בית פורומים עצור כאן חושבים

אלוקים על דוכן הנאשמים - בבית המשפט במחנה אושוויץ

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-6/6/2010 02:26 לינק ישיר 

לבעל. זה טוב כדי שנתעורר עכשיו. אף פעם לא מאוחר.
חוץ מזה, ישנם הרבה שכבר התעוררו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/6/2010 13:30 לינק ישיר 

ארתחששתא כתב:
יש אדם שמשאיל לחבירו כלי, ועוד לפני שהוא נהנה ממנו בא בעל הכלי ומבקש אותו בחזרה, כאן לא יודה לו השואל, כי הוא לא נהנה
 .

זה דוגמא טובה ולכן ילד לא צריך להודות, כי לא עשה כלום עם החיים שלו,

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/6/2010 15:43 לינק ישיר 

מקס אתה טועה, אנחנו תמיד טועים לחשוב שעשיה בחיים הינה עבודה קריירה וכו', למה צריך קריירה כדי שיהיו לך חיים טובים מאושרים ומעושרים? לילד יש את החיים הטובים ביותר, בלי דאגות.
האם ילד לא צריך להודות על כך שיש לו אבא ואמא בריאים, ועל הסוכריה שקיבל? ועל כך שהוא בריא ושלם?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/6/2010 16:15 לינק ישיר 

משנה מסכת אבות פרק ד

שעל כרחך אתה נוצר ועל כרחך אתה נולד ועל כרחך אתה חי ועל כרחך אתה מת

אם הכל על כרחך. למה צריכים להודות?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/6/2010 16:16 לינק ישיר 

ארתחששתא

לא, הילד אמור לבעט בהוריו, ללעוג להם ולגדף אותם, לשקוע באהבה עצמית ובשנאת המיטיבים לו, כפי שהחרדים עושים למדינה וכפי שאתה עושה באשכול הסמוך.

תוקן על ידי מקסוול ב- 06/06/2010 16:16:36

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/6/2010 16:21 לינק ישיר 

ארתחששתא כתב:
מקס אתה טועה, אנחנו תמיד טועים לחשוב שעשיה בחיים הינה עבודה קריירה וכו', למה צריך קריירה כדי שיהיו לך חיים טובים מאושרים ומעושרים? לילד יש את החיים הטובים ביותר, בלי דאגות.
האם ילד לא צריך להודות על כך שיש לו אבא ואמא בריאים, ועל הסוכריה שקיבל? ועל כך שהוא בריא ושלם?

שאלת אותו לפני שנולד האם רוצה הוא להיוולד ??? הרי נולד בעל כרחו אז אייך אתה רוצה שהוא יודה על כך ?
רק מה התשובה: נכון שנולד על כרחו, אבל יכול הוא להשיג לעצמו חיי נצח בזה שיקים משפחה לדורי דורות שהוא והם ידאגו לעולם יותר טוב לכולנו,
ולכן יש טעם בצדק האלוקית שהוא ברא את האדם בעל כרחו, כלומר האדם יכול לבנות עולמות לעצמו מתוך בחירתו,
אבל ברגע שאלוקים לא נתן לילד אפשרות לעשות מחייו משהו מועיל ? אז מה הטעם שהוליד אותו בכלל,
ואתה רוצה עוד שהוא יודה לאלוקים על זה ???

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/6/2010 17:53 לינק ישיר 

ירוחםשמ כתב:
משנה מסכת אבות פרק ד שעל כרחך אתה נוצר ועל כרחך אתה נולד ועל כרחך אתה חי ועל כרחך אתה מת
אם הכל על כרחך. למה צריכים להודות?

האם לדעתך לא צריך האדם להודות על החיים שניתנו לו? האם אתה מרגיש שנולדת על כרחך? יש לך נטיות התאבדות?
המשנה הזאת מתפרשת, שהנשמה האלוהית אינה רוצה לרדת לגופו של האדם, בעיקר כשאתה רואה מקרוב איך היא נראית..
רוב בני האדם אינם מתאבדים, אז כנראה שטוב להם. והנשמה? מסכנה. לא נותנים לה מזון.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/6/2010 18:01 לינק ישיר 

מקסוול כתב:
לא, הילד אמור לבעט בהוריו, ללעוג להם ולגדף אותם, לשקוע באהבה עצמית ובשנאת המיטיבים לו, כפי שהחרדים עושים למדינה וכפי שאתה עושה באשכול הסמוך.

משום מה אצל החרדים בועטים הילדים פחות בהוריהם.......
בקשר למדינה, אתה חוצפן, אני לא רוצה שיקחו ממני מיסים ולא שיטיבו איתי, הלוואי ויפרוץ כאן יום אחד מרד מיסים חרדי,
את המיסים אני יביא ישר לישיבות. אני רוצה שהמדינה תחזיר לי 100.000 דולר מיסים שלקחו לי על הדירה שלי (16% מתוך 550.000$) לא כולל מיסים נוספים על הדירה, אני לא חושב שכל החיים המדינה תחזיר לי את זה בתקציבים הקמצניים והזעירים של 700 ש"ח לחודש לאברך כולל.
אני מחתן את 8 ילדי (משפחה חרדית ממוצעת) אני קונה דירות לילדי ואז שוב משלם מיסים. עוד חצי מליון דולר, שום מספר פה לא מנופח!
אני משלם מידי חודש כ 1500 ש"ח מע"מ. תפסיקו כבר פרזיטים לחיות על חשבוני, לא רוצה לפרנס אתכם. תמצאו לכם עבודה...
אז מה כתבת? "בשנאת המיטיבים לו"? או שמא בשנאת המדינה הפרזיטית שסוחבת כספים אדירים!! מהחרדים בכל מידי דרכים וממשיכה לצעוק הב הב, אתה לא נותן כלום.

