|
|
| נשלח ב-27/6/2010 21:08 |
|
| |
מעניין שאיש לא שם לב שהחזן הלר זייף קשות בשיר הראשון שביצע ואף הפסנתרן נכבד מנחם בריסטובסקי לא הצליח להחזירו לתלם בהקשות נמרצות על הפסנתר...
החזן מוצן פרפורמר ברמות הגבוהות ביותר, בלי פוזות ובעין טובה... החזן מילר אשרי זקנותו שלא ביישה את נעוריו... מהחזן וויסמן ציפיתי ליותר והאמת שלא קיבלתי מאומה. החזן קלאנג הוא פייבוריט שלי בכל מה שקשור לביצועים מוזקאליים ברמות הכי מקצועניות שיש בעולם החזנות כיום. על החזן שטרן לא אכתוב...כי עד כמה שהכשרתי המוזיקאלית גבוהה ואיתנה, אינני נכנס לנעליו הגדולות כלל ועיקר, ומי שנכח באולם בעת ביצועו את "עזרת אבותינו" שלו, יכול להבין על מה אני סח... והמקהלה אכן היתה חלשה באופן חריג, ובפרט בקולות הפנימיים קרי טנור שני ובאריטון למרות שאף טנור ראשון והבס לא חפים מטעויות...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2010 12:19 |
|
| |
אל :לאמהשחשבתם - בהיותך "בעל הכשרה מוזיקאלית גבוהה ואיתנה" ( כפי שטפחת לאגו של עצמך ) אולי גם תביא לפני חברי הפורום גם הוכחות בנדון ולא רק תוכחות בהן פתחת
בסערה את יומך הראשון בפורום
תוקן על ידי שרגאפייבל ב- 28/06/2010 12:20:36
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2010 13:46 |
|
| |

|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2010 16:26 |
|
| |
הוכחות למה? שאני יודע מוזיקה?! עוד תווכח! אגב, בהכירי את תגובותיך במהלך השנים האחרונות בפורום (כן כן, צפיתי בפורום זה זמן רב!) לא נראה לי שבאמת תפנים את מהות העניין המוזיקלי שבו אתמקד ואשתדל לכתוב בפורום. והיו כאלו שכבר רמזו לך על כך בעבר.
אם אתה זקוק להוכחה שהנ"ל לא ישב על פיץ' חלק ניכר מהיצירה, טרח והשג הקלטה של הקונצרט!
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2010 10:58 |
|
| |
הייתי משנה את הניק ל "לאמהשחיפשתם", כי הסגנון שלך, מר "לאמה" לא מתאימה.
הק' מעניש
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2010 13:02 |
|
| |
יסלחו כל הבעל מבינים בחזנות אבל בכלל לא בעל מבינים בלקרוא ולהבין
כל מה הוא כותב זה בסטטוס של לא מה שחשבתם הוא רוצה שתבינו דבר אחר ממה הוא כותב, כמו שאומרים
הכל איפכא מסתברא.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/12/2010 20:21 |
|
| |
חזן משכמו ומעלה משה שטרן
חזנות לשמה ,מורה חזנים,יוצר ומחדש כל הכבוד והיקר.
ישר כוח!!! עד 120
|
|
|
|
|