|
|
| נשלח ב-23/11/2014 20:24 |
|
| |
אמן כן יהי רצון......
|
|
|
|
| נשלח ב-10/12/2014 14:57 |
|
| |
נמשכים מבצעי החורף של כבוד הרב: "יימשכו הסופות הקשות"
"סערה ענקית שהתבשלה באוקיינוס האטלנטי מכה בבריטניה.הסערה בעלת רוחות בעצמה של הוריקן ומלווה בגשמי זלעפות. לחץ אוויר יצלול באופן מהיר ובזמן קצר בתופעה הנקראת 'פצצת מזג אוויר' שתביא רוחות עזות ועליית פני ים גלים בגובה של 15 מטר יפגעו בחופי בריטניה. על פי ה- BBC" "עין הסערה תעבור מעל צפון בריטניה ביום רביעי בלחץ של 952mb (יחידה של לחץ במטאורולוגיה), ותתחרה בסערה ההיסטורית של שנת 1987, שהייתה נמוכה מ-951mb. הסערה מראה סימנים של 'סערה הרסנית'. רוחות ינשבו במהירות של 80mph (מייל לשעה) ואוויר הארקטי המגיע מהצפון, יביא לגשם זלעפות וסופות שלגים. אלה יהיו חמישה ימים הקיצוניים ביותר של סופות שלגים וסערות בבריטניה ובאירלנד, שלא נראו במשך 100 שנים"

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2868127/The-weather-bomb-hits-TODAY-Thousands-left-without-transport-chaos-massive-depression-brings-huge-waves-blizzards.html
תוקן על ידי המיייחל ב- 10/12/2014 15:16:41
תוקן על ידי המיייחל ב- 10/12/2014 15:17:04
|
|
|
|
| נשלח ב-10/12/2014 19:31 |
|
| |
מקווה שקצת שלג יבוא גם אלינו ללונדון כך לכל הפחות בני יהנה קצת . . 
|
|
|
|
|
| נשלח ב-26/1/2015 12:30 |
|
| |
אני לא מבין . . ..
אני היחידי שמגיב פה בפורום ?!?!?
ומי שמני לתורן תגובות בפורום !? הא?!
נ.ב. אם לפחות תופאי ממניין ותיקין לא מגיב- אני פותח בקבוק העראק ומתחיל לשתות - לבד !!
תוקן על ידי danmash ב- 26/01/2015 12:39:42
מֵאֵת ה', הָיְתָה זֹּאת; הִיא נִפְלָאת בְּעֵינֵינוּ.
זֶה-הַיּוֹם, עָשָׂה ה'; נָגִילָה וְנִשְׂמְחָה בוֹ.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/1/2015 14:21 |
|
| |
אכן נפלא לראות את מהירות התגובה השמימית על כל התעלקות מדינית על ישראל ונציגיה. הרב אמר את הדבר הזה לא פעם שמעכשיו הקב"ה ישלם לאומה"ע במזומן על כל יריקה לעברנו.
נ.ב אם תחכה לתופון העראק יתאדה בינתיים, חבל. אני לא בקטע של עראק כידוע לך אבל בירה דווקא כן, במידה ויופיע בתפריט אשקול להצטרף כחברותא.
אני כבר הפסקתי להעיר על חוסר תגובות כמו ששמת לב מן הסתם. מי שרוצה להגיב אהלן וסהלן ומי שלא רוצה גם ברוך יהיה לה' העיקר שנהיה בשמחה ובאמונה 
|
|
|
|
| נשלח ב-26/1/2015 19:23 |
|
| |
הייתי כ-כ-ה קרוב לדווח להייד-פארק על תוכן פוגעני !!!
אני רוצה לראות מי מעז לפתוח ת'ערק בלעדיי!!!
להזכירך, אני בעל המ[ו]ניות באתר !!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-26/1/2015 23:13 |
|
| |
כמה נזקים כמה הפסדים.. אלהים ישמור.. מה יותר כואב, הכפור החודר או המחשבה שכל זה.. אבל ממש כל זה!! בגלל יחסה של ארה"ב לישראל..? אהה.. מה יותר כואב? אין מה לעשות, זה מה שקורה כאשר מתעסקים עם מדינת ישראל

|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2015 00:55 |
|
| |
"כה אמר ה' אלקי העברים עד מתי מאנת לענת מפני שלח עמי ויעבדני"
קוראים את הפרשה ולא מבינים איך התעקש אותו פרעה. . .. .. והנה היום ממש אותו דבר, ואפילו אותו פרעה . . .
ואני רוצה לראות את אותו משיח צדקנו, שעליו אומר אבא שבשמיים:"...וְהִכָּה אֶרֶץ בְּשֵׁבֶט פִּיו וּבְרוּחַ שְׂפָתָיו יָמִית רָשָׁע."
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2015 09:36 |
|
| |
יפה דרשת 
וכמו שהיום הפרעה יותר מתוחכם (כמו כל העולם) כך גם ה"משה" יותר עמוק ולא נכנס לבית של לבן בדרישה "שלח מדינתי ותעזבני!" אלא מדבר מאיזה מושב עלום והשומע ישמע..
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2015 22:56 |
|
| |
הנה ההוכחה שכל דרמת הסופה באה כעונש על הלעג של הממשל לישראל
כשהם שהם לעגו לישראל ולעומד בראשה כך הקב"ה שם אותם ללעג וקלס ובלבל אותם עם תחזית לסופה הגדולה ביותר כאשר בסופו של דבר לא קרה כלום וכעת מחפשים אשמים במחדל הפאניקה המיותרת.
והיכן היתה הפאדיחה הגדולה ביותר? בעיר המרכזית ביותר. וכבר הבאנו בעבר שבכתובים בנבואה על ארה"ב - נבואת עובדיה העיר המרכזית של רומי נקראת ראש שנאמר כִּי קָרוֹב יוֹם ה' עַל כָּל הַגּוֹיִם כַּאֲשֶׁר עָשִׂיתָ יֵעָשֶׂה לָּךְ גְּמֻלְךָ יָשׁוּב בְּרֹאשֶׁךָ והסברנו בעבר שהכוונה היא לפצצה הגרעינית שאמורה להתפוצץ בניו-יורק עפ"י תסריט הכתובים, מה שכנראה לא הולך להתקיים לאחר ביטול תסריט הכתובים. בכל אופן מהפסוק הזה למדנו שהעיר המרכזית ניו-יורק נקראת ראש. הם לעגו למדינת ישראל ולעומד בראשה הקב"ה לעג להם והוציא אותם על הפנים בטח כאשר מדובר על סגירת העיר הגדולה על כל המשתמע מכך.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/1/2015 14:53 |
|
| |
בעוד אצלנו נהנים משמיים צלולים ושמש מתוקה נראה כאילו הסופה מהחוף המזרחי בארה"ב עשתה Moving ונחתה בבריטניה משום שהחבר'ה שם חוטפים כהוגן. אין צורך, אל תרחמו עליהם, הם רגילים לכך.

|
|
|
|
| נשלח ב-7/5/2015 11:16 |
|
| |
הרב הבטיח שלשום "צונאמי בימים הקרובים" מניסיון העבר למדתי שהרב לא עושה הבחנה בין צונאמי קלאסי של גלי הים לשיטפון הבא מחמת סופה. יתכן מאוד והרב התכוון להוריקן המתקרב לפיליפינים

|
|
|
|
|