תוקן על ידי ארתחששתא ב- 06/06/2010 18:02:01

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/6/2010 18:05 לינק ישיר 

אתה מתחיל להישמע כמו פארודיה של עצמך...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/6/2010 19:13 לינק ישיר 

ארתחששתא כתב:

משום מה אצל החרדים בועטים הילדים פחות בהוריהם.......
בקשר למדינה, אתה חוצפן, אני לא רוצה שיקחו ממני מיסים ולא שיטיבו איתי, הלוואי ויפרוץ כאן יום אחד מרד מיסים חרדי,
את המיסים אני יביא ישר לישיבות. אני רוצה שהמדינה תחזיר לי 100.000 דולר מיסים שלקחו לי על הדירה שלי (16% מתוך 550.000$) לא כולל מיסים נוספים על הדירה, אני לא חושב שכל החיים המדינה תחזיר לי את זה בתקציבים הקמצניים והזעירים של 700 ש"ח לחודש לאברך כולל.
אני מחתן את 8 ילדי (משפחה חרדית ממוצעת) אני קונה דירות לילדי ואז שוב משלם מיסים. עוד חצי מליון דולר, שום מספר פה לא מנופח!
אני משלם מידי חודש כ 1500 ש"ח מע"מ. תפסיקו כבר פרזיטים לחיות על חשבוני, לא רוצה לפרנס אתכם. תמצאו לכם עבודה...
אז מה כתבת? "בשנאת המיטיבים לו"? או שמא בשנאת המדינה הפרזיטית שסוחבת כספים אדירים!! מהחרדים בכל מידי דרכים וממשיכה לצעוק הב הב, אתה לא נותן כלום. 

כל אדם משלם מיסים כמוך ויותר ממך (גם לא חרדים קונים דירות ומשלמים מע"מ).
תקציב המדינה כולל שירותים והטבות ישירות לאזרחים, שירותים עקיפים ו"תשלומים מתכלים" (הוצאות ביטחון, משטרה, תשלומי חובות ועוד), אם לא-חרדי מרוויח בממוצע יותר מחרדי (מה שנכון) ולכן משלם יותר מיסים (ובשיטת מיסוי פרוגרסיבית הרבה יותר) אזי הוא מתקצב אותך ולא להיפך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/6/2010 19:14 לינק ישיר 

"מאן דאכיל דלאו דיליה בהית לאסתכולי באפיה ". מה אפשר לומר על מי שלא רק שאין לו בושה אלא שבבורותו וחוצפתו הוא הופך את היוצרות לא רק שהוא בועט במלא עוזו בנותני לחמו , שמייצרים את כל התשתיות שמאפשרים לו חיים  , מספקים לו ביטחון מרעב וממחלות ללא שום התניה  , שומרים עליו תוך חירוף נפש ומחזירים לו בכל עת רק טובה תחת רעה, אלא הוא מעיז לטעון שהוא הקבצן מפרנס את כולם ? האם לא על זה בכה הנביא , "מצח אישה זונה וכו'" ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/6/2010 19:42 לינק ישיר 

מטפחתספרים כתב:

כל אדם משלם מיסים כמוך ויותר ממך (גם לא חרדים קונים דירות ומשלמים מע"מ).

טעות בידך, בעוד חילוני קונה דירה אחת, קונה כל חרדי 8 דירות לילדיו
חרדי מוציא על צריכה יומיומית הרבה יותר מחילוני שחי עם אשתו ילד וכלב. כוח הקניה החרדי ידוע ולא לחינם.
42 אחוזים מהחרדים עובדים לעומת 60 אחוזים מהחילונים, יחי ההבדל הגדול

Kolmogorov עניתי תשובה מפורטת כיצד המדינה חיה על חשבונו של החרדי ותורמת לו פחות מכפי גודלו באוכלוסיה,
ציטוטים לא יעזרו לך, תתמודד עם שאלות

תוקן על ידי ארתחששתא ב- 06/06/2010 19:46:44

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/6/2010 20:54 לינק ישיר 

ארתחששתא

ה"תשובה המפורטת" שלך מלאה שגיאות עובדתיות יחד עם טעויות גסות בכלכה כמו בחשבון, ניכר מדבריך שאין לך את מינימום ההבנה בחשבונאות או בכלכלה שאמור להיות לתלמיד  ממוצע בכיתה ו' . במצב עניינים זה עדיף לנסות  להסביר לכלב את מכניקת הקוואנטים מאשר להתווכח איתך. בשבילך אני מקווה שעוד לא עברת את גיל 15.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/6/2010 23:50 לינק ישיר 

אני כבר רגיל לקבל ככה תשובות סתומות ומשמיצות ללא פירוט,
לפעמים זה כי נסתתמו טענות המשמיצן
ולפעמים פשוט הוא רואה שטרפו אינו נענה לו, ואינו נכנע.
כתבתי ששילמתי מכיסי קרוב לחצי מליון דולר מיסים למדינה ושחילוני ממוצע אינו עושה את זה, כי הוא לא מחתן 8 ילדים. כמה טיפש כבר צריך להיות כדי לא לדעת לכתוב דברים כאלו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/6/2010 23:54 לינק ישיר 

מאיפה יש לך חצי מיליון דולר? זה סכום שאני לא מצפה לראות כל חיי.

שדדת בנק? או שאתה השנורר שמסתובב ברחובות השכונה שלי בשעות הלילה ופושט יד בשביל הכנוסס כלה?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > עצור כאן חושבים > אלוקים על דוכן הנאשמים - בבית המשפט במחנה אושוויץ
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.