בית פורומים אחרית הימים כאן ועכשיו

עונת הסופות וההוריקנים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-29/8/2011 07:55 לינק ישיר 

טוב אולי זה לא המקום אבל קיבלתי הסבר לשאלותי בפרטי, שהבהיר לי בהיגיון פשוט את הסיבה למצב ...

:

רציתי קצת לסביר לך את הנקודה שלא הבנת "הרי בשמים יודעים".

הקב"ה מנהל את העולם על פי מידותיו , ולא על פי ידיעתו ועל כן יש בחירה. וזה ענין הצמצום המבואר באר"י.

ולכן גם אם בשמים יודעים שלא יחזרו בתשובה או שלא יעלו , אבל היות ועל פי מידת הרחמים יש לנסות לכן בשמים עושים את כל הפעולות שיש לעשות כך שגם מידת הרחמים תסכים לדין.

אני מקוה שתבין .

הדברים לא מסובכים צריך רק לנסות ולבדוק איך פועל כל מידה.

כמובן שכדי להבין זאת צריך לדעת שמידת הרחמים קשורה לאמת וענוה ולכן רק מי שמכיר את האמת ועניו יכול להבין כמה רחוק יכולה להגיע מידת הרחמים , ולכן גם אם הגאולה תגיע בדין בסופו של דבר זה יקרא ברחמים בגלל כל אזהרותיו של הבורא יתברך , וכך נוכל להבין איך הגאולה תגיע ברחמים גם אם יהיה דין קשה לכאורה בסוף . כי היות והדין הגיע רק לאחר שמידת הרחמים פעלה בכל תוקף.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/8/2011 08:12 לינק ישיר 

אדם..
בבקשה ממך, השתדל לא לקחת את האשכול למחוזות שאפילו הוריקנים לא מגיעים אליהם.
בוא נעשה טובה לעצמנו ולכל המבקרים המסכנים שנקלעים לפה שלא באשמתם ולא נכביד עליהם
עם ההתלהמויות המיותרות האלה אלא אדרבה נקל עליהם לשרוד את הפורום הממילא הזוי הזה.

אז אנא, נקח ת'דברים לתשומת ליבנו להבא.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/8/2011 09:43 לינק ישיר 

אין בעיה , צודק 100%

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/8/2011 14:32 לינק ישיר 

adamdror

"לדעתי קיבוץ גליות כבר ניסתיים"

מתי בדיוק החל ? בזמן עליית תלמידי הבעש"ט ואו תלמידי הגר"א ? או אולי בעת עליית החלוצים ? או בעת שהערב רב העלה והחריב והשמיד רוחנית את גולת תימן מרוקו ויהדות המזרח ?!?

האם פספסנו משהוא ? משיח כבר פה ? יש כבר בית המקדש ? שאתה חושב שקיבוץ גלויות כבר הסתיים ? ( הוא עוד לא התחיל בכלל ! ) ( עיין רמב"ם הלכות מלכים )

מה המסר של 7 יהודים הרוגים הי"ד בארה"ק רק שבוע העבר ? מה יודעים בשמים ומה לא מי יצא בארון מאיפה ומי לא , היית שם ? יש לך קו ישיר להקב"ה ?!? (

עיין בחסד לאברהם ( סב החיד"א ) מי לא יצא בארון בארץ ישראל בעת ביאת הגואל... ( 6000 נפש !) מה אתה יודע חשבונות שמים.. ( אה זה בכלל בגלל הפאות , הטלפ. הלא כשרים ובגלל הרכבת הקלה הלא מהדרין וכל השטויות שעסוקים בה בארץ...)

המייחל נאמן ( לשיטתו ) לפסוקי התנך לנבואות נביאי ישראל , נו , ( הגם שלפעמים דעותי חלוקים אם דעותיו אבל הוא לא נסחף לזילות כזו )

אבל מדבריך נשמע שכל יהדות הגולה שתלך לעזאזל ( הקדים אותך בזמן השואה בן גורגור שר"י ) בגלל "החטא" שלהם להאמין בביאת גואל צדק וקיבוץ גליות בדרך ניסית ולא בדרך הטבע ועל מגיע להם עונש כליה רח"ל ?

