| נשלח ב-7/6/2010 00:10 |
|
| |
הייתם נפגשים עם בחורה ש"צבעה" את שערה?
קודם כל אני חדש כאן, נעים מאד..
שאלה לבחורים מבוגרים בנינו,
הייתם יוצאים עם בחורה מבוגרת בעלת צבע שחור, שהלבינה בשל גיל התבגרות (28+) וצבעה את השיער לצבע חום\שיטני שמראה כמה היא צעירה?
בשבת האחרונה נתקלתי בבחורה מבוגרת 30+ צבעה את השיער שלא הייתה לטעמי..
הצבע ממש לא התאים למראה שלה וכך יצא לא יפה.
פעם ראשונה בחיי שראיתי בחורה חרדית צבעה את השיער.
תוקן על ידי אסיק_good ב- 07/06/2010 11:57:06
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2010 00:19 |
|
| |
ה'עם' מוסב לבחור ולבחורה, או לבחורה לשיער הצבוע?
אבל סתם, לעצם העניין אאאהה אני חושבת שבחורה חרדית צריכה להיות מספיק חכמה לצבוע את שיערה שהלבין, בצבע מתאים ולא בולט.
ומכאן והלאה זה על טעם וריח ואין בזה פסול.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2010 00:50 |
|
| |
עוד לא נפגשתי עם מישהי ששערה היה נראה צבוע. אז או שלא צבעו או שצבעו יפה.. כך או כך, ממש לא מזיז לי.
אגב, לא אומרים "..שראיתי בחורה חרדית צבעה את השיער" אלא "צובעת" או "שצבעה". צֹבְעָה זו לא מילה.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2010 09:00 |
|
| |
אחת השאלות הכי לא קשורות שנתקלתי בשנים האחרונות. גם ככה הולכים עם פאה/מטפחת אחר י החתונה.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2010 09:51 |
|
| |
לטאי מה הקשר? מדברים על בחורה מבוגרת שהשיער שלה הלבין, היא לא תצבע אותו כי ביום מן
הימים היא תתחתן?? בחורה אמורה להראות טוב (מינימלית!) .
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2010 09:54 |
|
| |
בס"ד
אתה יודע איזה קשה זה להיות בחורה מתבגרת, שהשיער השופע מהנערות מלבין אט אט עם השנים?!
אז למזלך נפלת על בחורה שאכפת מה מאסטטיקה, והיא הלכה לספרית או אולי צבעה בעצמה את שער ראשה. יתכן והספרית פישלה לה או אולי היא בעצמה עשתה טעות במהלך הצביעה, ולכן הוא יצא כ"כ נוראי. זה קורה.. צבע זה דבר כ"כ קל לשינוי. בפרט שאחרי החתונה בין כה יהיה לה כיסוי ראש. אז למה לחפש?!
אתה לא יכול לצפות מאישה, שבטבע שלה הקב"ה בא אותה עם איכפתיות למראה החיצוני שלה, לא תצבע את שערה בגיל מבוגר כמו שכל בחורה נורמלית מסירה שיער..
אני לא מבינה איך בחור שגולש באינטרנט, שמראה על טיפה ליבראליות לעולם, בהלם מזה שבחורות מבוגרות צובעות את שערן. זה כ"כ טרוואלי...
מובן שהכי שפוי לצבוע את השיער לצבע הטבעי, ולא למשהו קיצוני... אבל תמיד בכל כלל יש יוצא מהכלל....
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2010 10:01 |
|
| |
| Riana כתב: |  | | לטאי מה הקשר? מדברים על בחורה מבוגרת שהשיער שלה הלבין, היא לא תצבע אותו כי ביום מן הימים היא תתחתן?? בחורה אמורה להראות טוב (מינימלית!) . |
|
ואולי הוא התכוון שלבחור זה לא אמור לשנות?
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2010 10:20 |
|
| |
| תרי_זוזי כתב: |  | לטאי מה הקשר? מדברים על בחורה מבוגרת שהשיער שלה הלבין, היא לא תצבע אותו כי ביום מן הימים היא תתחתן?? בחורה אמורה להראות טוב (מינימלית!) .
ואולי הוא התכוון שלבחור זה לא אמור לשנות? |
|
ברור, מישהו חשב אחרת?
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2010 13:36 |
|
| |
בס"ד
אם צבע השיער שלה עכשיו הוא שטני איך אתה יודע מה היה צבעה אז??????
(לפני שהלבינה)
אני לא רואה בזה שום פסול.
אז היא צבעה את השיער אז מה?
מה אתה רוצה שהיא תבוא לפגישה עם שיער לבן????
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2010 17:32 |
|
| |
אם היא צבעה את שיערה, משמע שהיא מודעת לעצמה והמראה החיצוני שלה חשוב לה במידת מה. זה שאתה לא אוהב את הצבע וחושב שזה נראה עליה מוזר, זה בעיה שלך. אם היא מרגישה עם הצבע בסדר אז שיבושם לה. אם זה לא מוצא חן בעיניך זב"ש!
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2010 19:23 |
|
| |
בדרך כלל בחורות חרדיות לא צובעות את השיער בצבע שונה מהצבע הטבעי שלהן, שיער צבוע מראה על סגנון ושייכות לסוג אחר של חרדים... נראה לי שזה הענין כאן, ולא איך יצא הצבע, ואם התפשל...
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2010 19:34 |
|
| |
בחורה חרדיתץלא אמורה לצבוע את שערה, אך אם יש לה שיער לבן מגיל צעיר אין זה נורא, במידה ובדברים אחרים היא מושלמת......
אז מה אם נשפך לה קצת דיו על הראש???(:
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2010 23:26 |
|
| |
יש איזושהיא הלכה לא לצבוע שיער? לא. כל העיניין הזה הוא שהצבע לא יהיה מודגש מידי או שונה מידי. אז היא רצתה לצבוע למשהו שונה~ אם זה דוחה אותך אתה לא חייב להמשיך, אבל מותר לה לבצוע את השיער כדי להראות יותר צעירה/לשנות קצת/להסתיר את השיער הלבן. מותר. אני לא אומרת שזה יפה~ במיוחד אם אתה אומר שהיא לא בחרה צבע שמתאים לה....
דרך צלחה.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/6/2010 23:52 |
|
| |
ואני חושבת סתם כך לצבוא את שערי ...
אז מה, הבחורים לא יצאו איתי ? אין מצב. מאיפה הם ידעו שלפני כן היה לי שחור? ועכשיו שטני?!
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2010 00:07 |
|
| |
לגופו של עניין, מה רע בלעשות גוונים בשיער? מלבד העניין שזה לא מקובל אין פסול
|
|
| נשלח ב-9/6/2010 13:24 |
|
| |
| ליטאי613 כתב: |  | | לגופו של עניין, מה רע בלעשות גוונים בשיער? מלבד העניין שזה לא מקובל אין פסול _________________
|
|
זה מושך עיניים מיותרות.
וכל דבר שמושך יוצא מגדר הצניעות.
|
|
|
|
|