| נשלח ב-30/5/2010 22:57 |
|
| |
| נאות כתב: |  | אוקי....או שאני לא מבינה למה אתן מתכוונות...או שאני צריכה להתחיל ללמוד "בניברקית"....
מה נסגר איתכן?????
מי שחברה באמת,"תקבל בחזרה" את חברתה גם אחרי 30 שנה מהחתונה...(אני לא מאמינה שאני בכלל מגיבה...=) |
|
נכון.
אבל מטבע הדברים-נושאי השיחה משתנים.. ולא תמיד הם משותפים. וזה מעיק..
תורנית, אל דאגה..
אם תדאגי להתקשר ולשמור על קשר- אשמור.....(;
|
| נשלח ב-31/5/2010 14:30 |
|
| |
ציק- נרגעתיף העיקר שיהיה לי כבר ממה לחשוש בעז"ה....
תרי, תקלוט!!! לא אני כתבתי את השיר הלז, זה משו מצוטט!!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-1/6/2010 14:47 |
|
| |
לצערי הרב הדברים האלו נכונים פלוס. הרבה מאוד חברים שמתחתנים חושבים שקנו את כל העולם ומנתקים קשרים מכולם.
לאחר זמן שהם נזכרים לנחות על האדמה ומתחילים לחפש חברים. הם לא מבינים למה החברים לא רוצים לדבר איתם.
אולי פה חברה שעדיין לא יתחתנו יקראו את האשכול הזה. ויחשבו לאחר החתונה שלא עוזבים/נוטשים חברים גם לאחר חתונה. כי אישה לצערי הרב לפעמים גם עוזבים או מגרשים. חברים לעולם לא עוזבים.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2010 02:54 |
|
| |
עכשיו חזרתי משבע ברכות שההורים בסיפור חווים די קשה את הניתוק של הילדים. ומישהי אמרה שם - מתנתקים בשביל לחזור אחר-כך יחד. וזה כל-כך נכון.
בהבדל קטן - חברות זה לא משפחה. לחברות לא בהכרח חוזרים. במה זה תלוי? בהרבה דברים: בקירבה שלכן, באופי שלה ושל בעלה ובהחלטות שהיא עושה, בכמה את מוכנה להשקיע ולהזכיר את עצמך, בכמה את מוכנה לקבל אותה מתי ש*היא* נזכרת שלה טוב. בכמה שהקשר בינכן יספק לה את מה שהיא צריכה היום. (לנשואות אין חברות? בטח שיש להן. שמספקות להן את העיסוק בנושאי שיחה שלהן).
וכן, היא תבוא אלייך כשהיא תצטרך אותך. את רוצה אותה? קבלי אותה ככה.
|
|
|
|
|