בכלל בימים האחרונים נשמע נימה כאן בפורום ש"אינשללא ובעזה"י יהדות אמריקה תקבל "מכות" ושיבינו את הרמז וכו'

מגעיל ! זה מזכיר לי את הנטורי קרתא ששמחים אם הקב"ה הנחית " מכה " ל"ציונים"

המייחל ידידי! לדעתי קצת נסחפתם פה בפורום בדיון על יהדות הגולה

הלוואי הוריקאנים נוהגים כך לגדול לממדים אלו וכשז פוגע באיזור שמאוכלס במאות אלפי יהודים ורק 2 הרוגים זה רחמים וחסדים ונס ממש ! ( ואם להיות ציני : " הוריקן בגודל אירופה מכה 65 מיליון איש ורק 15 הרוגים ? נס ! ה ' אוהב את אמריקה ! גוד בלעס אמריקה....)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/8/2011 14:55 לינק ישיר 

גריידי ידידי..

על מה אבכה על הראשונות או על האחרונות..
בחינם יצא קצפך עליי. אם היית שם לב היית רואה שלא התייחסתי לדבריו של אדם באשר
דבריו יוצאים מבטנו ולא משכלו, שטרם זכה לספוג שנים של עמל תורה וקנייניה.
חבל שהתרגשת ממנו יותר מדי, יכולת להמשיך להתעלם כפי שבעצם עשית עד עכשיו.

הבן דבר אחד ידידי,
בעיקרון יהודי חו"ל הם לא מסוג האנשים שאמהר להיכנס איתם לוויכוחים כאלה ואחרים, יודע למה?
משום שאני מזהה אצל אחוז גדול מהם (לפחות אצל אלה שפגשתי) עייות מחשבתי מסויים.
תקרא לזה טומאה תקרא לזה טמטום הלב או כל דבר אחר..לא יודע מה, העיקר שאני לא רואה
אצלם פתיחות ויושר כאלה שאצל אחינו שבארץ יותר קל למצוא. אני עם אנשים כאלה לא אכנס לוויכוח
לנסות להוכיח להם למה הם טועים בל יום שהם נשארים בגולה ולא עושים כל שביכולתם לעלות ארצה.

הכביכול שמחה לאיד שנראתה בהודעותיי אינה על פגיעה בחיי היהודים הכשרים ששם כי אם על כך שבורא עולם
סוף סוף לוקח אותם לטיפולו האישי מתוך רצון לעורר אותם להבין שהגלות נגמרת ועליהם לעשות עלייה כמה שיותר מהר
ולא להתמהמה אפילו יום אחד סתם משום שהנזקים וההפסדים שנגרמים לעם ישראל ולשכינה הק' על כל יום גלות
שעובר הם קשים ונוראים! והקטע הוא שהיהודים הסתומים שלא באמת יודעים תורה אמיתית מהי לא מודעים לזה
ותחת זאת מתעסקים בשטויות והבלים! מי לוקח אחריות על ההפקרות הזאת?! הרבנים הדפוקים שבגולה?!
אלה לא רבנים אמיתיים שאכפת להם מעם ישראל שאכפת להם מצער השכינה הק' וחסרון בית המקדש!

ותאמין לי שיש להאריך בכל זה הרבה הרבה אך אני לא באמת רואה שיש בשביל מה לעשות זאת.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/8/2011 15:41 לינק ישיר 

המייחל ידידי

לא קצפתי עליך כלל וכלל אלא ובעיקר על החברים היקרים האחרים.

בורא עולם ב"ה התחיל את ה"טיפול" לפני קרוב לאלפיים שנה באת החורבן וה"טמטום" של רבני חו"ל ( אני מניח שאתה מכיר כאו"א ודברת אם כולם ) אני אישית כמה פעמים רבי דוד אביחצירא אמר וברך אותי " בזכות הקדוש רבנו יואל " וגם אמר לי שספרו הקדוש ( ויואל משה ) לא יורד משולחנו וגם היה תדיר על שולחן אביו זי"ע וסבו זי"ע
גם דברתי איתו ספציפית על שני צדיקים בחו"ל ואמר לי על שתיהם  " הם קודש קדשים מחזיקים את העולם " שניהם תלמידי הרבי מסאטמר זי"ע שניהם יהודים שכל רז לא אניס להם ומלבד עבודת הבורא במסי"נ ( האחד בסיביר והשני באושויץ ) אין להם בעולמם כלום , שניהם בעלי רוה"ק גלוים ופועלי ישועות שכל מחשבתם איך ומה אפשר לעזור ליהודי וליהודים , ולאלו אתה קורא רבנים מטומטמים ? אתמה עליך ידידי ! תמיה חזקה לא מתאים לך

