בית פורומים שידוכי חרדים

הגיל שאפשר להתחיל

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-29/6/2010 22:13 לינק ישיר 

פוו
שובבה אחת!

על זה בדיוק הוא מדבר
את יוצאת לבילוי והבחור מסכן, מתענה....

בקשר לגיל שאפשר להתחיל
בהחלט שונה מאדם לאדם
אני דוקא אוחזת כשאר הבנות פה
שהן בוגרות יותר.....
מה לשות...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/6/2010 23:04 לינק ישיר 

יפה לך, יוצאת לבלות עם בחורים...
השאלה היא איך הם לוקחים את זה.
(אבוי לבחורה שתצא איתי ואני יגלה שהיא סתם רצתה לבלות...  )

סטטיסטית את צודקת, וגם העליתי סברה משלי לעניין. ובכל זאת, אי אפשר להכליל. יש בנות שעדיין לא בוגרות (כמו אשתו של חבר טוב שלי...), ויש בנים שכבר בוגרים. (כמוני...)

אבל בחור בן 20, לדעתי זה מוגזם. גם אם הוא נורא בוגר, הוא עדיין צעיר ואין מה למהר. בגיל שלך קחי לפחות שנה-שנתיים מעלייך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/6/2010 23:09 לינק ישיר 

ככה?

ואני שאלתי בסמול לפני ימים מספר
מדוע הגברים גדולים יותר ואילו הנשים צעירות יותר??

תקשיבו למשוואה:
גבר חכם צריך אישה גדולה ממנו, כדי שתהיה מספיק חכמה
גבר לא מספיק חכם צריך אישה צעירה ממנו, שלא תעלה עליו בחכמתה.

זה סופי ומוחלט
לתשומת לבכם גברים ונשים!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/6/2010 23:17 לינק ישיר 

אני בן 22, חכם (אפילו טיע כתבה עלי!), ואני נפגש עם בנות גילי. זה בסדר מיס קטנה?

ואגב, אני לא מחפש אשה חכמה. יש לי כבר חברותא. אני מחפש אשה טובה, פשוטה, שתתמוך ותעריך. ובמקביל, אהפוך אותה לאשה הכי מאושרת בעולם!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/6/2010 23:24 לינק ישיר 

אני מסכימה עם טיע, ללא ספק, הוכחת......

אני מאחלת לך שתתחתן כבר כאן ועכשיו
אבל אני חושבת שבגיל יותר גדול 25-27  יש משו שלא מספיק לגברים חכמים........

טוב, זה לא באמת סופי, המשוואה......

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/6/2010 23:28 לינק ישיר 

פחח..
ממש חבורה של זקנים אתם. בני 22-24 ומעקמים את האף על בני 20?
יש בני 20 בוגרים ויש כאלה שלא אבל מוצאים אחת שעוד יותר ילדותית מהם ומסתדרים יפה מאד.
כמובן, זכותו של כל אחד לקבוע מה מתאים לו, אבל למתוח איזה קו דמיוני מפריד בין 20 ל- 22 נראה לי מטופש.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/6/2010 23:56 לינק ישיר 

דווקא בין 20 ל 22 יש הבדל די משמעותי, גם אצל הבנות
יותר מאשר 22 - 24

נו, וזה ידוע שבגילאים יותר גדולים גם החוט הדמיוני הזה נעלם ואיננו...

(וחוצמזה שזה צריך להסתדר לי עם המשוואה החשובה............)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/6/2010 01:20 לינק ישיר 

לאדון תרי הקשיש,
כפי שכתבה קטנה, יש הבדל גדול בין 20 ל-22, על כל פנים אצלי כשאני מסתכל על עצמי.

ולידע כללי: ככל שגדלים, פער הגילאים מצטמצם. ההבדל בין תינוק שזה עתה נולד לתינוק בן שנה הוא עצום. ההבדל בין גבר בן 30 לגבר בן 40 הוא הרבה יותר מזערי וכמעט לא נחשב. בשנות ההתבגרות כל שנה מוסיפה נופך משמעותי לאדם.

בין 20 ל-22 יש הבדל הרבה יותר גדול מאשר בין 22 ל-24. אלו שנים בהם האדם מפתח את ישותו העצמאית, אחרי סיום גיל הטיפש-עשרה. אז אל תזלזל בכך ממרומי גילך המבוגר...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/6/2010 01:47 לינק ישיר 

דווקא ממרומי קשישותי אני טוען לראייה קצת יותר רחבה של המציאות.
מה שאמרת על הפער המצטמצם הוא נכון אבל לא בזה זלזלתי אלא בהחלטיות שבה אתם מתייחסים לדברים: אחת המגיבות בת 22-24 (?) חושבת שבני 22  הם ממש תינוקות, אבל אתה בן 22 ואתה חושב שזה גיל טוב ורק 20 זה מוגזם. מחר יגיב כאן מישהו בן 20 שיספר לנו בזעזוע על בחור מהשיעור שלו שהתארס והוא רק בן 18..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/6/2010 09:25 לינק ישיר 

תרי, אולי דוקא בגלל שאתה קשיש למדי (?) אתה שכחת מזמן איך היית ומה עשית בגיל 20,21...

אבל זה מצחיק שמגיבים כאן מגוון גילאים (אני הכי צעירה, לבנתיים..) וכל אחד טוען לגילו האידיאלי, חברה', שאלו כאן מה הגיל האידיאלי להתחיל, לא כמה אתם בוגרים!

ואין ספק, גברים ככל שהם גדלים, הם כיין ישן שמשתבח עם הזמן, (רק תלוי איך מאכסנים אותו ;) ) ואילו בנות, הם כמו גבינה קשה,  מגיעות למצב מסויים, שמשם השיפור בטעם היא איטי, עד בלתי נראה לעין..
(גבינה ויין, כידוע, הולכים טוב ביחד..)

ולכל מי שמקנא בבילויים שאני מוצאת לעצמי בערבים, אני לא חושבת שהבחורים שיוצאים איתי מתענים או משו, עושה רושם שהם די נהנים... (איזה שחצנות לתפארת...)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/6/2010 09:46 לינק ישיר 

הגיל הטוב ביותר להתחיל זה מתי שאדם מרגיש שהוא מספיק בשל לנישואין וזה אינדווידואלי לכל אחד ואחת...
וברור שככל שאדם גדול יותר הוא בוגר יותר....
אבל תמיד יש יוצאים מן הכלל... 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/6/2010 10:11 לינק ישיר 

אני חושבת שהגיל שבו אפשר להתחיל לצאת, הוא הרגע בו אתה מרגיש שהצלחת לעבוד, ולו במקצת, על מידת הגאווה שלך...
ודי לחכימא...

תוקן על ידי נאות ב- 30/06/2010 10:18:33

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/6/2010 10:14 לינק ישיר 

אמרתי, אני לא חושבת שאני עדיין מוכנה לזה...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/6/2010 10:16 לינק ישיר 

פווווווווו כתב:
תרי, אולי דוקא בגלל שאתה קשיש למדי (?) אתה שכחת מזמן איך היית ומה עשית בגיל 20,21...

אבל זה מצחיק שמגיבים כאן מגוון גילאים (אני הכי צעירה, לבנתיים..) וכל אחד טוען לגילו האידיאלי, חברה', שאלו כאן מה הגיל האידיאלי להתחיל, לא כמה אתם בוגרים!

ואין ספק, גברים ככל שהם גדלים, הם כיין ישן שמשתבח עם הזמן, (רק תלוי איך מאכסנים אותו ;) ) ואילו בנות, הם כמו גבינה קשה,  מגיעות למצב מסויים, שמשם השיפור בטעם היא איטי, עד בלתי נראה לעין..
(גבינה ויין, כידוע, הולכים טוב ביחד..)

ולכל מי שמקנא בבילויים שאני מוצאת לעצמי בערבים, אני לא חושבת שהבחורים שיוצאים איתי מתענים או משו, עושה רושם שהם די נהנים... (איזה שחצנות לתפארת...)

זאת אכן הייתה השאלה בהתחלה, אחר כך זה התפתח לדיון בגילאים ספציפיים האם הם מתאימים. תעקבי אחרי ההודעות.

יש לי מישהו בשבילך, ממש יין משובח. בוגר, חכם, בחור מצוין. כיום הוא בן 40, אבל הוא לא לחוץ, את יכולה לתת לו להשתבח עוד כמה שנים...

זה שהם נהנים בפגישה, אני יכול להבין את זה. אבל אחר כך, כשהם מחכים לתשובה, הם קצת פחות נהנים. עדיף שתמצאי לך תעסוקה יותר מעניינת בערבים. אולי תכתבי לנו סיפור לפורום על בסיס פרק יומי?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/6/2010 10:16 לינק ישיר 

אני במקומך לא הייתי ממש גאה בזה..
את יודעת,זה לא מראה על חכמה יתרה...

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > הגיל שאפשר להתחיל
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.