בית פורומים בחדרי חרדים נתניה

חוץ צאנז יורחב! מתוך 'השבת בנתניה'

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-25/6/2010 11:28 לינק ישיר 
חוץ צאנז יורחב! מתוך 'השבת בנתניה'

(הקלדתי במיוחד בשבילכם!)

חוף צאנז יורחב

סוף סוף אחרי עשרות פניות ו"תחנונים", יתכן שכבר אחרי תשעה באב יורחב תיחום חוף צאנז, המחסומים ימשכו עד לחוף הים * ו...הפתעה נוספת - יותקנו מכשירי ספורט * חדד: "אין ספק שלולא התמיכה של ראש העירייה - מרים פיירברג-איכר, לא היינו מגיעים להישגים אלו.."

מאת: אהובה אליהו

איה" מיד אחרי תשעה באב, יחולו שינויים בחוץ צאנז בנתניה. יו"ר סיעת ש"ס בנתניה, סגן ראש העירייה, חגי חדד, עדיין ממתין לתיאום סיור יחד עם שר הפנים אלי ישי, בחוף, וזאת על מנת שהשיפור יהיה משמעותי וראוי. אך בשל הלחץ הקיים בימים אלה במשרדי ש"ס, הצליח חדד להגיע לסיכומים עם הממונה על אגף החופים, ציון שדה, לפיהם יחולו שינויים מיד אחרי תקופת "בין המצרים".

בין השינויים שנחתמו הינם הרחבת גבולות החוף. כרגע, מהתלונות שמגיעות, החוף הינו צר וקטן מלהכיל את מאות המתרחצים המגיעים מכל רחבי העיר והארץ, במשך כל ימות הקיץ. לא פעם נוצר מצב לפיו אין לאנשים מקום לשבת. הרחבת הגבולות משני צידי החוף תשפר משמעותית את מראה החוף. עוד נמסר כי הגדרות והמחסומים המגבילים את אורך החוף ואמורים למנוע מעוברים ושבים שמגיעים בחוסר צניעות או בשעות רחצה נפרדות יורחבו אל תוך הים. מאחר וגברים עוברים בשעות רחצה של נשים ולהיפך, הסכים הממונה עלהחופים להכניס את הגדרות והמחסומים לתוך הים עצמו, דבר שימנע מעוברי אורח לעבור שם. משמעות הדבר שכדי לעבורמצד לצד יאלצו העוברים ושבים להיכנס לתוך המים, ולא כולם ערוכים לכך.

שיפור נוסף שהינו צ'ופר אמיתי עבור רבים - התקנת מתקני כושר לטובת התושבים. ידוע שלאורך החופים הותקנו במסגרת מיתוגה של העיר נתניה כ"עיר ספורט", מתקני כושר רבים בחופים עצמם, ובגנים הציבוריים ברחבי העיר. בעירייה יש מתקנים שאמורים היו להגיע לאחד החופים בנתניה, ולחר הבנה כי ישנו ציבור מוגדר וגדול שאינו מגיע לשום חוף אחרבעיר, וגם הוא ראוי לקבל את השירות בדמות מתקני ספורט,הסכים הממונה על החופים להעתיק את המכשירים לחוף צאנז.

"אני שמח על שיתוף הפעולה לו אני זוכה מצד ראש העירייה שמבינה היטב את צרכי הציבור החרדי בנתניה, וכן את אחריותו של הממונה על החופים, ציון שדה", אמר השבוע סגן ראש העירייה, חגי חדד, והמשיך, "מדובר בשינויים ראשונים במסגרת המהפך שאנו מתכוונים לחולל בחוף. נכון, יש עוד מה לשפר, אני מודע למצב המדרגות המיועדות לירידה ועליה. נקווה שאחרי הסיור עם שר הפנים אלי ישי נזכה להגיע להישגים ותקציבים, על מנת לשפר גם את הדברים האחרים. בינתיים אני חושב שהשינויים והשיפורים יהוו תפנית כלשהיא במראה ובהרגשה הכללית בחוף".

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/6/2010 12:23 לינק ישיר 

יפה!

האם מתוכננן הפרדה בחוף עצמו או שרק שעות נפרדות?
כי הפרדת שעות מקשה מאוד.

תארו לעצמכם:

יום ראשון 

8:00 עד 10:30  בנים אשכנזים
10:30עד 13:00 בנים ספרדים
 13:30 עד 16:30 בנות ספרדיות 
16:30 עד 19:30 בנות אשכנזיות

תוקן על ידי גדי11 ב- 25/06/2010 12:23:24

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/6/2010 14:00 לינק ישיר 

נו באמת....
למה צריך לדחוף את עמנואל לכל פינה?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/6/2010 23:37 לינק ישיר 

פסנתר_כנף כתב:
(הקלדתי במיוחד בשבילכם!)

חוף צאנז יורחב

סוף סוף אחרי עשרות פניות ו"תחנונים", יתכן שכבר אחרי תשעה באב יורחב תיחום חוף צאנז, המחסומים ימשכו עד לחוף הים * ו...הפתעה נוספת - יותקנו מכשירי ספורט * חדד: "אין ספק שלולא התמיכה של ראש העירייה - מרים פיירברג-איכר, לא היינו מגיעים להישגים אלו.."

מאת: אהובה אליהו

"אני שמח על שיתוף הפעולה לו אני זוכה מצד ראש העירייה שמבינה היטב את צרכי הציבור החרדי בנתניה, וכן את אחריותו של הממונה על החופים, ציון שדה", אמר השבוע סגן ראש העירייה, חגי חדד, והמשיך, "מדובר בשינויים ראשונים במסגרת המהפך שאנו מתכוונים לחולל בחוף. נכון, יש עוד מה לשפר, אני מודע למצב המדרגות המיועדות לירידה ועליה. נקווה שאחרי הסיור עם שר הפנים אלי ישי נזכה להגיע להישגים ותקציבים, על מנת לשפר גם את הדברים האחרים. בינתיים אני חושב שהשינויים והשיפורים יהוו תפנית כלשהיא במראה ובהרגשה הכללית בחוף".

באמת התקדמות יפה לצאנז. ורק לצאנז.
ומה עם השבת ומכירת בשר חזיר בנתניה,
כנראה בזה מרים פיירברג לא מתענינית וגם לא כ"ק אדמו"ר צאנז
רק בחופים ובמתרחצים מתעסקים שעל זה יהדותם עומדת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/6/2010 14:16 לינק ישיר 

אם קראת את הכתבה ההית מבין שזה קשור לש"ס ולא לצאנז

אבל מה אכפת שך? העיקר להשמיץ!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/7/2010 13:09 לינק ישיר 

חוץ צאנז יגדל אבל מה עם חוף צאנז

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/7/2010 23:58 לינק ישיר 

אין זה השמצה אלא כאב על חילול ה'
וחז"ל אמרו "מדשתקי רבנן משמע דניחא להו"
                "מששתקו חכמים משמע שנוח להם"
ואני את שלי אמרתי
בברכה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/7/2010 18:51 לינק ישיר 

תורני כתב:
חוץ צאנז יגדל אבל מה עם חוף צאנז

??
הכל בסדר איתך?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים נתניה > חוץ צאנז יורחב! מתוך 'השבת בנתניה'
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext