| נשלח ב-27/6/2010 16:39 |
|
| |
הגיל שאפשר להתחיל
בס"ד
מה הגיל הכי מבוגר שיצא לכם לשמוע על בחור, שהתחיל לצאת למסע השידוכים? - ואם אפשר לשמוע נימוק משכנע למה הוא התחיל בגיל מבוגר מעל הסטנדרט...
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2010 16:52 |
|
| |
אני נפגשתי עם אחד שבגיל 23 רק התחיל לשמוע הצעות ןלמה? הוא חי בסבבה הורים עם כסף ים חברים בילויים... לא היה חסר לו עכשיו על הראש עול של בית ואישה... כשהחבר'ה התחילו להביא ילדים הוא נזכר רגע מה איתי.. ואז התחיל לצאת באיזי ובסבבה....כאילו אין מחר...והוא בחור מעווולה!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2010 17:33 |
|
| |
אני שמעתי על אחד בן 24. אבל הוא חיכה לאחותו שתתחתן..
|
| נשלח ב-27/6/2010 18:22 |
|
| |
אני גם התחלתי די באיחוד. ואת האמת גם כשלא שמעתי לא היו הצעות ככה שזה ממש ממש לא רלוונטי מתי הבחור התחיל לשמוע שידוכים.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2010 21:10 |
|
| |
חחחח הצחקתם אותי כהוגן.
זה הגילאים בהם הם צריכים ואמורים להתחיל לצאת.
זה מאוחר ? 23 ?? 24 ??
לאן הגענו.
הבחורים הם תינוקות. ברובם.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2010 15:45 |
|
| |
תוקן על ידי טיע ב- 29/06/2010 15:46:08
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2010 15:47 |
|
| |
תוקן על ידי טיע ב- 29/06/2010 15:47:56
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2010 16:34 |
|
| |
| חכמה_אחת כתב: |  | חחחח הצחקתם אותי כהוגן.
זה מאוחר ? 23 ?? 24 ??
לאן הגענו.
הבחורים הם תינוקות. ברובם. |
|
איזה כיף שכתבת בסוף את המילה הזאת! כמעט נעלבתי, אני בן 22...
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2010 16:44 |
|
| |
אתמול הציעו לי מישהו בגילי, בן 20.5, אני התחלחלתי עמוקות! אני לא אוחזת מעצמי בוגרת, אז בחור? בגיל הזה? להתחתן??? לאן הגענו, איזה ירידת הדורות...
ילדים! מינימום 22-23, מ י נ מ ו ם ! ! !
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2010 18:05 |
|
| |
אני מכיר מישהו בן 24 כמעט 25 שעוד לא התחיל. הוא לא מרגיש שהוא מוכן.. זה יכול לקרות. אבל כמו שאת מבינה.. צריך לבדוק אכן מה עומד מאחורי העניין.
ו... "פוווו" התחלחלת עמוקות?? מי שישמע.. אז הוא בגילך! תדברי עם מישהו שלא מהציבור שלנו, כשישמע שאת בת 20 וכבר רוצה להתחתן הוא גם "יתחלחל עמוקות", וזאת מפני שהכל יחסי.. אני חושב שזה טפשי להוריד על גיל צעיר מידי. ייתכן שהבחור בוגר מספיק בשביל להיות ה"גבר" שלך.
אור לגויים - 23.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2010 18:08 |
|
| |
| אור_לגויים כתב: |  | |
תדברי עם מישהו שלא מהציבור שלנו, כשישמע שאת בת 20 וכבר רוצה להתחתן הוא גם "יתחלחל עמוקות", וזאת מפני שהכל יחסי.. אני חושב שזה טפשי להוריד על גיל צעיר מידי. ייתכן שהבחור בוגר מספיק בשביל להיות ה"גבר" שלך.
