|
|
| נשלח ב-10/7/2010 21:30 |
|
| |
את תדברי איתו בחלום אבל לאחר שתתעוררי יתברר לך שזה היה רק כפיל... החלום שלי.... להרוג ערבי ושלא יקרא לי כלום..
|
|
| נשלח ב-10/7/2010 23:45 |
|
| |
אומנם לך לא יקרא אבל הנקמה תיהיה במשפחה החלום שלי להיות שר בממשלה!
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2010 10:53 |
|
| |
חחח תמשיכי לחלום כי אם יבדקו את התגובות שלך כאן אפילו גננת לא תהיי....  החלום שלי שיהיה לי מטוס פרטי משלי עם תנאים מעוליייייים!!!! כמובן שתוזמנו לטיסת בכורה חינם...
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2010 12:26 |
|
| |
חחח נפתלי לא יפה לשחד אותנו, יהיה לך אבל כאשר תעשי את הטיסה הבכורה יהיו תקלות במנועים, ולכן אני מוותרת עליה חחח... והחלום שלי..יכולת לשנות ולהשפיע על אנשים
|
|
| נשלח ב-11/7/2010 14:28 |
|
| |
חלום של הרבה אנשים רק שלא כולם מצליחים בו.... אם תתאמצי אולי תצליחי... אולי, לא בטוח.... החלום שלי להיות חופשיה לעצמי ולעשות מה שבא לי מתי שבא לי (כמובן שזה לא לטובתי אבל זה עדיין חלום)
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2010 18:08 |
|
| |
החלום שלך התגשם אבל יצא לך מזה רק רע ואת יודעת את זה... החלום שלי לשנות בעצמי כמה תכונות..
|
|
| נשלח ב-11/7/2010 21:05 |
|
| |
אני לא יכולה לכתוב שזה יתגשם אין מצב! ססססססתתתתתתתתתםםםםםםםםם תצליחי אבל את הדבר החשוב ביותר לא תשני. החלום שלי הוא לקבל יאכטה
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2010 08:13 |
|
| |
את תקבלי אבל יהיו לך עליה כל כך הרבה הוצאות שתוך שבוע הבנק יעקל אותה... החלום שלי להוצי כבר רישיון נהיגה וגם רישיון טייס.
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2010 09:55 |
|
| |
אומנם תוציאי אבל יהיה לך פחד ולא תוכלי לעלות לא על מטוס ולא על מכונית החלום שלי הוא לטפס על הר
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2010 13:07 |
|
| |
את תגיעי לתחתית ההר וברגע שתשימי את נעלך על הקצה הוא יתחיל לזרוק לבה וגושי בזלת החלום שלי זה לשלוח טיל על אירן
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2010 14:44 |
|
| |
את תשלחי אבל זה יפגע במרחב פתוח-- איך שאומרים..... החלום שלי שיהיה השכלה בלי לקום כל בוקר ללימודים!!
|
|
| נשלח ב-12/7/2010 22:55 |
|
| |
יתגשם......יהיה לך השכלה אבל תצטרכי לקום מוקדם לעבודה ברפת....... החלום שלי לשיר לפני קהל ע-נ-ק!
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2010 23:19 |
|
| |
תשירי, אבל כל הקהל יברח רק כשהוא יראה אותך! אם כבר, אז- החלום שלי לחזור ללמוד ג'אז... (למדתי 6 שנים + שנה אחת ג'אז משולב.... איזה פספוס...)
|
|
|
|
| נשלח ב-13/7/2010 02:07 |
|
| |
למה גאז דווקא?! לא נורא... תלמדי אבל לא יהיה לך זמן להשקיע ותעזבי את זה שוב! החלום: להיות מנתחת
|
|
|
|
| נשלח ב-13/7/2010 08:27 |
|
| |
את תלמדי מנתחת תשקיעי בזה שנים ובסטאז' שלך תעשי את טעות חייך שתוביל אותך למשפטים לכל החיים... החלום שלי.... לכתוב ספר כזה מרתק שבכל העולם ירדפו אחריו..
|
|
|