|
|
| נשלח ב-6/2/2014 15:48 |
|
| |
בואו נתאזר בסבלנות. החורף עוד לא נגמר. אנחנו רק בתחילת פברואר, ואני זוכרת שנים שגם בחודש מרץ ירד הרבה גשם. אז נחכה, נקווה ונתפלל שעצירת הגשמים תפיסק ושיירדו עוד הרבה גשמים בחורף זה.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/2/2014 15:48 |
|
| |
אתה שואל שאלות יפות, ונותן סברות והשערות שמניחות את הדעת
|
|
|
|
| נשלח ב-6/2/2014 21:01 |
|
| |
אני עדיין נלחם ראש בראש עם הילדים שלי שילכו לישון! תראה מה השעה... פתאום בא להם כדורגל!
|
|
|
|
| נשלח ב-7/2/2014 00:00 |
|
| |
סלובניה
|
|
|
|
| נשלח ב-7/2/2014 08:59 |
|
| |
מתחילים לשמוע שאלות סוף סוף
Weather weary nation asks why such a nasty winter

בעוד בקליפורניה יבש רצח ובאלסקה נשברים שיאי חום לחורף במרכז המדינה ואפילו בדרומה
וכמובן במזרחה הקור הכפור והשלג לא מרפים. ואולי אולי כעת מתחילים לשמוע סגנון דיבור אחר
שהלוואי ויביא אותם למסקנות הנכונות על מה ולמה עושה ה' להם ככה. האמריקאים בכללותם
אנשים מאמינים הם ואני מאחל להם להסיק את המסקנות הנכונות ולהפעיל לחץ על הבית הלבן.
תוקן על ידי המיייחל ב- 07/02/2014 09:12:02
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2014 15:00 |
|
| |
שהבריטים יטבעו במי השטפונות, בעזרת ה׳, כה יעשה ה׳, וכה יוסיף עליהם כהנה וכהנה
אין רחמים על אנטישמיים!
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2014 17:34 |
|
| |
יא באבאיי . .. . יא באבאיי
קול ה' על המים
אל הכבוד הרעים
ה' על מים רבים
|
|
|
|
|
| נשלח ב-11/2/2014 09:59 |
|
| |
יצאה בת קול ואמרה לו:"רשע בן רשע, (מכאן למדים שהיה טיטוס גילגולו של עשיו) בריה קטנה אני שולחת לך-יתוש"
ומהרגע ששם אותו רשע את רגלו על אדמת איטליה החלו 7 שנים של מהלומות וקדיחות של קונגו בתוך ראשו של אותו רשע ללא הפסקה 24 שעות /שבעה ימים בשבוע /365 ימים בשנה ואז הבין שהקב"ה "מדבר איתו" ולקראתו סוף ימיו, על מנת לברוח מידו של הקב"ה . .. . , ("ומידי אין מציל") ביקש אותו רשע שאחרי מותו ישרפו את גופתו ויפזרו את אפרו בכל שבעת הימים על מנת שהקב"ה לא ימצא אותו. . . .. וכך עשו לאחר מותו.לימים העלה אותו באוב אחיינו , אונקלוס הגר, ואחת משאלותיו לטיטוס היתה:"איך דנים אותך בעולם האמת על מה שעשית"? תשובתו של אותו רשע טיטוס הייתה קצרה ומבהילה:"כמו שביקשתי" פעם אחר פעם וחוזר חלילה וללא הפסקה כבר יותר מ2000 שנה . . .
יא באבאיי יא באבאיי יא באבאיי
נראה לי (בלי מקורות יודעי דבר) שמי ין שריפה לשריפה מטביעים את אותו רשע בשטפונות של אירופה וארה"ב על מנת שלא ישכח את ככוחו של הקב"ה גם במים .. . . .
|
|
|
|
|