האם אחרי החתונה חובה לעזוב את כל הקשרים עם חברותי?
מהי כמות הקשר המומלצת?
נשלח ב-30/5/2010 18:26
מה פתאום??? למה לעזוב את כל הקשרים???
ברור שמטבע הדברים אחרי החתונה מקדישים יותר זמן לבעל ופחות לחברות
אבל לעזוב ממש?? ממש לאאאא!!
אחרי הכל צריך גם את החברות, אי אפשר להיות עם אותו אדם, ויהיה הכי מושלם בעולם, 24 בשעות ביממה 7 ימים בשבוע!!
נשלח ב-30/5/2010 18:28
חובה? שום דבר לא חובה, מקסימום כדאי ורצוי. כל קשרי החברות? הכל? ודאי שלא, צריך במידה, תמיד. מהי הכמות? זהו, שעדיין לא כתבו את המרשם המדויק.
הכל במידה ובבינה.
נשלח ב-30/5/2010 18:37
נכון. זו גם תגובתי. אך משום מה, ישנם זוגות החושבים שצריך לחיות במין בועה. לנתק אפילו קשרי משפחה, ולהיות רק לבד. ואח"כ כשהם נזכרים להתעורר- הם לא מבינים למה לא מתייחסים אליהם כבר....
כשאת שואלת מהצד של הרווקות, זה כמו שאת אומרת... אבל מעניין מה תגדנה הנשואות.. וברור שלא כולן קיצוניות.
אני אומרת דבר כזה: אם הקשר עם החברה חשוב לך באמת, תדעי, שאחרי החתונה שלה הוא נהפך קצת לקשר חד צדדי ואת צריכה להשקיע בו יותר, וזה לפי היכולות של הנשואה (וזה מעצבן...) אבל אחרי שהיא יוצאת מהבועה זה משתלם לשתיכן.
מנסיון אישי.
נשלח ב-30/5/2010 18:53
אני לא אוהבת את זה!! כי אם אני טורחת ומשקיעה בקשר- אולי היא לא רוצה אותו עכשיו? אולי לא נוח לה? ועוד כלמיני.. תשאלי את כל חברותי- לא אני יוזמת את הקשר.. אפשר לדבר איתי שעתיים בלי להרגיש. אבל אני לא אתקשר סתם לדבר... קיצור, מסובך....
(ולא. אף אחת לא התחתנה לי לאחרונה....)
נשלח ב-30/5/2010 18:56
את אומרת לי? אני כזו יותר ממך נראה לי...
זה באמת קצת מסובך, צריך ללכת בין הטיפות.. בודאי שאת לא חייבת, תלוי ברצונך ובחשיבות העניין.
נשלח ב-30/5/2010 18:58
נכון. לכן אני יודעת בחתונות של חברות שלי-שזו כמעט הפעם האחרונה (עד אחרי חודש מהחתונה.שאז הן טורחות לפעמים..) שאני מדברת איתן... במיוחד אם הן לא הולכות לגור קרוב אלי...
נשלח ב-30/5/2010 20:07
ציק, מה עובר עליך? מהן השאלות הללו???את לא שמעת כמה קשר יש לי עם החברה שלי..(ההיא עם הסיפורים)? נראלך שאחרי החתונה הן כבר לא קשורות לעולם הזה? באיזשהו שלב הן מתעוררות, מי יותר מוקדם ומי אח"כ, ואז כיף להן לחזור לסביבה שמכירה אותן טוב...
ותיזהרי אם תעזבי אותי אחרי שתתחתני, שמעת?
נשלח ב-30/5/2010 20:33
אוקי....או שאני לא מבינה למה אתן מתכוונות...או שאני צריכה להתחיל ללמוד "בניברקית"....
מה נסגר איתכן?????
מי שחברה באמת,"תקבל בחזרה" את חברתה גם אחרי 30 שנה מהחתונה...(אני לא מאמינה שאני בכלל מגיבה...=)
נשלח ב-30/5/2010 20:37
נכון!!!
נאות, אני איתך, אולי כי אנל'א בניברקית....
נשלח ב-30/5/2010 21:48
אני_הקטנה כתב:
חובה? שום דבר לא חובה, מקסימום כדאי ורצוי.
כל קשרי החברות? הכל? ודאי שלא, צריך במידה, תמיד.
מהי הכמות? זהו, שעדיין לא כתבו את המרשם המדויק.
הכל במידה ובבינה.
מה במידה?! דברים רעים לא צריך בשום מידה.
ואיך זה אמור לעבוד? מחליטים על "אחוז חברות רצוי" , סופרים ומדרגים וכל מי שתחת לאחוז מסננים?
נראה לי שמדובר באותה אחת מהאשכול של "סינר - סמינר" שרוצה להתחתן כי אין לה כוח לעשות מבחנים.