה.
|
|
|
|
|