אור לגויים - 23. |
|
רוצה? אני אמרתי כזה דבר מעודי??? כנראה שמזמן לא היית פה..
http://bhol-forums.co.il/topic.asp?whichpage=1&topic_id=2796132&forum_id=17053
תוקן על ידי פווווווווו ב- 29/06/2010 18:09:37
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2010 18:31 |
|
| |
א. לא שמזמן לא הייתי, אלא בכלל לא הייתי. ב. זה שאת לא לחוצה, זה לא אומר שאת לא רוצה..עובדה שאת יוצאת\יצאת מידי פעם, ועובדה שאת בפורום הזה בכלל. ג. גם אם את לא רוצה בכלל... רוב הבנות החרדיות כן רוצות בגיל הזה להתחתן. כך שטענתי בעינה עומדת.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2010 20:03 |
|
| |
| חכמה_אחת כתב: |  | חחחח
הצחקתם אותי כהוגן.
זה מאוחר ?
23 ??
24 ??
לאן הגענו.
הבחורים הם תינוקות. ברובם. |
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2010 20:12 |
|
| |
| אור_לגויים כתב: |  | זה שאת לא לחוצה, זה לא אומר שאת לא רוצה..עובדה שאת יוצאת\יצאת מידי פעם, ועובדה שאת בפורום הזה בכלל. . גם אם את לא רוצה בכלל... רוב הבנות החרדיות כן רוצות בגיל הזה להתחתן. כך שטענתי בעינה עומדת.
|
|
אני יוצאת, נכון, מכיר את המצווה הזו: כיבוד הורים? ו'רוב' זה לא משהו שתופס אצלי, אני חיה את חיי כפי שאני רואה לנכון, כך שהטענה על זה שרוב הבנות רוצות להתחתן בגיל הזה, לא רלוונטית בשבילי..
ואל תשכח, את הטענה הכלכך נכונה ומוחצת, בנות יותר בוגרות מבנים. נקודה. אז בת בגיל 20, 21 בוגרת בערך כמו גבר בן 22, 23..
|
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2010 21:12 |
|
| |
בנות יקרות, נכון שזה צום ואתם רעבות ומעט עצבניות, אבל אל תאכלו את הבנים בפורום... 
לענייננו: גיל היציאה משתנה מאחד לשני. יש בחור בוגר כבר בגיל 20, ויש בחור שגם בגיל 25 עדיין תינוק. באותה מידה שלא כל בחורה בת 20 בוגרת. (מניסיון)
אצל בחור לעיתים לוקח יותר זמן להתבגר ולפתח עצמאות, כיון שרגיל הוא ללימודים בישיבה שם דואגים לו לכל, והוא כמעט ולא יוצא ונפגש עם העולם שבחוץ. בניגוד לבחורות שברובם כבר מתחילות לעבוד כמורות וכו' ומשתפשפות יותר בענייני העולם.
בשביל זה יש לכל אחד הורים ואנשים שאיתם הוא יכול להתייעץ אם הוא כבר בשל לנישואים.
ופווווווווווו, אם את יוצאת רק בשביל כיבוד הורים ולא בשביל להתחתן, ייתכן ואת סתם פוגעת מראש בבחורים איתם את נפגשת. עדיף שתסבירי להורייך כי עדיין את לא מרגישה מוכנה, מאשר לבייש את השני ולפגוע בזולת. לדעתי.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2010 21:39 |
|
| |
| אברימי88 כתב: |  | בנות יקרות, נכון שזה צום ואתם רעבות ומעט עצבניות, אבל אל תאכלו את הבנים בפורום... 
ופווווווווווו, אם את יוצאת רק בשביל כיבוד הורים ולא בשביל להתחתן, ייתכן ואת סתם פוגעת מראש בבחורים איתם את נפגשת. עדיף שתסבירי להורייך כי עדיין את לא מרגישה מוכנה, מאשר לבייש את השני ולפגוע בזולת. לדעתי.
|
|
נכון שזה אינדבדואלי ואישי, אבל באופן סטטיסטי, איזה מין בוגר יותר בגיל 21? ונא לא לתלות עובדות אמת בעצבים ורעב!
אני לא יוצאת רק בשביל כיבוד הורים, אלא גם כדי שחלילה אני לא אפסיד, ואם יהיה מישהו שיהיה 'זה' אז נתחתן, שאלתי רב והוא אמר שזה לא הונאה, יש סיכוי קלוש שנתחתן פעם.. חוצמזה בשבילי זה סוג של בילוי...
|
|
|
|
|