כך לדוגמה את הגאון הישיש הרב קופלמן זי"ע שזה עתה הסתלק לחיי עד ( ב"ה זכיתי בשנותיו האחרונות להיות קרוב לאור תורתו וקדושתו ) גם הוא היה " קנאי " נלהב ( מה גם שזה לא עשה אצלו עסק כלל ולא דיבר מזה השכם והערב כמו אותם צעקנים אבל דעתו הייתה ברורה לכול )

הלזה תקרא מטומטמים ?

הלא מרן מסאטמר זי"ע סבר בדיוק הפוך , שכל רגע שמדינת הערב רב קיימת זה מאריך הגלות וצער השכינה וכמה בכה אותו צדיק על זה שיהודים " עולים " לשם ובזה מעכבים את הגאולה וגורמים צער לשכינה הקדושה

סובר אחרת ? נו פרובלם !היו הרבה גדולי עולם שחלקו עליו אבל סתם להשמיץ דפוקים מטומטמים וחסל...? אלו ואלו דברי אקים חיים אבל לבוא ולהכליל את כל צדיקי הגולה ( יש דבר כזה ! ) ולקרא להם דפוקים  ?!?

רבני אירופה אני קצת מכיר קך לדוגמה:

הרב ווייל מעקס לע בען ( פניו מאירים כפשוטו )
הרב שמואל בנימין קרויס מלונדון עובד ה מופלא מנעוריו
הרב קמיונקא מלונדון צדיק קמאי
הרב הלפרן מלונדון ( כבר היה פוסק לפני השואה מזקני בעלי ההוראה )
הרב הלברשטאם מאנטורפן
הרבי מפשעווארסק אנטווערפן ( קדוש מרחם )
הרב גורביץ מגייטסהד
הרב שמרלר והרב ברייש מציריך ,
הרב הקדוש מטאהש ( צדיק הדור )
 ועוד ועוד ולהבחל"ח הרביים רבי יאנקל'א ורבי איצקל הרב קופלמן זכר כולם לברכה

דפוקים אשר אינם יודעים תורה מה היא ? חלקם מסר את נפשם על קוץ של יוד של הלכה בזמנים נוראים בסיביר ובמחנות השמדה והיו מוכנים למסור נפש על לימוד תורה ועבודת ה' הם דפוקים ומטומטמים למה ?

ממך באמת לא ציפיתי ! אתה היחיד בפורום שבדרך כלל מחושב וכותב מחושב , ולא נגרר לפולמוסים מיותרים וגם לא נותן להם להתפתח בפורום הזה , וחן וחן לך על זה , אבל כמו שכתבתי לעיל לדעתי קצת נסחפת.

אבל בוא נעזוב את השטויות האלו ונעבור לתכלית : יש כבר איזה גב' חדשה בדרך ? משהוא בסדר גודל הרבנית קטר(וג)ינה ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/8/2011 16:30 לינק ישיר 

הוא לא מדבר על רבנים קדם הקמת מדינת ישראל , אלא אחריה , פשוט מאוד ידידי ,

ואין ספק שלמד אותי מצויין המייחל ויודע מתוך מה אני פועל , וכן לצערי אני ריק מתורה. אבל יודע שהוא נימצא אצלי בבטן ומשלים לי את החסר.

ברגע שניתן ליהודי להתגורר בארץ ישראל , אומר הדבר שזהו רצון האל , ... אלא אם תסלח לי על הבורות , אבל אולי אתה מנהל שיחות נפש עם בורא עולם כל יום , כלומר הוא גם עונה לך בקול ורעם , וצועק ואומר לך גרד , על תעיז להגיע לארץ ישראל היא נועדה אך ורק לערב רב , מצאתי פתרון איך לרכז אותם ואז לגמור אותם במכה ואז העלה אותכם הקדושים מה ביג אפל לשלוט בעולם ... בדיחה !

אתה יודע , זה מצחיק אותי להגיד ערב רב .. הרי גר , יכול להיות יהודי נכון ????  אז מה ההבדל לעזעזל אני לא מבין ,

זה כמו רכב ונהג ,,, פשוט מחליפים נהג זה הכל , אתה מבין אותי....

אז ככה , כל עוד לפי טענתך הרבנים שאתה טוען עליהם קדושים ... אני אומר הם ערב רב ... מה דעתך על זה ידידי ?

פשוט מתוך כל 10 יהודים בח'ול , כמה מהם סופם להתבולל ??

מתוך כל 10 יהודים מתבוללים בארץ, כמה מהם סופם לחזור בתשובה ??

ואת זה אני מבין רק עם הבטן , אפילו בלי השכל הגדול ...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/8/2011 16:53 לינק ישיר 

כל הרבנים שהזכרתי חיים אתנו היום או נפטרו ב30 השנים האחרונות

רוצה להגיד על רבנים ערב רב, בכבוד !

ההבדל שאצלי הערב רב הם יהודים רחוקים משמירת מצות , ראשי השלטון , אשר כל מגמתם היא לבולל ולהחטיא את ישראל בארץ ישראל , ואצלך רבנים אשר עובדים את ה יום וליל , הם ערב רב!

מצא את ההבדלים.....

חזרה בתשובה: כמה סופם לחזור ? מה ? יש עוד חילונים בארץ ? לפי אמנון יצחק לבד לפי חשבון של לפני 10 שנים צריך להיות כיום לפחות 100 מיליון בעלי תשובה , + 10מיליון כל שנה...

רצון האל : ברגע שהחמס יכול לטבוח ביהודים אומר הדבר שזה רצון האל ( מהבטן כמובן בלי שכל...)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/8/2011 18:14 לינק ישיר 

מצחיק שאתה מדבר על החמאס , משמע אין השגחה אישית על פי תורתך רק כללית אני מבין

גם אני רואה את הערב רב כיהודים רחוקים ממצוות ... אבל מה ערך המצוות גם אותם אני בודק ..

ידידי החשבון הוא פשוט , לחיות או לחדול אין בכך כל עניין הרי אנחנו נצחיים , מה זה משנה אם כרגע אני חי או מת פיזית

אבל השמדת דורות על גבי דורות רק מתוך נוחות כלכלית ועוד להעיז ולתרץ זאת כמצוות השם !!!!!!!!

היכן הישמע הדבר ??? בארהב כמובן ...

מה הסכויים של יהודי בישראל להתחתן עם גוייה לעומת הסכויים של אמריקאי להתחתן עם גוייה ...

על מה זכו בני ישראל לצאת ממצרים ??????????

שמע , אומנם אנני יכול לכוון אותך לעמוד בספר מסויים להראות את בקיאותי ... אבל באמת צריך ממש להיות פחדן ונטול כל רוחניות לראות הדברים כפי שהם רואים את הדברים !!!

כנראה להיות רב בקהילה מבוססת כלכלית חזק ובוכה חזק - הופך אותך לקדוש בארהב ואירופה בימינו.

חיים או מתים , לא עזרו לנו בחייהם בטוח לא במותם !

אם הייתי צריך לבחון את רצון האל על פי פעולת עמינו הייתי מזמן בודאיסטי - תריך לדעת מתי להפסיק לעשות קל וחומר , במיוחד שמדובר רק בחומר !

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/8/2011 19:48 לינק ישיר 

adam

תגיד לי באמת אתם באמת חושבים שכל הקהילות בחול עשירות? הכסף ושוקולד גודל אצלנו על העצים?

אותם מתבוללים ממלא לא יבואו לשמוע לרב זה או אחר לפני חתונתם אם גוי, אז מה השטויות האלו ,

בקהילות הדתיות בחול אחוז הנשואים אם גוים נמוך יותר מבנות ישראל ההולכות אם ערבים! על מה ומי אתה מדבר ?!?
רוצה את הרפורמים והמתבוללים בארץ ?

