גבר חרדי - משקפי שמש (זה לא משתלב לי בעיניים לראות גבר חרדי עם הכיפה וחולצה לבנה ומשקפיים כהות SORRY)
גבר דתי - סנדלי שורש! ועוד יותר גרוע - סנדלי שורש בלי גרביים!!! מי שהמציא אותן כנראה לא סבל מאקזמה..
גבר חסידי - ה-כ-ל אני לא אוהבת אצל חסידים, (לא אישי חברה') החל מהשטריימל וכלה בנעלי סירה והגרב הלבנה, אז אפילו לא אטרח לציין משהו ספציפי..
גבר גברי - חולצה ורודה. די, זה כבר לא IN! עברנו את שלב השובניסטיות...
דברים שאני אוהבת אצל גבר -
כסף וכסף וכסף..:)
ואם כל זה, נראה לי ש..
"על כל הפשעים תכסה אהבה"
תוקן על ידי אסיק_good ב- 18/06/2010 13:16:15
נשלח ב-18/6/2010 12:43
התכוונת שאהבת הכסף שלך תכסה על פשעים כמו סידור גבות?
תוקן על ידי פווווווווו ב- 18/06/2010 13:08:51
נשלח ב-18/6/2010 12:54
בס"ד
נראה לי שכסף עשוי להיות פיצוי הולם על כל הדברים הללו.. (חוץ מבחור חסיד שאפילו כסף לא יועיל לו.. וסליחה אם אני פוגעת ברגשותיו של מישהו.. זה משהו שעמוק בנשמתי SORRY )
אם אני טיפש, אני לא צועק את זה בקול.... (סליחה אם אני פוגע ברגשות של מישהו, זה משהו שעמוק בנשמתי, sorry)
נשלח ב-18/6/2010 14:02
[quote]
אם אני טיפש, אני לא צועק את זה בקול....
(סליחה אם אני פוגע ברגשות של מישהו, זה משהו שעמוק בנשמתי, sorry)
[/quote]
!!!!!!!!
תוקן על ידי נאות ב- 18/06/2010 14:06:18
נשלח ב-18/6/2010 15:08
שנונה, אם כך רחמיי עלייך...
נשלח ב-18/6/2010 15:41
מה לומר נחמד..מצחיק.אבל מאוד לא גמיש..כי אם יש הרבה כסף והוא בחור חמוד תאמיני לי גם חסיד כפול 2 תקחי.. ואני אומר שלכל לדבר יש משקל-והקיצוניות היא בעוכרינו. -כסף עוזר כאשר יש בסיס טוב-אבל כשאין כל זה מתפוצץ ואהבה אמיתית היא אהבה שאינה תלויה "בדבר"..! שבת שלון ברכה והצלחה לכולנו-ומזל טוב בקרוב אצל כולכם..
נשלח ב-18/6/2010 16:10
טוב, אז מה גם אני אצטט את תגובתו של אור לגויים.
נשלח ב-18/6/2010 16:41
משהוא צריך לנער אותך דחווווף!....
נשלח ב-18/6/2010 17:36
yossinca כתב:
מה לומר נחמד..מצחיק.אבל מאוד לא גמיש..כי אם יש הרבה כסף והוא בחור חמוד תאמיני לי גם חסיד כפול 2 תקחי..
ואני אומר שלכל לדבר יש משקל-והקיצוניות היא בעוכרינו. -כסף עוזר כאשר יש בסיס טוב-אבל כשאין כל זה מתפוצץ
ואהבה אמיתית היא אהבה שאינה תלויה "בדבר"..!
שבת שלון ברכה והצלחה לכולנו-ומזל טוב בקרוב אצל כולכם..
היחיד פה שהגיב בשפיות!
כולה צחקתי..
טוב לדעת שיש אנשים עם טיפה חוש הומור.
אפשר לחשוב שכל הבנות פה אוהבות הכל אצל גברים וכסף לא משחק אצלהן ועוד מלא דברים..
