בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

למחפשי משרות חזנות בארצות הברית

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-10/6/2010 16:38 לינק ישיר 
למחפשי משרות חזנות בארצות הברית

לתשומת לב החזנים המחפשים ומעוניינים במשרת חזנות בארצות הברית ,
להוי ידוע לכם שהמצב כיום בארצה''ב זה לא מה שהיה לפני 20-30שנה, המצב הכלכלי בכל ענפי העסקים קשה 
 מאוד וממילא זה פוגע באופן ישיר בתרומות לביהכ''נ.
בפגישה בין כמה חזנים שישבנו ודברנו על הנושא, נעשה חשבון  שבכל ארצות הברית  (שימו לב ''בכל ארצות הברית'')
יש בקושי עשרה !!!!! בתי כנסיות אורטודקסים  שמחזיקים חזן במשרה שנתית, 
ומבלי  לנקוב בשמות, חזנים ידועים מביניהם אומרים בפירוש, שברגע שהם פורשים מבית הכנסת לא יקחו יותר חזן אחר.
גם לימים נוראים בתי כנסת מפ וארים ששילמו ביד רחבה לחזנים לימים הנוראים,הפסיקו לקחת חזנים ו/או הרב 
או אחד מהמתפללים משמש כבעל תפילה,פשוט מתוך חשבון לחסוך כסף לביה''כנ.
גם אצל הקונסרבטיבים המצב לא מזהיר יותר.
אני כותב את כל הנ''ל, במטרה אחת בלבד: חזנים שמחפשים כרגע משרה לימים נוראים לשנה זו (נקווה שהמצב בע''ה 
ישתפר)  אל תכנסו לאשליות, באם יש לכם הצעה אפילו ממוצעת, קבלו את זה.
ושהשי''ת יעזור לנו ולכל כלל ישראל בפרנסה ובכל מילי דמיטב
.
                                                                                                              בברכת שנה טובה 

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/6/2010 17:22 לינק ישיר 

המצב הזה קיים כבר לפחות 15 שנה. הסיבה היא גם כלכלית וגם משינוי אורחות התפילה בכלל.

האם מישהו יודע (אבל באמת יודע) את המצב באירופה? 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/6/2010 17:33 לינק ישיר 

חוננתנו. סליחה שאני חולק על אחד מן העובדות שהצגת: "יש בקושי עשרה חזנים במשרה שנתית בכל ארה"ב", ובכן אני יודע בידיעה גמורה שיש הרבה יותר מזה (בעיקר בקהילות מרוחקות, ויש המון כאלו), אם כי לא כ"כ מפורסמים (לא החזנים ולא בתי הכנסת) אבל זה נכון שהרבה הרבה פחות מבעבר.

אם כל השאר אני מסכים איתך לחלוטין.

ולגבי ארופה המצב הוא שונה, אמנם עדיין שוכרים חזנים לימים נוראים אבל משלמים "גרושים" אם בכלל, וכן בהרבה מקומות שליחי חב"ד ושאר אנשי קירוב אימצו את בתי הכנסת כבסיס הקירוב שלהם, ומטבע הדברים הם החזנים או משהו מטעמם.

בקיצור יש הרבה הצע של חזנים/בעלי תפילה ומעט ביקוש מצד קהילות

תוקן על ידי עוד_1 ב- 10/06/2010 17:35:10

תוקן על ידי עוד_1 ב- 10/06/2010 17:52:15

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > למחפשי משרות חזנות בארצות הברית
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext