| נשלח ב-12/9/2010 23:27 |
|
| |
בוס יקר [בדרג ביניים]
נכון שאני יצור חמקמק כזה, חומק ממטלות יבשות אל הנט המזמין. אבל אנא ממך, למד לדבר אלי בשפתי, אל נא תבוא אלי בשפת הנרגנות, אל נא תשדר בעיניך ייאוש כל פעם שאתה מבקש ממני בפעם המי יודע כמה. אני לא יודע לתפקד בלי השמחה האינסופית על החיים כל יום מחדש...
עוד תופתע.
בוס גדול (מנכ"ל)
היום לא הרגשתי טוב, ונאלצתי לטעם ולשתות באמצע הצום. כשפתחת את דלת המטבח, ניסיתי לטשטש עקבות, בכל זאת לא נעים... אבל -----
בסופו של דבר חשתי שהרווחתי.
במקום שתדר השיחה איתך יהיה כמו תמיד, סוג של יפוי בלתי נלאה של המציאות, מגננה בירכתי התודעה, וחיוכים מאולצים לרוב, שוחחנו קצת על מציאות החיים, לא תמיד חייבים להרגיש טוב ולהיות גיבורים, גם אתה שתית קפה [לא בטוח בגלל שהרגשת לא טוב...] ומצאנו כמה דקות לשיחה אינטימית משהו. לפעמים שווה להיתפס על חם - זו היתה המסקנה המפתיעה שלי, מהקפיצה על כורחי, לשיחה פתוחה ומשוחררת עם הבוס שנחשב לקר וקשוח - בדר"כ.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/9/2010 00:59 |
|
| |
הממ אם הייתי הבוס של עצמי, הייתי יותר קשוח עלי. ולמי שלא מסתדר עם הבוס שלו, שימצא עבודה אחרת זאת דעתי על הנושא
|
|
|
|
| נשלח ב-13/9/2010 01:04 |
|
| |
יש לך דעה של רווקים. משוחררי עול. גם אני מתלבטת ברצינות על עזיבת מקום העבודה בעקבות תאקלים חוזרים ונשנים עם ההנהלה. מצד שני החיים מכילים גם אילוצים. אי אפשר לשבור ת'כלים כל פעם שלא מסתדר לך. חייבים להתאמן על התמודדות מול מצבים לא נוחים. רק כשיגמרו לך הדברים הנחמדים בעבודה אותם אתה יכול לספור לפחות על יד אחת קום ועזוב. אין טעם לסבול בכוונה בחיים...
|
|
|
|
| נשלח ב-13/9/2010 07:59 |
|
| |
ועוד נקודה.
לעיתים חשוב זכרון מר צרוב ממקום עבודה,
כדי להיות מסוגלים למשש אושר בהמשך במקום עבודה אחר, למרות שהמקום האחר לא נוצץ.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/9/2010 09:04 |
|
| |
וחוץ מזה, את קווי אישיותך אתה מביא אתך לכל מקום עבודה, אפילו ללשכת העבודה או האבטלה או איך שקוראים לה. אם לא תלמד להתמודד עם עצמך ולהכיל גם את חולשותיך, לא ממש משנה איפה אתה עובד.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/9/2010 09:12 |
|
| |
חוץ ממקרים קצוניים כמובן...
|
|
|
|
| נשלח ב-13/9/2010 09:44 |
|
| |
ברור שיש מקומות עבודה טובים וגרועים, גועליים ונפלאים. אז בהחלט יש מקרים שמצדיקים עזיבה של מקום עבודה. אבל עדיין הערתי במקומה עומדת.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/9/2010 16:02 |
|
| |
בס"ד ומה עושים עם בוס שחושב שאת הילדה שלו ומרשה לעצמו להתפלסף איתך על חוכמות החיים?????? מנסיון!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-13/9/2010 18:58 |
|
| |
תוחמאי, טיע, יקירה.
|
|
|
|