יאללה יאללה..
די לצביעות!
וקחו קליל..
אור לגויים - להזהר? הרי, היום על גזענות שולחים לכלא..
שבת שלום לכולם!
נשלח ב-18/6/2010 18:41
חחחחחחח שנונה איזה שנינות הבאת פה- בקטע של הכסף............
כסף יכפר על כל פשעים......
גם אני מעריכה גבר עם כסף!!!
נשלח ב-18/6/2010 19:06
דברים שאני אוהב אצל שנונה:
ראש פתוח - מוכנה לשמוע גם על חרדי, גם על דתי, גם על חסידי.
חוש אסתטי - יודעת מתי צריך ללבוש חולצה ורודה ומתי לא.
אידיאליסטית- יש לה ערכים שחשובים לה.
הבעיה היחידה אצלה הוא חוש ההומור המוזר לעיתים (אבל גם לא נורא כל כך)
נשלח ב-18/6/2010 19:27
ווואווו איזו חיצוניות.. בת כמה את שנונה? (עלק שנונה..)
תרי, חזק.
שבת שלום אנשים!
דברים שאני אוהבת בשבת: לישון, להתלבש, להתבשם, לאכול ולישון.... -בהשארת שנונה
נשלח ב-19/6/2010 22:29
שNונה כתב:
בס"ד
גבר חרדי - משקפי שמש (זה לא משתלב לי בעיניים לראות גבר חרדי עם הכיפה וחולצה לבנה ומשקפיים כהות SORRY)
גבר דתי - סנדלי שורש! ועוד יותר גרוע - סנדלי שורש בלי גרביים!!! מי שהמציא אותן כנראה לא סבל מאקזמה..
גבר חסידי - ה-כ-ל אני לא אוהבת אצל חסידים, (לא אישי חברה') החל מהשטריימל וכלה בנעלי סירה והגרב הלבנה, אז אפילו לא אטרח לציין משהו ספציפי..
גבר גברי - חולצה ורודה. די, זה כבר לא IN! עברנו את שלב השובניסטיות...
דברים שאני אוהבת אצל גבר -
כסף וכסף וכסף..:)
ואם כל זה, נראה לי ש..
"על כל הפשעים תכסה אהבה"
תוקן על ידי אסיק_good ב- 18/06/2010 13:16:15
זה ההודעה הכי כנה ואמיתית של בחורה שקראתי מימי בפורום.. סוף מישי אומרת מה היא באמת חושבת.
ראש פתוח - מוכנה לשמוע גם על חרדי, גם על דתי, גם על חסידי.
חוש אסתטי - יודעת מתי צריך ללבוש חולצה ורודה ומתי לא.
אידיאליסטית- יש לה ערכים שחשובים לה.
הבעיה היחידה אצלה הוא חוש ההומור המוזר לעיתים (אבל גם לא נורא כל כך)
דברים שאני אוהבת אצל תרי זוזי
הוא לא מסניף טיפקסים בחשאי - עובדה, מעולם הוא לא מחק וצינזר קטעים שפרסמתי בפורום. יש לו חלוקת קשב מופלאה - תמיד הוא קודם קורא טוקבקים שנכתבו, ורק אח"כ מגיח מהאפלה ומפגיז באיזו תגובה וירטואוזית עסיסית כנדרש. אתי -האמון והמוסר שלו תמיד מעל הכל. הוא הולך עם האמת שלו עד הסוף, ולא שם קצוץ על אף אחד בשביל להגיד את דעתו בפנים.
אינטליגנט - ה- IQ וה-EQ שלו נוסקים אל-על ומפתיעים כל פעם מחדש בכתיבה שלו לקהל הקוראים הנאמנים בפורום.
הבעיה היחידה אצלו היא סנוביות יתרה שלא מאפשרת גישה ישירה לסובבים אותו, עקב היותו בתפקיד אדמיניסטרטיבי מחייב רוב שעות היום... (אבל גם זה לא נורא כל כך)