|
|
| נשלח ב-8/6/2010 14:08 |
|
| |
האין צרי בגלעד? האם אין כאן איש ששינס כגבר מותניו, ויפנה להנהלת הפארק, כי משם יוצאת הרעה.
בפורום שלנו נכנסים מדי יום הרבה מאד אנשים ונחשפים לפירסומות הרבות שמהן מתפרנסים מנהלי הפארק!!
אולי הם לא מודעים לנזק שהם עושים גם לעצמם?!
|
|
|
|
| נשלח ב-8/6/2010 14:10 |
|
| |
"ועברו הזמנים שבהם באמת עשו כאן עבודות גדולות היום רק מחכים שיבא איזה ארתחששתא כדי לכתוש אותו ואילו בויקי אנשים יעשו עבודות גדולות שיכולות להביא הרבה תועלת לבני אדם ולהוציא מעצכח תוכן ומסר חיובי ומשמעותי מאד לכל מחפש יהדות מושכלת ברשת "
לא הבנתי מה הקשר של ויקי לכאן.
האם מישהו מונע ממך או מכל אחד אחר להכנס לויקי ולכתוב שם איזשהוא ערך חשוב ?
ויקי אינו פורום ואין כל קשר בין הפורום לבין ויקי..
לכל אחד מהם יש מקום.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2010 09:01 |
|
| |
צענע, הכוונה היתה להקמת ויקי עצמאית דהיינו שאם מישהו ירצה לשמוע את דעתה של צענע [או של אמשלום] בנושאי מעמד האשה ביהדות, הוא לא יצטרך לדפדף בין המוני אשכולות והררי פטפוטים בפורום, אלא פשוט לפתוח בערך מעמד האשה ביהדות בעצכח-פדיה ולמצוא את כל הפנינים מיידית. אין הכוונה לסגור את הפורום, הפורום בכל מקרה מדשדש, ולא מייצר דיונים מי יודע מה, בעיקר מקום מפגש ומפלט. בעוד שפעם היה יותר יוצר. לכן מוצעת הזדמנות ליצירה, שתביא תועלת, לכל מי שירצה לברר נושא בצורה רצינית. אדם שרוצה ללמוד על "השגחה" איך יעשה זאת במצב צבירה הנוכחי? וכך הלאה.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2010 10:23 |
|
| |
אמאי
אל תאמר כי ימים עברו היו טובים יותר מימים האלח- כי לא בחכמה אמרת זאת. כך בערך אמר- קהלת.
ואני אומר--תכתוב תיצור תאדיר ותפאר את היום פורום, - שבעוד שנים יגידו על היום- אז את מה שאמרת אתמול. על אז.
נכון שלא עליך כל המצווה לגמור- אבל לעומת זאת- אין אתה בן חורין להפתר ממנה.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2010 12:29 |
|
| |
ירוחם, מפני הכבוד נקטתי שפעם הפורום היה יוצר. אם לדעתך גם פעם הוא לא היה יוצר, בודאי ובודאי שיש ליצור עצכחפדיה כדי שיהיה יוצר ומועיל. ברור שגם בכה"ג יהיו שיתגעגעו לפורום, אבל אין הכוונה לסגור את הפורום, מי שבא לו לדשדש יכול להיכנס לכאן. אבל אני בטוח שמי שיש לו מרץ יעדיף לעסוק בנושאים פוריים של עבודות סיכום והגדרות, המוגשות לפני כל מעיין בכלי מפואר. וכבר הוקמה העצכחפדיה בידי מישהו בעבר, יש כאן אשכול על זה, צריך רק לפתח את המקום.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2010 13:00 |
|
| |
כתבתי ל"מערכת":
שלום וברכה
אני נאלץ לפנות אליכם שוב.
היום אני משתמש באופרה (ניידת). כחרדי, אין לי ברירה אלא להשתמש בדפדפן נייד.
כידוע לכם, עברתי תלאות והחלפתי דפדפנים וכל
פעם הייד פארק "מצליח" להפתיע מחדש.
פתחנו אשכול בפורום שלנו, עצור חושבים (1364. הכותב אחד המנהלים). לפי הדיווחים, יש הבדלים לא מובנים אפילו בין מחשב
למחשב עם אותה תוכנה!
הנקודה הבעייתית מאד היא זו: אין אפשרות היום להדביק בתוך חלון הודעה.
הכותבים אצלנו משקיעים במה שהם כותבים. הדברים ראויים להישמר ואני מקוה בעתיד להיות מודפסים עלי ספר. כרגע, גם אני וגם
אחרים כותבים בוורד במחשב, שומרים, ומעתיקים לאשכול. חדש או כתגובה.
