בית פורומים אחרית הימים כאן ועכשיו

הקריסה הכלכלית הגדולה שבדרך

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-12/10/2010 15:26 לינק ישיר 

לכתבה המלאה + וידאו של המומחה המציג תמונת מצב של הבנקים בארה"ב וצפי לשנה הבאה

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000593439&Fromelement=MoreNews

חשוב לזכור
כל דברי המומחים למינהם כולל חוזי השחורות שבהם אינם מביאים בחשבון
את המלחמות וההיתדרדרות הבטחונית ואסונות הטבע שיפקדו את העולם בקרוב.
אם היו יכולים לעשות כן יש להניח שתחזיותיהם הכלכליות היו שחורות הרבה יותר.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/11/2010 20:15 לינק ישיר 

עם מי בדיוק ישראל תמשיך לסחור כאשר תגיע הקריסה הגדולה? אוי כמה שהקריסה הזאת שתחל ב-2012 הולכת לקחת איתה רבים וטובים מטה מטה אל תהומות הייאוש והאבדון.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/12/2010 11:06 לינק ישיר 

שתתמוטט אירופה, שתתמוטט הכלכלה שלהם שיסבלו כמה שיותר, עדיין זה פסיק ממה שעשו ליהודים בשואה ולאורך כל שנות הגלות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/2/2011 14:46 לינק ישיר 

קשה לי להבטיח שבשלב זה תרחיש האיימים לא יתממש.
בעתיד זה ודאי יקרה, ללא ספק, אך אני לא שולל זאת כבר
השנה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/2/2011 09:44 לינק ישיר 

היום ראיתי בחנמון "ישראל היום" חישוב של אחוזי הנפט שמייצרים מדינות ערב. בסה"כ לפי חישוב העיתון הם מייצרים כ-30% מכמות הנפט בעולם. אז אחרים מייצרים את 70% הנותרים. לפי זה אינני מבינה למה צריך להבהל מהם, אני חושבת שמדינות העולם צריכים להחרים אותם ולקנות מ-70% היצרניות האחרות. גם ככה בעתיד יצטרכו למצוא מקורות אנרגיה חלופיות היו ורזרבות הנפט יתכלה בעתיד הלא כל כך רחוק (20-30 שנה).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/2/2011 10:10 לינק ישיר 

את שואלת טוב.

אבל זה לא יעזור, שום דבר לא יעזור. כי זה רצון ה' .

הקב"ה בכוונה אירגן את הדברים כך שכל העולם זקוק לנפט הערבי כי אם גם את הנפט לא היה להם
אף אחד לא היה מסתכל לכיוון שלהם וספק גדול אם העולם הישמעאלי היה שורד כ"כ הרבה שנים.
וה' כבר הבטיח לאברהם אבינו "וגם אותו לגוי גדול אשימנו" והסיפור של הנפט רמוז במילים
"וידו בכל ויד כל בו" שידם של כל העמים מושטות לעבר הערבים לקבל מהם את הנפט לו הם זקוקים.

למה ה' עשה את זה ככה את שואלת?

יש כמה הסברים לזה וזה קצת ארוך.

בכל אופן רק בימות משיח לאחר שרובם של הישמעאלים יאבדו מן העולם יגלה המשיח אני מאמין
את סוד האנרגיה הנקיה שאינה מזהמת את האוויר ויגיש אותה לאומה"ע ויאמר להם:
"בבקשה, כעת אתם כבר לא זקוקים לנפט המזוהם והמזהם צאו והשתמשו בזה"
והם כמובן מאוד יתרגשו ויתפעלו ממנו מה שיקל עליהם להתבטל אליו ולהיות לו לעבדים.

[ גם היום ישנה אנרגיה נקיה כמובן, אבל עובדה שלא מצליחים להעביר את כל העולם אליה, זאת יעשה המשיח]

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/3/2011 13:29 לינק ישיר 

כתבה קצת ארוכה אך מיוחדת ומרתקת - ממליץ בחום

http://www.nrg.co.il/online/16/ART2/223/353.html?hp=16&loc=2

מי שישים לב יבחין בחפיפה בין דבריי בהודעה הקודמת לקטע מסויים בכתבה בו הוא מדבר על הנפט הערבי.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/3/2011 14:11 לינק ישיר 

כתבה יפה.
הפסקה האחרונה מקבילה בדיוק למה שאמרת, מדוייק כהרגלך, אני לא מפסיק להתפעל מהראיה הפנימית החודרת שניחנת בה, חזק וברוך!
הכותב גם גרם לי לחשוב על משהו, כמה התרבות היפנית המקורית שונה ממה שיש שם היום... פעם הם היו אנשים מאוד רוחניים וערכיים (לא חשוב כרגע אם הערכים האלה היו טובים או רעים) ועכשיו הכל שם טכנולוגיה בלי ערכים, הכל ריק.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/4/2011 22:22 לינק ישיר 

מזכיר למישהו משהו? 

רמז קטן. . .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/5/2011 11:27 לינק ישיר 

כתבה שהגיעה אליי בדוא"ל. זה לא חידוש אבל בהחלט חיזוק ועיבוי מפי ממומחים בתחום כלכלת ארה"ב ובמיוחד בשל אי אמירת האמת והולכת הציבור האמריקאי שולל - דבר שבזכות עצמו מבשר רעות

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4051360,00.html

כלכלן אמריקני בכיר מזהיר: אנו בדרך למיתון כפול

שר התעסוקה האמריקני לשעבר, רוברט רייך, מודאג מהירידה החדה בביטחון הצרכנים בארה"ב: "צרכנים פסימיים קונים פחות ואנחנו בדרך למיתון כפול, אך לעולם לא תדעו זאת אם אתם מאזינים להודעות מוול סטריט ומוושינגטון"

מֵאֵת ה', הָיְתָה זֹּאת; הִיא נִפְלָאת בְּעֵינֵינוּ.
זֶה-הַיּוֹם, עָשָׂה ה'; נָגִילָה וְנִשְׂמְחָה בוֹ.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/5/2011 15:44 לינק ישיר 

הנה, זה בשבליך דן. עוד זה מדבר וזה בא.

נראה כאילו המומחים מתחרים ביניהם מי יצליח לצייר עתיד שחור יותר...

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000645052

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/6/2011 22:18 לינק ישיר 
סין מזהירה את הרפובליקנים: "אתם משחקים באש"

China warns U.S. debt-default idea is "playing with fire"
SINGAPORE (Reuters) – Republican lawmakers are "playing with fire" by contemplating even a brief debt default as a means to force deeper government spending cuts, an adviser to China's central bank said on Wednesday.
http://news.yahoo.com/s/nm/us_usa_debt_bondholders

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/6/2011 22:31 לינק ישיר 

בטח התכוונת לסוגייא הזאת..

http://www.calcalist.co.il/markets/articles/0,7340,L-3520366,00.html?dcRef=ynet

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/6/2011 08:44 לינק ישיר 

עוד כתבה בדרך לתהום

ג'ים רוג'רס: "ארה"ב קרובה למשבר חמור מזה של 2008"
גורו ההשקעות בתחזית פסימית מאוד לכלכלה האמריקנית ■ צופה כי הפד ימשיך עם התוכנית ההקלה הכמותית: "הפד יחזיר את התוכנית כיון שכולם יהיו מפוחדים מידי בוושינגטון"

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/7/2011 15:40 לינק ישיר 

סין טרם קיבלה את הזאפטה שלה משום שהיא עדיין לא סיימה להטביע את 'ידידתה' הגדולה

"פשיטת רגל והסדר חוב בארצות הברית - בלתי נמנעים"

מנהל ההשקעות דיוויד מורין (David Murrin) הביע פסימיות גורפת בראיון שהעניק ל-CNBCבנוגע למשבר החוב של ארה"ב.

להערכתו, ארצות הברית היא אימפריה בשקיעה מתמשכת ואין ספק שהיא תגיע להסדר חוב במוקדם או במאוחר. השאלה היחידה היא אם זה יקרה תחת לחץ של נושיה מסביב לעולם, בהובלת סין, או שזה יהיה במהלך מתוזמן ומחושב של מנהיגי ארצות הברית.

בינתיים, במוקדי הכוח הפוליטיים והפיננסיים בארה"ב גברה אתמול התחושה שהגרוע מכל עומד להתרחש: לא יושג הסכם להעלאתה של תקרת החוב עד מועד היעד, 2 באוגוסט, וארה"ב תמצא עצמה שקועה בביצה של חדלות פרעון בעוד כשלושה שבועות עם כל מה שמשתמע מכך למשק הלאומי ולכלכלה הגלובלית.

לפי החוק, תקרת החוב האמריקנית עומדת של כ-14.3 טריליון דולר והחוב, שהולך ותופח ללא הפסקה, מתקרב לתקרה בקצב מהיר ונציגי שתי המפלגות הגדולות לא מצליחים להגיע להבנות שיאפשרו את העלאת התקרה.

בספר שפרסם, 'Breaking the Code of History', אומר מורין כי מאזן הכוחות בעולם השתנה והוא נמצא בתזוזה מהירה מהמערב למזרח, בהובלה של סין. אמריקה, לדעתו, אינה יכולה להתחרות עם הפריצה של הכוחות החדשים במזרח.

"זה מאוד פשוט. אמריקה נמצאת בשקיעה מתמשכת, לא ראינו צמיחה משמעותית כבר הרבה מאוד שנים מלבד תרגילים והנדסה פיננסית שהביאו לבועת נדל"ן ולמשבר הגדול שהחל ב-2008 ונמשך למעשה עד היום. לכלכלת הצומחות במזרח יש יתרונות מובנים בכוח העבודה הדינמי, בדמוגרפיה, וביכולת ליצור צמיחה אמיתית". חוסר האיזון הזה דוחף את הכלכלות המפותחות להסדרי חוב, כלומר לפשיטת רגל כזו או אחרת.

"סין למעשה שולטת במערכות הפיננסיות בארה"ב ובאירופה באמצעות החזקה אסטרטגית של החובות. אם הייתי נשיא בבית הלבן הייתי מאוד מודאג. אולי הייתי בטוח מבחינה צבאית אבל הייתי מרגיש חלש מהבחינה הפיסקאלית", אומר מורין.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > דת ואמונה > אחרית הימים כאן ועכשיו > הקריסה הכלכלית הגדולה שבדרך
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.