|
|
| נשלח ב-12/2/2014 14:28 |
|
| |
עוד סופה שוטפת את הממלכה והבריטים כבר לא יודעים איפה לקבור את עצמם [ כל בתי הקברות מוצפים.. ]

פשוט לא יאומן מה שהקב"ה עושה להם בואו שנייה ניזכר בדבריו של הרב ב"א מהשבועות האחרונים ותחליטו אתם אם זה זה

בהתייחסו לאיומי האירופים בחרם על ישראל "הקב"ה יגמור אותם.. אני אומר לכם.. אתם לא מבינים מה זה הקב"ה יגמור אותם! לא יעזוב אותם!"
תוקן על ידי המיייחל ב- 12/02/2014 14:29:43
|
|
|
|
| נשלח ב-13/2/2014 15:26 |
|
| |
כך נראית מהלווין קריאת ההשכמה של בורא עולם ליהודי החוף המזרחי - סופה אימתנית שהתלבשה ישר על ראשם. חזקה עליהם שגם את המסר הזה לא יבינו. כל שנותר הוא לעבור לכתבנו שנמצא במכה הבאה, "ובכן מה בפיך ששון?"

תוקן על ידי המיייחל ב- 13/02/2014 15:26:35
|
|
|
|
| נשלח ב-16/3/2014 11:23 |
|
| |
ברוך מרדכי ו-ארור המן חד הם! / מה הולך כאן?!
כעת בפורים ישנו כלל: ברוך מרדכי וארור המן שווים הם.
קדושה וחול / אמת ושקר / צדיקים ורשעים - כולם נכללים בנקודה
האחת, שהכל זה ה' אחד.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/3/2014 11:44 |
|
| |
המשך
הרב ניר בן ארצי אומר שהחל מפורים עד לכל היותר פסח יש דין קשה על אירן שכולה תטבע במים כמו בים סוף. גם באתר V871 , שהוא לשיטתי הפה של הסטרא אחרא: מביאים את הדין הזה בדיוק אלא שבמקום אירן לשיטתם היעד הוא ארה"ב.
אבל היום שאפשר להגיע לשכל שברוך מרדכי וארור המן חד הם נאותתי להביא גם את הדברים הללו! וברכתי לכם: אשרי מי שיזכה לשתות עד דלא ידע ויוכל להשיג שגם זה וזה זה דברי אלוקים חיים ואין ביניהם שום הבדל!
אני מאמין באמונה שלמה שהחל מפורים השנה תרד לנשמות של כל היהודים - שהם יהודים - נשמה יתרה שתיתן שַֹכל חדש בדבר אחדותו של הבורא, שהכל מגיע מנקודה אחת שהיא אחדותו יתברך, התכללות של זכר ונקבה, חסד ודין, במטרה להכין את הכלים שלנו לעולם החדש - לא עוד "ברוך דיין האמת" שמתאים לעולם של דין ושל טוב ורע, אלא עולם של אחדות אחת - בחינת קורח - מעגל/מחול של צדיקים, עולם ללא דרגות. כדי שאז - עכשיו - נוכל לראות בכל דבר את ה' יתברך ונזכה לומר ברוך הטוב והמטיב מכל הלב. וכשזה יקרה נראה שכל מה שמדבר הרב ניר בן ארצי כדוגמת לומר בוקר טוב איש לרעהו מכל הלב זו תהיה המציאות הפשוטה.
פורים שמח לכולם! אוהב אתכם אחד אחד. תופאי.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/3/2014 13:18 |
|
| |
פורים שמח לכולכם ולכל עם ישראל באשר הם נמצאים ,
אמן שישלח בוראינו את משיח צדקינו במהרה בימינו ,
אמן ואמן.!!!!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2014 08:37 |
|
| |
דאבל טורנדו סופר נדיר בנברסקה

החזאים יצאו מגידרם מרוב התפעלות על האירוע הסופר נדיר הזה של ה"טווינס טורנדו" שגרמו לנזקים גדולים והרוגים כאשר נעו במהירות של 300 קמ"ש לפחות. אומדן הנזקים רק ילך ויגדל ככל שיתבררו מימדי האסון. כבוד הרב הבטיח שיהיו "רוחות קשות בארה"ב".
|
|
|
|
| נשלח ב-7/10/2014 20:23 |
|
| |
סופר טייפון "וונגפונג" הגיע כבר לעוצמה 4-5, הוכרז כסופה החזקה ביותר של 2014
לא ברור עדיין מה המסלול שהוא יבחר לצעוד בו האם לכיוון יפן או קוריאה או אולי סין. כך או כך הסוכות שלהם שם יצטרכו להיות נורא חזקות כדי לעמוד ברוחות של 200 קמ"ש.

מפלצת אמיתית הכל במזרח מוקדם יותר - אפילו ההקפות

על מה אני מתערב אתכם שבמרכז הסופה בעין יש ספר תורה?!
תוקן על ידי המיייחל ב- 08/10/2014 13:36:34
|
|
|
|
| נשלח ב-8/10/2014 02:13 |
|
| |
אצלנו קודם סוכות ורק אחרי כן הקפות.....אלה במזרח לא יכלו להתאפק ..יש הקפות !?!?
עולם הפוך ראיתי....
המייחל...פרשנות בבקשה....
אני הייתי מצפה לסופה כזאת במערב.......מלכות אדום
|
|
|
| נשלח ב-8/10/2014 13:41 |
|
| |
ניכר היטב שמוקד הסופות עבר מהאטלנטי למזרח
הקב"ה העביר את פרק הסופות הגדולות מהאטלנטי במערב לפסיפיק במזרח. למה? לא יודע, אולי בגלל ההסבר הפשוט - שם זול יותר לייצר סופות.

|
|
|
|
| נשלח ב-23/11/2014 12:15 |
|
| |
מצאתי תמונה הממחישה עד כמה גשם היורד מן השמיים יכול לא רק להיראות אלא גם להיות מאיים ומפחיד !!  
|
|
|
|
| נשלח ב-23/11/2014 12:25 |
|
| |
שכחת לתת קרדיט על התמונה
כל הזכויות שמורות לאובמה שהביא עליהם את הקיפאון הזה
|
|
|