|
|
| נשלח ב-6/6/2010 16:45 |
|
| |
חלאס עם הויקיפדיה שלך!!!!!!!!!
מה, גילית אתזה רק היום????
הגזמת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! --
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2010 16:48 |
|
| |
את די חדשה, שכתבת: אתה גילית את זה רק היום...  תחביב ישן נושן או בעברית צחה תחביב עתיק, אבל מוכיח את עצמו תמיד! זה מעצבן אנשים...!
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2010 17:22 |
|
| |
אז כל המטרה שלך זה לעצבן אנשים?
אם כך, הצלחת!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2014 14:13 |
|
| |
הקפצה.
אשכול שווה!
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2014 14:29 |
|
| |
תיאורטית בוודאי שזה אפשרי, כמו שיש קשר בין אח לאחות שהוא לגמרי חברי... (חוץ אולי מכמה חסידויות מסויימות) רק שצריך למצוא כמובן את דרך האמצע: מי שאין לו אינטרקציה בכלל עם בן/בת המין השני ימצא עצמו אובד עיצות בכמה סיטואציות (שבמקרה הרע יתפרשו גרוע בעיני הצד השני) וזה ממש לא נחמד.. מצד שני גם "אובר"-התרגלות לא מומלצת כדי לשמור על הדיסטנס הטבעי (גם כדתיים וגם בכללי כדי להימנע מסיטואציות בעייתיות או מביכות) ולחברים/ות של טיע: דזהרו שהיא לא "תנצל" אתכם, לכו תדעו למה היא חברה שלכם... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2014 14:53 |
|
| |
אני חייבת להגיד שתמיד אבל תמיד ביחסים בין שני המינים יוצא מצב שצד אחד רוצה יותר...
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2014 15:01 |
|
| |
איך אפשר לגרום לבן המין השני להבין שאני לא מעונינת בקשר איתו?
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2014 15:06 |
|
| |
יש לי רעיון בשבילך
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2014 15:07 |
|
| |
והוא?
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2014 15:16 |
|
| |
| די88 כתבה: |  | אני חייבת להגיד שתמיד אבל תמיד ביחסים בין שני המינים יוצא מצב שצד אחד רוצה יותר...
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2014 15:18 |
|
| |
| מידל כתבה: |  | איך אפשר לגרום לבן המין השני להבין שאני לא מעונינת בקשר איתו? |
|
זה באמת אחד החסרונות - שיחסי ידידות יתפרשו בצורה לא נכונה. מצד שני גם לשיטה השניה יש חיסרון במקרה שהיה יכול להיות משהו בין 2 בני אדם אבל חוקי החברה יצרו דיסטנס בינהם ומנעו את זה (ע"ע אשכולות בסגנון "יש בחור/ה חמוד/ה בתחנת אוטובוס שלי ואני לא יודע/ת מה לעשות...") נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2014 15:19 |
|
| |
| מידל כתב: |  | | איך אפשר לגרום לבן המין השני להבין שאני לא מעונינת בקשר איתו? |
|
להסביר לו שקשר פירושו דינמיקה בין שני אנשים ושאם את תמשיכי בקשר כשלא טוב לך, גם לו לא יהיה טוב.
יש אנשים שעונים על טיעון זה, שאין צריך לדאוג להם, ושהם יסתדרו. התשובה היא, שמכיון שמדובר ב"קשר" וקשר פירושו, להיות איכפת מהצד השני, אז כן איכפת לך מה שאתה עושה לצד השני, ואין לך שום רצון לאמלל אותו.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2014 15:21 |
|
| |
אדם אל תתחכם!!! וד"א כן זה יכול לקרות גם לפעמים... לדעתי יותר מהצד של הבחורה
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2014 15:21 |
|
| |
זה לא ממש נחמד לבוא לבנאדם שמרגיש חבר שלך ולומר לו שלא טוב לי בקשר, מה עוד שזה לא אמת. אני לא רואה לנכון לשמור על קשר חברי וסתמי עם בחור. והמדובר איננו מתאים לי, אבל ממש לתקשר
|
|
|
|
|