היום בבוקר נפל לי האסימון. וכשקלטתי את הדברים התחלתי לרקוד מרוב שמחה, אז למה לא לשמח אותכם...
כשגב' איירין הכתה בחופי ארה"ב כולנו עקבנו בדריכות וחיכינו שגם הניו יורקים - הלב של ארה"ב, ירגישו את נחת זרועו של הסופה – הקב"ה.
משום מה כשההוריקן התקרב לכיון ניו יורק הוא התחיל להחלש עוד ועוד עד שכשהגיע לניו יורק כבר הוגדרה הסערה כ'סופת טרופית'.
ואני ועוד לא מצאנו מרגוע לנפשינו, מדוע, אם כבר אז כבר...
לבסוף הבנתי.
חורבן ניו יורק יגיע לא מסופת הוריקן, ולא נעליים, היא תושמד בפצצת אטום. כמאמר הזוהר הק' וההוא יומא (ממש) יתער בקרתא דרומי רבתא חד שלהובא דאשא.
נותנים לניו יורקים עוד טיפה שלווה, עוד קצת להנות מ'החיים הטובים' כדי שהבומבה אחריו יהיה כואב, וכואב מאד.
על דרך מה שהמלבי"ם מפרש את הפסוק בירמיהו כִּי תַגְבִּיהַ כַּנֶּשֶׁר קִנֶּךָ מִשָּׁם אוֹרִידְךָ נְאֻם יְהוָה ומפרש ע"ז המלבי"ם "כי תגביה כנשר קנך" מה שבאחרית הימים תגביה קנך כנשר זה יהיה כדי "שמשם אורידך נאום ה'", שאם אשליך אותך ממקום נמוך אין הנפילה גדולה כ"כ, לכן אגביה אותך על במתי עב כדי שאשליך אותך מאגרא רמא לבירא עמקתא, שתגדל מפלתך יותר, ואז בימי המשיח שאוריד אותך.
במילה אחת. ככל שהאמריקים יותר נהנים עכשיו, זה סימן לזבטה שיחטפו..!
נו, לא שווה לקחת ריקוד...
בדרך אגב, הסופה החדש בשם קטיה שבדרך לארה"ב אמורה להגיע ביום א' ב', וכבר מוגדרת דרגה 3, ולא לשכוח בינתיים את המליונים ששרוים עוד בחושך בלי חשמל מהסופה הקודמת. לזה אני קורא 'ימות המשיח'!
תוקן על ידי הלוואי10 ב- 01/09/2011 11:15:46
תוקן על ידי הלוואי10 ב- 01/09/2011 11:17:18