השמדת דורות? איפה השמידו רוחנית יהדות שלמה ? ועוד בשם ישראל ? באירופה? בארה"ב ? בארץ !

אם העליה הרוסית , גדולים מאוד ! כמה אחוז מהם יהודים? מה הסיכוי להתחתן אם ממזר בארץ? אחרי 60 שנות חופה וקידושין למאות אלפים שלא חשבו לרגע לחיות בקדושה?

לקדוש באירופה נהיום אם עובדים את ה' לומדים ומתפללים ועובדים את ה' כפי שצריך !
אצלך מי שעולה לארץ קדוש , מי שלא  ...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/8/2011 21:08 לינק ישיר 

חברה, בשביל מה ויכוחים???

הסופה ה ח ד ש ה בשם קטייה בדרך לחופי ארה"ב!!

חדשות מרנינות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/8/2011 21:27 לינק ישיר 

gerade

ברור שלא כולם , זה אף פעם לא כולם !!!

שמע , אני מבין שאתה חיי  בחול איי שם ומשם את בעצם שואף את רוח ההיתגוננות , כיוון שאין ישראלי אחד שיחשוב כך

וגם אם היית ישראלי , אין ספק שנידבקת באותה מחלה ..

לא סתם הוכיח משה רבינו את בני ישראל לפני כניסתם לישראל , להשמיד ולהרוג את כל הגויים בחיים בארץ לשם שלא יתבוללו וילמדו את דרכם ... כך שאם לא היום אז מחר אם לא מחר אז מחרתיים ...

וצודק הלוואי10 מה הטעם בלהתווכח , הרי בקרוב הכל יגמר גם כך ...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/8/2011 21:58 לינק ישיר 

יש הרבה גויים בארץ ערבים, אתיופים, רוסים, מהגרים מאפריקה, פיליפיניות. הערב רב גם בארץ מועדים להתבולל עם גויים, גם עם כאלה שהם בכשרות הרבנות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/8/2011 23:09 לינק ישיר 

מקום מושבו של ידידנו גריידי הוא בעיר הקודש לונדון.. עירו של הצדיק הנודע רבן של כל בני הגולה
המלוב"ן מיסטר שרלוק הולמס זכותו תגן עליו.

אכן כן, עושה רושם שסופה נוספת מתפתחת לה אי שם בלב האטלנטי ותעשה מתישהו את דרכה לכיוון ארה"ב.
עדיין מוקדם כמובן לרקוד על הגגות אבל נמשיך לעקוב בע"ה.

וכמו שאמרתם, באמת אין טעם בוויכוחים, אפח'ד לא ישנה אפח'ד וחוץ מטעם מר בפה לא יישאר מזה כלום. חבל.
נמשיך הלאה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/8/2011 23:15 לינק ישיר 

נכון ראובני !!! אז אפשר להפסיק ללמוד תורה , וגם מה משה רבינו מבין ביננו הוא לא חי בתקופה שלנו .. הוא מתקופת האבן..

גם בעיקרון אם זה מתרחש אז בטח זה רצון האל !!

אחרי הכל משיח יגיע על מרצדס קבריולט לבנה , אם בכלל יש דבר כזה משיח...

מה הטעם בכלל לחשוב על ארץ ישראל , אני אמתין לי בסבבה עד שאבא יחליט לעשות לי איזה נס אחרי הכל אני קדוש !

שיארגן לי טיסה FIRST CLASS !!! ואיזה איזה KILL'EM ALL עך הגויים והערב רב בארץ..

ואז אם יש משיח והוא בכלל מבין משהו , אולי אם יתאפשר לי ואני לא יהיה עסוק ב BUSINESS המשפחתי אקפוץ פעם בחודש לאיזה שיעור בערב אצלו , רק אם הוא מעניין ובתנאי שאליהו הנביא יזמין אותי אישית...

מה ההבדל בין הציניות שלי לשלכם

תוקן על ידי adamdror ב- 29/08/2011 23:19:21

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > אחרית הימים כאן ועכשיו > עונת הסופות וההוריקנים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 ... 11 12 13 לדף הבא סך הכל 13 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.