בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

החזן צודיק גרינוולד עם הזמר אלי לוזון"שבחי ירושלים"

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-28/6/2010 15:29 לינק ישיר 
החזן צודיק גרינוולד עם הזמר אלי לוזון"שבחי ירושלים"

http://www.youtube.com/watch?v=Z15itVidMFM

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/6/2010 15:32 לינק ישיר 
עוד קטע מאמאל'ה עם פליקס ליפשיץ {זמר רוסי}

http://www.youtube.com/watch?v=H1eAfFSzN1w

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/6/2010 15:40 לינק ישיר 

וואוו בית ספר לזמרים נשמע כמו  גבעת  הצעקות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/6/2010 19:41 לינק ישיר 

חבל.
(איכר נשמע כמו להקת "הרנינו גוים")

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/6/2010 00:02 לינק ישיר 

להלן התרשמותי מ2 הביצועים.

אתייחס כמובן רק לנשוא הכותרת החזן צודיק גרינוולד ולא לשאר שפחות מעניינים את הפורום דנן.
ניכר שהבמה היא מקום טבעי לחזן הנ"ל והוא נהנה להיות שם, וגם הקהל מפרגן, הייתי שולח חזנים רבים ללמוד ממנו כיצד מופיעים ללא מתח ובשחרור (לפעמים שחרור יתר, ואת זה לא ללמוד)....
הביצוע הראשון משעמם לכל אורכו, כמעט ונרדמתי רק שהתעוררתי בבהלה כשהחזן טיפס בעוד אוקטבה במין צווחה, כשראיתי שכולם בריאים חזרתי לנמנם... מה שעדיין השאיר אותי ער היו הזיופים בעת הנסיונות לשיר דואט.
אילו היו ניגשים עם ביצוע כזה לשלב הראשון של כוכב נולד (זה שלא משודר) כנראה שלא היו עוברים...
הקולרטורות החצי מזרחיות חצי חזניות בסוף השיר נחמדות ונשמע שהקהל נהנה מהם.

הביצוע השני שהובא כאן מתאפיין בחלק ראשון עייף ובהמשך מתעורר מעט, לדעתי, עקב אילוץ בחירת סולם נמוך מידי עבור החזן גרינוולד וזאת לאור העובדה שעליו לשיר דואט עם באריטון.וכעושים מןדןלציה של חצי טון יותר נוח לחזן להתבטא.
כשהחזן שר טרצה מעל או מתחת בדואט, אני שומע אי דיוקים (בשני הביצועים), כשהוא שר את הפרימה והזמר השני שר את הטרצה או הקוורטה, קו הפרימה נשמר. אני לא יודע לומר האם זה חוסר מוזיקליות, או שמא ביצוע ללא חזרות מספיקות קודם, או אפשרות ג'- גם וגם..

מבחינה קולית אני לא כל כך אוהב את צבע הקול מכמה סיבות, הן העדר רוחב בצלילים הגבוהים הן מוויברציות חריפות מידי, והכי חשוב מאי שמירה על פיץ' פעמים רבות מידי אולי בגלל הסיבה הקודמת של וויברציה חריפה.
אבל אל טעם וריח.....

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > החזן צודיק גרינוולד עם הזמר אלי לוזון"שבחי ירושלים"
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext