בית פורומים שידוכי חרדים

רמה אחת מעל

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-13/6/2010 14:48 לינק ישיר 

ברבי,כשאתה כותב א, ב, ג, ד, וכו'...תרד שורה בכל אחד...זה יותר נח לקרוא..
(אלא אם אתה כותב מפון,אז אני מבינה...)
אור,סורי שאני שוב מסיטה את הדיון..=)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/6/2010 18:36 לינק ישיר 

אני חושבת שלהגיד: "זה הציבור שאליו אנו שייכים, אז נשחק את המשחק", זה סוג של צביעות, קונפורמיות וכניעה למה שאנחנו לא מסכימים איתו, כי חברה מורכבת מפרטים, ואם כל פרט אומר לעצמו: זה מה שמקובל, גם אני אלך ע"פ זה, פלא שהחברה כזו עדרית וסטיגמטית?
מדובר על בנאדם שאתה עומד לחיות איתו, ויושר הוא הדבר הבסיסי שנדרש על מנת לקבוע התאמה. ואם בחורה מורידה אותך בגלל שיר/ סדרה/טיול/קטסטרופה אחרת, מסתבר שהיא לא מתאימה לך. תמשיך הלאה.

תוקן על ידי ציאניד ב- 13/06/2010 18:36:52

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/6/2010 19:07 לינק ישיר 

חברה!!
אני חייב להעיר, עקב מספר תגובות.. אני מבין שלא תפסתם את התבטאותי בצורה הנכונה, לא כתבתי בשום אופן שאני רמה אחת מעל כולם!! התכוונתי שההרגשה היא שאני ברמה אחת מעל הגישה הזו, ויש להפריד בין האנשים לגישה!
קבלו התנצלותי - כל מי שהבין אחרת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/6/2010 22:44 לינק ישיר 

אור,
נגעת בנקודה רגישה וכואבת מאד...
זמן רב אני חושבת ששידוכים מתנהלים כמו סחר חליפין: כל צד מציג את הסחורה שלו, ומצליבים- מעלה כנגד מעלה, חסרון כנגד חסרון.
מובן שבהתנהלות כזו, כל צד מעדיף להעלים ולהסתיר את חסרונותיו- כדי לא להוריד מערכו.
את אותה שאלה בדיוק אתה יכול לשאול על הסתרת מחלות, עבר שלילי, וכו'. הרי אלו דברים שמתגלים...
השאלה האמיתית היא אם אכן קל יותר להכיר בנאדם- כשלא מדביקים לו תויות כאלו ואחרות ,
או שלא משנה מתי מתגלה האמת- התוצאה תהיה זהה.
(דוג': בחור אמר לי בפגישה הראשונה שהוא גולש בנט- או בפגישה השלישית. האם אני אגיב אחרת?) 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > רמה אחת מעל
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.