מה שקורה הוא שהעורך של הייד פארק אינו מאפשר הדבקה. אצלי נפתח חלון ריק בצורה מוזרה ויוצאת הודעה שסדר המילים בה
בעייתי (עברית אנגלית) הקוראת לי להשתמש, אם הבנתי, בCONTRL V. למותר לומר ששום מקש אינו עובד וגם לא זה. וגם לא לחצן
העכבר.
הפתרון שגיליתי הוא להדביק בעורך הישן. אז כל השורות יוצאות מודבקות. מה שלא יעלה על הדעת כקביל כאשר מדובר בהודעה בת
פסקאות רבות, לפעמים יותר מעשר, שנועדה להוות מאמר עיוני.
אין ברירה אלא לחזור, לערוך את ההודעה, ואז רק להוסיף אנטרים לפסקאות.
האם כך אמורים לכתוב כאן?
כמובן, כל מה שאתם טורחים למעננו אתם טורחים ומגיעה לכם הכרת הטוב. אבל המצב מידרדר והולך. אנו עלולים לאבד משתתפים.
האם זה לא אכפת לכם? האם יש לכם או אין לכם אפשרות להשקיע ולתקן?
אשמח לדעת ולשמוע איך הדברים סודרו.
כל טוב
ותודה מראש
בהערכה רבה
תוקן על ידי מיימוני ב- 09/06/2010 13:02:17
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2010 15:18 |
|
| |
אני ניסיתי לכתוב היום על ידי העתקה מוורד והדבקה, והלך חלק, אולי הייד פארק כבר תיקנו מה שצריך?!
|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2010 13:38 |
|
| |
אצלי זה לא עובד. תזכיר באיזה דפדפן עשית זאת?
|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2010 14:32 |
|
| |
שלום
אני כותב הודעותי בגי'מייל , מעתיק או גוזר.
פותח באקספלורר, "שלח-תגובה", מדביק.
לוקח דקה מהכתיבה עד קליטתה.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/6/2010 14:10 |
|
| |
כעת ההתחברות עברה חלק באמצעות האתר הכללי ("היידפארק") אבל לא מתאפשרת התחברות כלל באמצעות פלטפורמת "בחדרי חרדים".
פלאי פלאים.
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2010 22:24 |
|
| |
עד שאני מצליח להגיע לכאן, האתר נתקע...
ובכל זאת.
קיבלתי סוף סוף תשובה מהייד פארק למכתב שהבאתי לעיל.
התשובה (ללא שום ברכת שלום בתחילה או בסוף, וחוששני שזה מעיד משהו על הלחץ שהם שרויים בו) היא בקיצור:
הפתרון הפשוט ביותר: תבצע העתק/הדבר אל notepad ומשם העתק/הדבק לעורך באתר
(הדגשה שלי).
לא ראיתי שזה עובד וגם לא ברור לי מדוע שזה יעבוד. אבל אולי מישהו יצליח להבין.
בכל אופן, עבור משתמשי האופרה, גיליתי פטנט. נא לא לחשוף אותו כדי שלא יחסמו אותו... בדיחה, אני מקוה.
אז ככה. אם מסתכלים בחלון של "שלח תגובה" יש מצד שמאל למטה, מתחת למקום שמיועד לכתיבה, שלוש אפשרויות. נורמל, HTML ו"פרוויו". אם לוחצים על HTML רואים את החלון עם סימני עריכה (אני משער). אפשר אז להתקדם באנטרים ולהגיע לסוף ושם לבצע הדבקה!
לא רק זה, אלא שאפשר לערוך קצת פסקה חדשה, אם צריך, על ידי אנטרים נוספים.
ואז חוזרים ולוחצים על נורמל והכל נראה טוב כמקודם!
עלות העמל: שתי לחיצות על הריבועים הנכונים ועוד קצת אנטרים באמצע וגם לא להתבלבל מסימני העריכה. אבל מלבד זה, הכל עובד רגיל!
(איקון מעיף כובע טמבל באויר).
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2010 22:26 |
|
| |
שכחתי לציין:
בהודעה הקודמת הדבקתי את התגובה של מערכת מתוך המכתב שלהם ואפילו הדגשתי אותה. וזה עבד!
(אילו ה"פ לא היה נתקע כל הזמן הייתי מנסה לצרף איקונים רוקדים עם פומפונים כמו פעם).
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2010 23:56 |
|
| |
איני מבין איך זה יכול לעזור לי שלא אצטרך בכל הודעה להכניס סיסמה מחדש? איך אפשר להתגבר על ההודעה שאינה מאפשרת לכתוב- נגמר לך רישיון כתיבה?
|
|
|
|
|