|
|
| נשלח ב-24/6/2010 15:41 |
|
| |
| אברימי88 כתב: |  | )
טיע, פעם ראשונה שאני לא מסכים איתך. כמו שאמרו לפניי, לפעמים בירור קטן ביותר יכול לחסוך את הפגישה, וזה עדיף.
ובמיוחד אצלי, שכל פגישה זה נסיעה מהצפון למרכז, הפסד של שעות עבודה / לימוד, ולפעמים אף תשלום לממלא מקום. וזה לא ערב שהולך, זה יום שלם שהולך.
|
|
בס"ד
לי אין את זה כי הבחורים מגיעים עד לאזור שלי .......
חחחחח
מסודרת אני נכון?
|
|
|
|
| נשלח ב-24/6/2010 16:46 |
|
| |
בת מלך... עד הסוף.
האמת, חשבתי על זה פעם, שאם היו נותנים קצת לבחורות לנסוע כל כך הרבה לפגישות, לבזבז זמן וכסף, היה לוקח להם פחות זמן להחליט... היו חושבות פעמיים לפני שהיו דורשות עוד פגישה 'ליתר ביטחון'... אז תתחילו להעריך!
ביקשתי פעם מבחורה להיפגש יחסית מוקדם (4 אחר הצהריים - היא מסיימת לעבוד ב-1) והיא בקשה לדחות את זה ליותר מאוחר כי "היא צריכה לנוח כדי להיות מרוכזת"... ומה אני, עז? אני חייב לחזור מהפגישה ב-12:00 בלילה?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/6/2010 17:00 |
|
| |
אהההה אההה אהההה
אברימי, גמני נוסעת כמו ילדה טובה מקצה הארץ למרכזה כדי להפגש ואל מטריחה את כבוד התורה ולומדיה.
ומי שמבקש את ה"ליתר בטחון" זה גם הם.............
תמיד יש שני צדדים!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-24/6/2010 17:18 |
|
| |
יש מקום לברר על דברים שאי אפשר לראות בפגישות כמו למשל מצב בריאותי מידות וכו' תסכימו איתי שאף בחורה (מקווה) לא תרביץ לכם בפגישה מרב שעצבתם אותה... השאר נפגש ונראה, בינתיים זה לא כזה גרוע להפגש..
|
|
|
|
| נשלח ב-24/6/2010 17:23 |
|
| |
לעניין הנסיעות, אני לא מבינה את הבחורות שמבקשות תמיד שהבחור יגיע אליהן, זה פשוט אגואיסטיות! מה קרה להן אסור ליסוע? אני גם גרה בחור ומשתדלת להתקדם (בנסיעה) לקראת הבחורים. וביי לכולם כי.. אני צריכה ליסוע (אבל לא לפגישה). 
|
|
|
|
| נשלח ב-24/6/2010 20:22 |
|
| |
קטנה ושיר, כל הכבוד! תדעו לכם שהבחורים מעריכים את זה. מן הסתם לא כולם מראים את זה, אבל זה עוד עניין...
ונכון, תמיד יש שני צדדים.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/6/2010 21:02 |
|
| |
לא ממליצה להפגש מהר.
כדי לא להפתח יותר מידי.
כי ברגע שבחורה נפגשת הרבה, היא מתחילה לאבד מעט את הצניעות בדיבור מול גברים (לא מדברת על הפגישות, אלא בחיי היום יום)
|
|
|
|
| נשלח ב-24/6/2010 23:41 |
|
| |
ויזו, יש משו בדברייך. ריבוי הפגישות ברמה מסוימת גורם לזילות...
יאלה, פגישה. ועוד אחת ועוד אחת ועוד אחת..........................................
|
|
|
|
| נשלח ב-25/6/2010 12:36 |
|
| |
אני חושב שעדיף פגישות (זה מה שאני עושה)
מבירורים עד היום ראיתי שאמרו X וזה Y ובכלל לאנשים תמיד קשה לפרגן על השני...
אני מברר פרטים,למדה/לומדת,עובדת/לא עובדת,המשפחה בקליל. והולך לפגישה.
כשהתחלתי שידוכים התעכבתי המון על בירורים וראיתי שכמה שהתעכבתי וחקרתי-זה פשוט לא נכון ובמקרים הטובים מדוייק ב50%. אז למה כל הטררם הזה?
אני הולך לפגישה,מתרשם,רואה וכו'. הכי טוב. אני כבר לא מתרגש מזה.
|
|
|
|
|