|
|
| נשלח ב-7/6/2010 12:41 |
|
| |
ההורים שלי לחוצים, אני לא!
זה די מעצבן, תודו, גם בלי קשר לשידוכים, שמישהו מלחיץ אתכם על משהו שאתם שאננים בו מאוד, בפרט אם זה נושא חשוב כלכך כמו בניית בית.
אני לא לחוצה, חלק חברותי הטובות ביותר עוד לא מאורסות (הרבה אומרים לי שיש לזה קשר, אולי..) אני רוצה עוד ללמוד המון, יש לי תוכניות מסודרות לשנים הקרובות, יש לי הרבה מה להספיק וממש לא בוער לי להתחתן.
לעומת זאת, הורי, כבר רוצים לראות אותי עומדת תחת החופה, כשאין מספיק הצעות, הם מתקשרים לשדכנים לברר מה קורה (כשאין מספיק, אני מתכוונת למשל, ששבוע אחרי שהורדתי בחור לא הגיעה הצעה רצינית נוספת) אם זה היה בידיים שלהם, הם היו מריצים אותי כל ערב לפגישה.. לכל חתונה שאני יוצאת אמא שלי טורחת לבדוק אם אני נראת מספיק טוב (ותאמינו לי שאני נראת מצויין, בעיניי...) כדי שאם איזשהי שדכנית תראה אותי... בקיצור הבנתם.
עכשיו את עזרתכם, הבנתכם ועצתכם אם אפשר.
תוקן על ידי פווווווווו ב- 07/06/2010 12:43:14
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2010 15:30 |
|
| |
אין אפ'חד שלא לחוץ?
ואיותר אנוכי לבדי? 
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2010 15:51 |
|
| |
ואולי פשוט לא נראה שיש כאן בעיה. את לא לחוצה - זה טוב. הורים שלך לחוצים - כך ראוי. הם קצת מנדנדים - למי לא? בקיצור, הכל כשורה, וצל"ש לאמא שלך שדואגת שיהיה רושם טוב..
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2010 16:00 |
|
| |
בעיה חמורה מאוד, מר תרי! איך מרגיעים אותם מהלחץ?
חוצמזה שביקשתי גם הזדהות, כדי לא לגלות שנותרתי היחידה הנורמלית.. (אתם הרוב, זה בסדר, אבל אני לבד??)
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2010 16:05 |
|
| |
בס"ד
להגיד לך שאני לא לחוצה???
לא נכון!!!
אולי בגלל שאני לא בגיל שלך ואולי בגלל שאני "קצת "
יותר גדולה מימך
כך שאני לא יכולה להביע הזדהות במצבך...
ואגב,
זה דבר די נורמלי שהורים לחוצים לראות את ביתם אישה ואם לילדים
ואם זה לא היה כך זאת היתה בעיה.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2010 16:33 |
|
| |
מזדהה עם הרגשתך באופן חלקי.
אני לא לחוץ, מרבית מחבריי הטובים אף הם לא נשואים, אבל אם אני כבר בסרט הזה שנקרא 'שידוכים', אז אני כבר רוצה להתחתן, ולמצוא את החצי השני שלי. עם הגישה שלך הרבה בחורות נשארות רווקות, כי תמיד יש תוכניות מסודרות ותמיד יש לאן להתקדם, לכן זה לא שיקול נכון.
וההורים... נו, אם זה היה תלוי בהם הייתי כבר אבא לילדים... וזה טבעי ובריא שהם רוצים לראות אותך מקימה בית ומסודרת בחיים עצמאיים משלך. הרבה הורים מעדיפים לדחות את זה מכל מיני סיבות (לרוב כלכליות) ולבינתיים הילדים סובלים.
אז תעשי פוווווווווווו ארוך לכולם, ותבדקי מה באמת טוב בשבילך. בהצלחה!
תוקן על ידי אברימי88 ב- 07/06/2010 16:34:55
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2010 17:08 |
|
| |
לפחות יש מי שיאזן אותך....
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2010 18:11 |
|
| |
פווווו, בדרך כלל זה עובד כך- כשצד אחד לחוץ- אולי כמנגנון הגנה, אולי כנסיון לעזרה- הצד השני נכנס לרוגע... קחי כיתה לחוצה ממבחן, בדרך כלל המורה נכנסת למין אפאטיות... כשכל הבית בלחץ ביום ששי- יהיה אחד שישב רגל על רגל ויקרא עיתון... כשבחור/ה בלחץ- ההורים- כנסיון לעזור- נכנסים לרוגע... ולהפך- אולי דווקא העובדה שאת משדרת רוגע- מכנייסה את ההורים שלך ללחץ- היא לא רוצה להתחתן, מה יהיה? ואולי, כמה שזה נשמע הזוי- דווקא אם תראי סימני הילחצות- ההורים שלך יכנסו לתפקיד המרגיעים...
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2010 18:18 |
|
| |
רעיון לא רע בכלל...
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2010 21:12 |
|
| |
רגע, שיחקת אותה!!  אני גם שומעת כאן לחץ ורוגע קיצוניים ולא בריאים. מה עושים? כלום. 
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2010 23:07 |
|
| |
ואווו פווווווו, אין לך מושג כמה אני מזדהה איתך!!!
ההורים שלי לחוצים רצחחחח, כל היום טלפונים לשדכנים, לפני שאני יוצאת מהבית אמא שלי סוקרת אותי בדקדקנות, ממש כמו אצלך!!
והבעיה אצלי שהלחץ שלהם מדבק ומלחיץ גם אותי....
|
|
|
|
| נשלח ב-8/6/2010 15:06 |
|
| |
| פווווווווו כתב: |  |
אני רוצה עוד ללמוד המון, יש לי תוכניות מסודרות לשנים הקרובות, יש לי הרבה מה להספיק וממש לא בוער לי להתחתן.
|
|
על זה נאמ': אנחנו מתכננים והקב"ה צוחק".
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2010 03:16 |
|
| |
פוו, אני איתך. צער גידול הורים :)
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2010 14:58 |
|
| |
כבר חשבתי שאני לבד בצרה הזו, אחרכך עוד יגידו שזה לא בעיה בכלל...
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|