| נשלח ב-7/6/2010 22:30 |
|
| |
מכירת הכרטיסים למופע של מיאמי בבניני האומה בעיצומה!!!
מכירת הכרטיסים למופע של מיאמי בבניני האומה בעיצומה!!!
בדקתי עכשיו במקרה והנה ראיתי באתר של בימות שכבר החלו למכור כרטיסים אבל מה זה נראה לי מוזר כי נראה שמכרו את הרוב?!?!
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2010 22:40 |
|
| |
Nה זאת אומרת???????????????? לא ידעתי על זה כלום.............
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2010 22:53 |
|
| |
מישהו יודע או יכול לברר אולי יש עוד משהו שמוכר כרטיסים????
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2010 23:44 |
|
| |
הנה קישור: http://tickets.bimot.co.il/show.aspכדי לראות את המקומות הפנויים לחצו על 'הוספה לסל' לפי הסדר המופתי שבו מופיעים המקומות הפנויים זה לא נראה שכל השאר תפוס אלא שהם פתחו למכירה רק את האיזורים המסוימים האלו ויותר מאוחר הם יפתחו עוד.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2010 23:54 |
|
| |
טוב, קודם כל - בכלל לא ברור מה הולך שם. סתם מסובך.
דבר שני - 200 ש"ח כרטיס??? הביגון הזה עוד ירושש אותי סופית הקיץ הזה.
דבר שלישי - עוד אחרי ה-200 ש"ח האלה הנשים יושבות ביציע??? לא חוצפה???
בהופעה הקודמת בהיכל התרבות זה גם היה כך וזה היה מ ע צ ב ן ! ! !
150 ש"ח שילמתי אז ובסוף ישבתי באיזה שורה 28.
אוווווווווף!
ואני לא קונה כרטיס בל"נ עד שאני לא יודעת בדיוק (!!!) מה הולך להיות שם ומי מגיע ומופיע.
זהו.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2010 23:55 |
|
| |
זה פשוט חוצפה שאנחנו רק ביציע, לא איכפת לי לשלם 200 ואפילו יותר אבל בתנאי שזה מקום טוב זה לא פייר שדופקים אותנו ככה, אני חייבת ללכת להופעה...
|
|
| נשלח ב-8/6/2010 00:10 |
|
| |
ורק כמובן לא לשכוח- עוד 15 שקלים דמי טיפול בבימות על הזמנה אינטרנטית!
|
|
|
|
| נשלח ב-8/6/2010 00:11 |
|
| |
כאילו איזו חוצפה זה עובר כל גבול, מי בכלל קובע איפה ישבו הגברים ואיפה הנשים???
|
|
| נשלח ב-8/6/2010 00:15 |
|
| |
חוצפה - כן. קצת. עובר כל גבול - לא. ממש ממש לא.
לפני כמה קרוב אני אשב וכמה אשלם, יש דברים חשובים, נחוצים וערכיים קצת יותר. הפרדה מסודרת, לדוגמא.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/6/2010 00:18 |
|
| |
ברור הפרדה לא חשבתי אחרת, אוף אבל אני שונאת שתמיד דופקים אותנו מבחינת מקומות, הפרדה מסודרת זה לא מחייבת לתקוע את הנשים ביציע.. (ולזה התכוונתי עובר כל גבול)
|
|
| נשלח ב-8/6/2010 00:24 |
|
| |
אני לא מצדיקה ולא כלום. אבל אם זו הברירה היחידה ליצירת הפרדה ראויה, אני מוכנה לקבל את זה. גם אם זה מאד קשה.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/6/2010 00:28 |
|
| |
רגע אז את מתכוונת להסכים לכך ולשבת ביציע??? זה לא שווה לא רואים כלום...
|
|
| נשלח ב-8/6/2010 00:30 |
|
| |
אם אין ברירה ופיתרון אחר, אז כן.
זה נראה לי די ברור.
ל"ט.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/6/2010 06:51 |
|
| |
אני מתחילה ממש להתלבט בקשר לזה... גם המקהלה תבוא בהרכב ממש ממש פיצפון, וגם מקום דפוק שלא רואים ממנו כלום ועוד במחיר כזה, אבל מצד שני איך אני יכולה לפספס..
|
|
| נשלח ב-8/6/2010 07:58 |
|
| |
כמה עלה פעם שעברה בבנייני האומה?
|
|
|
|
| נשלח ב-8/6/2010 09:19 |
|
| |
היקר ביותר היה ב-150 ש"ח. והיה ב-100 וגם ב-50 שקלים.
אני לא יודעת איך היה בבניני האומה, אבל בהיכל התרבות היו אז המון מקומות ריקים בגלל כל הבלאגן שהיה (כל היציע היה פשוט כמעט ריק) וכל אלו שקנו ב-50 שקלים ירדו ללמטה והתמקמו בשורות הראשונות...
|
|
|
|
|