בית פורומים סבבה כאן

חברי פורום סבבה הגעתי למסקנה לסלוח לכם ומעכשיו נשאר חברים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-8/6/2010 20:52 לינק ישיר 

הההה כולן טיפשות??? מה זה תנו לו לדבר חופשי שיהיה כמו המשוגע שפתח חופשי מליון אשכולות??

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/6/2010 22:03 לינק ישיר 

לדבר חופשי??? ואז את יודעת מה יהי לך פה...

"המין האנושי רוחש סלידה רבה לעבודה אינטלקטואלית, אבל גם אם אנשים מניחים שניתן לרכוש ידע בקלות, רבים מסתפקים בבורות, ובלבד שלא לטרוח אפילו מעט בכדי לרכוש אותו"

(סמיואל ג'ונסון, 1709-1784) 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/6/2010 22:14 לינק ישיר 

כל הכבוד מוצ' את לטובתי ',-]

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/6/2010 22:19 לינק ישיר 

חחח... הם פשוט כל כך דוחים שלא ניתן לשתוק לדבר הזה... (הרבה טוענים שאני קצת פימיניסטית, זה לא כזה נכון)

"המין האנושי רוחש סלידה רבה לעבודה אינטלקטואלית, אבל גם אם אנשים מניחים שניתן לרכוש ידע בקלות, רבים מסתפקים בבורות, ובלבד שלא לטרוח אפילו מעט בכדי לרכוש אותו"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/6/2010 00:00 לינק ישיר 

פימיניסטית, אינטלקטואלית, אואואואוא מבלבלים אותי המילים האלה. מה לעשות אני מאלה שמסתפקים בבורות ובלבד שלא לטרוח. (כמובן לא בהכל רק בלימוד מילים פילוסופיות) אולי תפתחי פורום להסברת מילים מורכבות. ',-)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/6/2010 07:54 לינק ישיר 

חחחח...זה לא מילים פילוסופיות, חחחח... לפחות הבנת את הפתגם, יש כאלה שאפילו את המעט הזה לא מבינים לצערנו, האנלפבתיות הולכת ומחמירה מיום ליום...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/6/2010 13:02 לינק ישיר 

משתגידי מעש'................

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/6/2010 13:56 לינק ישיר 

חחח.. יופי גם ריאנה הצטרפה לאופוזיציה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/6/2010 14:03 לינק ישיר 

אפשר כבר לבנות לנו ממשלה (אני ראש הממשלה) ',-)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/6/2010 14:03 לינק ישיר 

למהזה נראה לך אופוזיציה??? חעחעחחעעעחחחחחחח

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/6/2010 14:22 לינק ישיר 

E66 יא דפוק ;-) אי אפשר לבנות ממשלה עם אופוזוציה,  הממשלה היא הקואליציה, האופוזיציה הם המתנגדים לממשלה, אם כבר מעשהיה היא הקואליציה וראש הממשלה כי היא לבד...
אנחנו האופוזיציה כי אנחנו המתנגדים...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/6/2010 15:52 לינק ישיר 

טוב גם אני באופוזיציה 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/6/2010 15:58 לינק ישיר 

יופי, בסופו של דבר נוכל להגיש הצעת אי אמון בממשלה... ;-)
מעשייה זהירותתתתתתתת!!!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/6/2010 16:01 לינק ישיר 

אני ראש הממשלה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/6/2010 16:03 לינק ישיר 

הי אני רציתי לקחת את התפקיד הזה אחרי שנפיל אותה, טוב אני מוותרת אני שגרירת ישראל באו"ם...

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > סבבה כאן > חברי פורום סבבה הגעתי למסקנה לסלוח לכם ומעכשיו נשאר חברים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.