|
|
| נשלח ב-9/6/2010 14:26 |
|
| |
קלעת למטרה.!! אגב אני אשכנזי למהדרין..אבל בגלל שאני יודע כפי שציינת ששחיטת הב"י יותר מחמירה אז אני אוכל גם הכשר ספרדי בלי פיקוק. אבל יהיו רבים מאוד שזה -לא מסתדר אצלהם..בראש.אני לא רוצה לומר שזה רק מטעמים של אפליה וכדומ'-אבל המחנות שבעם ישראל -ואני מדבר ל הציבור שלנו שומרי תורה ומצוות -זה כואב לי ואני לא מוכן להשתתף במשחק הזנ-ומשתדל להרחיק את עצמי-בלקבוע מי הצודק -והצדיק. לצערינו נאמר כבר בזוהר וובעוד שבאחרית הימים-תקופת הבירור-של הערב רב יהיו מחלוקות רבים .ואני לא רוצה להביא מתוך דברי האריז"ל-מה שביאר על הנושא. היות שזה דברים רחבים-ולא מתאים למשפט בודד. אבל זה הפועל יוצא..
נ.ב בפסח האחרון תש"ע נדהמתי לראות על נייר טואלט חתוך לשבת 4-5 הכשרים..! וזה הוציא לי את הסעיף כמו שאומרים.. וזה כואב -ודוחה-מקווה שיבוא יום וייעשו אגודה אחת(לא במובן הפוליטי)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2010 15:41 |
|
| |
בס"ד
יוסי בראבו
איך אני אוהבת אנשים ישרים כמוך.
שמתנהגים איך שצריך ב'מת להתנהג ולא שמים ליבם ל"מה יגידו"
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2010 16:10 |
|
| |
תודה על ..! החיים אומרים (יש כאילו) שזה לא סרט..! לכן אני אומר שצריכים להיות מצד אחד רצינים. בעיקר ומצד אחר לקחת בקלות.את הניתן...! ואז החיים יותר מוצלחים-בעזרת השם-הנותן חיים לכל חי. יום מבורך לך _ טיע _!
|
| נשלח ב-9/6/2010 16:51 |
|
| |
בס"ד גמלך.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/6/2010 21:26 |
|
| |
א. קצת הזוי כל הסיפור. ויש בו לדעתי כמה סתירות. ב. קראנו פרשת קרח השבת ואולי מדובר באחת שבאמת הבינה על מה דיברת... : חוכמת נשים בנתה ביתה, זוהי אשתו של און בן פלט, מהי החוכמה הגדולה שהיתה כאן, הרי כל מחשב סיכונים היה אומר לו שזב סיכון גבוה! קרח הציג את זה כסיכון למען האמת, שמשה מנצל אותם בחוקים וכו' ולמען האמת אנשים לוקחים סיכונים במיוחד אם חושבים שהם צודקים. חוכמתה של אשתו של און בן פלט לאמר לו: מה לך ייצא מזה הרי או משה או קרח ישלטו בעם, לך מה זה משנה, פירוש: קרח לא רודף את משה בשביל האמת אלא בשביל התפקיד א"כ אין כאן מלחמה על האמת הוא מנצל אותך בשם האמת! זהו חוכמת נשים.
הכשרים הרי המלחמות הם על כסף רובם לא על ייתר כשרות לצערינו... (אני חייב להישאר בצד של הגבר...)
|
|
|
|
| נשלח ב-12/6/2010 22:33 |
|
| |
לדעתי אם הסברת את עצמך פעם נוספת למה התכונת והיא עדין תקועה בענין אני במקומך היתי אומר שלום והולך אחי מחר היא תקום על קונץ אחר ותעשה לך שמח תגיד תודה ולך לדרכך
|
|
|
|
| נשלח ב-12/6/2010 23:48 |
|
| |
חמקן_ שבוע טוב..כן לקח לי זמן מה -וזו התבונה שיצאתי -כפי שכתבת. כי לך תידע מי יהיה בהמשך-יציאות של דברים מהסוג הזה. ולכן ב"ה אני מחוץ לזה-וממשיך הלאה ..בהשתדלות נכונה-ושיהיה מזל טוב לכולנו וחודש טוב ומהורך לכל בית ישראל
|
|
|
|
| נשלח ב-13/6/2010 00:04 |
|
| |
אם היא חשובה, אני נעל.
|
| נשלח ב-13/6/2010 00:06 |
|
| |
ליטאי,דימוי לא מוצלח!! אתה אבי אבות הנעליים!!
|
|
|
|
| נשלח ב-13/6/2010 00:09 |
|
| |
| נאות כתב: |  | ליטאי,דימוי לא מוצלח!! אתה אבי אבות הנעליים!! |
|
דווקא בישיבה קטנה אמרו לי שאני אחד מארבעה אבות נזיקי. לגופו של עניין, תפגש איתה שוב, ותסביר לה את עמדתך בנושא. היא תבין, אם תסביר מספיק. אתה גבר, אתה מסוגל לזה, לך תשיג את את מה ששלך. בהצלחה, ותעדכן מה קורה.
|
|